Krank Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Да, явно много бъркам... Съжалявам. Явно трябва да се срещна с ректора и деканката ми и да им кажа, че Адам Смит и Маркс нищо не разбират от икономика, щото "Krank" така казва... Като гледам фактите - и те тва говорят. В най-известният моторен спорт един производител на шасита и двигатели доминира вече над 60... ама не е великото БМВ или невероятните VW... Тоя спор за единствените,вече съм го водил с колегата DON_CHEFO.Ако ти се занимава-можеш да прочетеш какво ми е мнението,защото ме мързи да се повтарям.Това за Смит и Маркс беше много "оригинално",евалата.Не виждам смисъл да споря с поредния сектант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Тоя спор за единствените,вече съм го водил с колегата DON_CHEFO.Ако ти се занимава-можеш да прочетеш какво ми е мнението,защото ме мързи да се повтарям.Това за Смит и Маркс беше много "оригинално",евалата.Не виждам смисъл да споря с поредния сектант. Сектант не е най-точната дума, понеже не бих си прерязал вените за да ми дадат едно Енцо. Важното е, че всеки се надбягва със Ферари, за да се покаже колко е велик, а не с БМВ примерно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Вените не ама, чисто гол в женската баня влизам за едно Енцо Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Вените не ама, чисто гол в женската баня влизам за едно Енцо А ако всички жени вътре са като : жени??? Най-много да го продадеш, за да си платиш сметките при стадото психолози, които после ще трябва да те лекуват и закрепят до нормално състояние Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 А ако всички жени вътре са като : Най-много да го продадеш, за да си платиш сметките при стадото психолози, които после ще трябва да те лекуват и закрепят до нормално състояние брав0 бре. нЕма си друга работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Ето ви красота: и новината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Поздрав за Чефо - Ферари Калифорния....в момента повтарят 5-тата предавка по Дискавъри и като видях ферарито...се сетих пак за Чефо....то за кого ли друг мога да се сетя де... П.П. Не съм го оцветявал ръчно...такова си е....(специално го търсих да е синьо ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 П.П. Едно такова Порше, абсолютно същото и по цвят, имаше миналата неделя на Калояново....ама не ме впечатли кой знае колко....оня Голф с 500-те коня беше доста по екстравагантен от поршето. (pоздрав за Пазу - от Midex ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Поздрав за Чефо - Ферари Калифорния....в момента повтарят 5-тата предавка по Дискавъри и като видях ферарито...се сетих пак за Чефо....то за кого ли друг мога да се сетя де... П.П. Не съм го оцветявал ръчно...такова си е....(специално го търсих да е синьо ) Хихиххих . Фен кво да ме правиш Ако някой иска да си назапарува половин Пунто да свирка :). Спокойно не съм го ударил(нито блокирал), просто изникна перфекния донор ГТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldi Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Ето няколко коли, които съм снимал лично: тук има и още е не са като ферарито, но все пак не са лоши Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Като започнахме със собствени снимки се сетих, че преди 2-3 години като бях на един остров близо до Италия, кой знае защо снимах една алфа...нещо ми хареса на момента...жалко, че не ми беше удобно да я снимам отстрани, както беше най-красива, понеже собственикът й беше точно до нея, а я щракнах само фронтално... Все пак някой може ли да ми каже кой модел алфа е точно, че не съм много по италианските автомобили... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Винаги е имало нещо в това Порше което ми е харесвало...незнам какво е точно обаче изключително много искам да притежавам едно.Преди няколко дена мина едно покрай нас...абе като красива жена ми действа-бати якото Порше(и ги има по 30 бона ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 ...бати якото Порше(и ги има по 30 бона ) Ами дай да го делим - по 15 бона и ще си го менкаме. Ти ще го караш понеделник, сряда и петък ; аз - през останалите дни. Или пък ако искаш - ти ще го караш работните дни до петък вкл., а аз ще го взимам само уикенда да го карам по някои писти, а в понеделник ти ще подменяш частите, дето съм ги строшил през уикенда...който вариант си избереш - мен и двата ме уреждат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Еййй не знаех че всяка седмица можеш да си позволиш по 5 бона за части и гуми Щото тва чудо с гуми от по 200 кинта едната не върви, та само те ще ти излизат по 2бона ... айде на 2-3 седмици да трябва по-нарядко няма да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Бъзикам се аз но кеф цена няма, това порше верно си е класика в жанра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Класика,ама не и по БГ пътищата Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Класика,ама не и по БГ пътищата Що бе, в България си има фенове дето имат 997 GT2 и така нареченият Widow Maker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Ето ви красота:.......... и новината Ето и още нещо в този стил: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amam Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Като започнахме със собствени снимки се сетих, че преди 2-3 години като бях на един остров близо до Италия, кой знае защо снимах една алфа...нещо ми хареса на момента...жалко, че не ми беше удобно да я снимам отстрани, както беше най-красива, понеже собственикът й беше точно до нея, а я щракнах само фронтално... Все пак някой може ли да ми каже кой модел алфа е точно, че не съм много по италианските автомобили... 159 или Брера с еднакви предници са. Брерата е закръглена отзад. Веднага се познава и е с 2 врати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=83182 Все хубави коли на тия снимки... Поздрав за DON CHEFO Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Ей тази ми е от любимите: A като гледаш "шеметна сделка" и видях видях Елизабет Хърли да слиза от тая кола направо се размазах Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 е ти по мадамата ли си се размазал Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Класика,ама не и по БГ пътищата А да бе то само в България има дупки и неравности...щом по улиците ни се движат R8-ци,F430 и Murcielagio значи и Поршето няма да има проблеми. П.П.ДедоМразе чак през 2 седмици гуми да сменям...ама кфо та боли-ще го карам по-рядко...и по-рядко ще ям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.