Bat Gosho Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Е24..няма 2 мнения Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 От последните красиви BMW-та. Ей това ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Като че ли е малко по-добре от предните модели на bmw, но продължава да има някакъв "фалшив тон в мелодиятя" и при това bmw. Задницата е супер, но отпред фаровете има нещо което не мога да обясня какво е точно, но продължава хич да не ме кефи. Като цяло, че капака е по-повдигнат, фаровете не стоят отпред а някак отпред маската ги е захлупила и формата на решетките много ама много ме кефеше в старите модели, откакто я издължиха и извиха ме дразни. Дреболии, които поотделно сигурно не биха ме дразнели, но като са всичките накуп... Тук можеш да видиш всички снимки от събитието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 Това долу определено не е най-красивата кола в света, но тъй като в тази тема се поместват снимки, реших да ги сложа тук. Просто обръщам внимание, че годината е 1974-та, когато повечето от съфорумците изобщо не са били родени, а автопарка в соц-лагера се знае какъв беше (баща ми точно тогава си беше купил първия ВАЗ 2101 след предварително записване, авансова вноска от 1500 лв. и няколкогодишно чакане. ). Някъде по същото време обаче са се произвеждали разни извънземни екземпляри като това долу и не е зле човек да оплакне окото още веднъж, пък макар и след почти 40 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Четох някъде, че името Countach идвало от санскрит и значело възклицание. Произнася се като Кунташ, а в Америка била известна като колата на Дарт Вейдър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Много ми харесва напоследък... И вози перфектно... Едно такова искам и аз... BMW 7... Ха, интересен брой гуми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Designed by Giorgetto Giugiaro in 1966 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Това долу определено не е най-красивата кола в света Е айде не е най-красивата а една от най-красивите Незнаех че е с вебери леле това ще гори едно 40-45 при настъпване avelina, седмицата е със 4 врати За да не ми е целия пост коментари: Мотора естествено е класическата двувалка с два вебера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.