INCINERATOR Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Това не е БМВ, а Аплина - нали се стараят да са отделен бранд... http://www.leftlanenews.com/lamborghini-gallardo-lp570-4-superleggera.html http://www.leftlanenews.com/cadillac-to-re-enter-european-market.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Това не е БМВ, а Аплина - нали се стараят да са отделен бранд... Отделен отделен... колко отделен да са... логото гледам е едно такова кръгло с бяло и синичко вътре... Ламборджинито е красиво... виж кадилака обаче ми напомня на танк нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Днеска попаднах на ТОВА чудовище, направо ми останаха очите. Тея от G-Power си знаят работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 http://www.autoblog.com/gallery/geneva-2010-bugatti-grand-sport-in-carbon-fiber/#18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 http://www.autoblog....arbon-fiber/#18 И зондата, дядо попе...и зондата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 http://www.autoblog.com/gallery/geneva-2010-bugatti-grand-sport-in-carbon-fiber/#18 :love :wub: влюбих се Ееее браво - изненада ме приятно този път Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Ето това е хубава G класа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 ^ Мен лично колите ОКОЛО G-класата доста повече ми харесаха..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Харесва ли ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Не е НАЙ-красивата, ама като си мисля, че може да ме огрее да я покарам скоро... http://z.about.com/d/alternativefuels/1/0/-/J/-/-/08_GS450h_rightfront.JPG Абе, защо не ми работят шибаните иконки за шибаните линкове, pictures, и т.н.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Nissan S30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 По принцип купетата на БМВ не ми допадат особено, ама когато видя нещо хубаво, не мога да си изкривя душата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Това наистина е готино като идея. Като се вгледа човек ще види, че е и практично - с фаровете на Форд Мондео вероятно имат взаимозаменяемост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 KPGC110 GT-R Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 По принцип купетата на БМВ не ми допадат особено, ама когато видя нещо хубаво, не мога да си изкривя душата... Дърто... Но е интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Sweeeeeeeet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 По принцип купетата на БМВ не ми допадат особено, ама когато видя нещо хубаво, не мога да си изкривя душата... Това е просто отвратително! Пламене, да нямаш температура нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Що бе...виж к'во е зловещо. П.П. Да не взема да подхвана темата за дракона, че доста критики имам по цветовите нюанси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Това наистина е готино като идея. Като се вгледа човек ще види, че е и практично - с фаровете на Форд Мондео вероятно имат взаимозаменяемост На мен на тези на Авенсис ми приличат П.П. Да не взема да подхвана темата за дракона, че доста критики имам по цветовите нюанси... Аааа OWNED! Отивам за пуканки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Що бе...виж к'во е зловещо. П.П. Да не взема да подхвана темата за дракона, че доста критики имам по цветовите нюанси... Зловещо my ass. Поредно недоразумение в дизайна на БМВ, само че в тоя случай цялата кола е ужас, не само част от нея... Относно забележката - подобни фишеци може да подмяташ ако видиш колата ми в тая тема, но не виждам да присъства, нали? Малко недомислие в закачката и ставаш ти за резил . Ники, на теб глобите са ти в сингъл молт-ове, продължавай така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Ники си е сеирджия - той само пуканки хрупа. /...а 'фишеците' точно затова са с П.П., щото нямат връзка с темата...ама май трябваше да ги напиша и с най-малкия шрифт или зад спойлер...или направо с бял шрифт...или най-добре на китайски. )/ Едит: Освен това...смятам, че малко ти е хилав дракона - ей на това се вика "ояден дракон" : Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 btw. Пламене, не се казва "дракона"... правилния термин го въведе mobo и той е "синия гущер" ....е сега ако не го яхне Виден да дойде да ме шамароса няма кога Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 btw. Пламене, не се казва "дракона"... правилния термин го въведе mobo и той е "синия гущер" ....е сега ако не го яхне Виден да дойде да ме шамароса няма кога mobo както обикновено е слаба ракия. Най-великия термин по адрес на Дракона го въведе Иво и той е - "Някаква чайка ти е кацнала на капака" . Пак не си в час и с тоя пасив дето го трупаш ще ти опразня бара накрая . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.