Jump to content
BulForum.com

Най - красива кола

Psihara^^

Recommended Posts

• Replies 707
  • Created
  • Last Reply
Може да е само концепция, но изглежда горджъс!

Това Пежо като Астън Мартин бре... :laughing: ...като сте почнали с концепциите...японската визия също не е зле.

Mazda_Concept_Kazamai.jpg

Това Пежо като Астън Мартин бре... :laughing: ...като сте почнали с концепциите...японската визия също не е зле.

И аз щях да напиша точно това... но реших, че всички ще го приемат за заяждане. Иначе бая, бая си е инспирирано от астън ;)

.............

Хубаво е ама тея фарове нещо не му се връзват. Прави ми впечатление, че напоследък много ги загрозяват колите откъм фаровете.

Дам, не е достатъчно грозно за да е новото Субару. :D

От мен F355 Кабрио :)

Ferrari-F355-Spyder-Red-Front-Angle-2-st.jpg

А ако си говорим за качествени консепти, ето този от 2006 според мен си е на производствено ниво като професионализъм >

Vandenbrink Ferrari 599 GTO Mugello Concept

2006-Vandenbrink-Ferrari-599-GTO-Mugello-Concept-Front-And-Side-Blackred-1280x960.jpg

ето това е най-големия красавец за мен:

pid.994.jpg

highlights_iaa_2009_mercedes_sls_amg.jpg

Иновации,високи технологии,перфектна немска мисъл,в комбинация с добрите стари традиции правят шедьовъра SLS AMG :D

Ето го и по големият му брат (на годинки)

gullwing-300sl.jpg

"изтритооооооо"...

ПРОСТО МЕРЦЕДЕС И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ...

А всички други производители трябва да прекратят производство и да си посипят главата с пепел...

Тази реплика не беше ли популярна из рачни чичета на по 50, които цял живот са карали москвичи?

А всички други производители трябва да прекратят производство и да си посипят главата с пепел...

Тази реплика не беше ли популярна из рачни чичета на по 50, които цял живот са карали москвичи?

Не виждам нищо лошо да изказвам мнение. Не напразно е и такова заглавието на темата "Най-красива кола според вас" !!!!

Но естествено ще се появи някой който да се прави на умен ... Ми пич обръщам се към теб... Аз казвам каквото мисля и не ме интересува твоето мнение.. Има два варианта или споделяш моето или казваш какво ти харесва на теб.. а не да ми се заяждаш... А може би чичетата на 50 повече разбират от пикльовците на 20... (сред които съм и аз) с малката разлика че съм се качвал на мноого видове коли, и работя в автомобилната индустрия, а именноо за да има покритие ще кажа за коя фирма " Auto Union" Ingolstadt тоест AUDI и все пак обожавам Мерцедес. И пак казвам не се заяждам а изказвам мнение и не ви задължавам да го споделяте.

Found

On

Road

Dead

Че е красив мерцедеса който си показал - красив е и така с вратите нагоре е уникален. Въпроса беше за изказването "мерцедес и останалите" - малко като Nokia и другите телефони. Бяха в един момент и едните и другите доста класи над останалите в някои отношения ама напоследък не е съвсем така. Пък и нещата си имат цени което допълнително утежнява ситуацията с избора...

Че е красив мерцедеса който си показал - красив е и така с вратите нагоре е уникален. Въпроса беше за изказването "мерцедес и останалите" - малко като Nokia и другите телефони. Бяха в един момент и едните и другите доста класи над останалите в някои отношения ама напоследък не е съвсем така. Пък и нещата си имат цени което допълнително утежнява ситуацията с избора...

Абсолютно съм съгласен с теб. Даже ще изтрия изказването си...

Но не търпя такива забележки, при положение, че не съм написал нещо с цел да убидя някой.

Желая всичко да е в рамките на добрия тон.. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...