XMD Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Мдам, уникално е просто Тук може да се види цялата война. Поне според мен БМВ са по-идейни в нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Това е битката на билбордовете.Ето го и отговора на ауди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 btw Ауди винаги са показвали какви са комплексари като поведение в рекламките , а после винаги са били затапвани от кого ли не. Толкова оронващи кампании не знам друг да си е правил като тях. Честно дори на мен мнението ми е повлияно от тези им изцепки и съм доста негативен към марката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 ...може да се види цялата война.... Прочетох цялата статия с интерес - просто не знам как съм пропуснал това противопоставяне между двете фирми, а уж чета из автомобилната тематика. П.П. Не знам, може и да греша, но ми се струва, че преводът на "Check Yourself" на долната снимка не трябва да бъде "Проверете себе си" (както е в статията), а по-скоро "Опитайте (пробвайте) сами". Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 И на мен не ми се връзва "Проверете себе си" а по-скоро, имайки предвид билбордовете е "Провери пак" в смисъл БМВ казват шахмат, от Ауди отговарят "Виж пак" или " Помисли пак" , демек че тяхното Ауди е по-хубаво и не са матирани от М3ката. Някак си така си го тълкувам, поне аз де. П.П. От цялата война на билбордове, от Бентли са най-груби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Честно дори на мен мнението ми е повлияно от тези им изцепки и съм доста негативен към марката. Защото тормозят главно BMW а ти си им фен. Иначе войната на билбордовете е доста забавна а не мога да си представя на хората от рекламния бизнес какъв кеф им е било (отделно и какви кинти са глътнали) Иначе най-много ме накефи рекламата на субару: И на Бентли като се замисля.. малко ми напомня онзи виц за спора между шефовете на автомобилните компании чии коли са най-добри и репликата на тези от Мерцедес Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Не...защото са нещастници и един истински невероятен автомобил нямат след уникалните си успехи с Куатрото. Сега не ми се обяснявай за Льо Ман, печките не се котират. Не са им лоши колите. Даже напротив. Много са хубави, но дотам. Не са посредствени, но не са и изключителни. Във всеки клас, със всеки двигател има производител който да ги "отма'а" здраво. Дори прекрасното R8 V8 & V10 е напълно засенчено и от стилистична (за мен) и от чисто техническа гледна точка от вътрешнофирменото Гаярдо пък да не отваряме дума за 458 Italia. Бързаш с заключенията кой на какво е фен. До сега са се пробвали 3-4 пъти да ми лепкат, че съм BMW фен, Ferrari фен... очаквам вече каквото и да напиша да съм "еди-си-к'во" фен вместо да видим дали няма и реално основание за казаното. _______________________ И ако трябва за тия реклами да сме реалисти ... ами да вземат VW да изкарат постер с един хубав, дебел и здрав к*р с надписа "За вас е" за всички производители на автомобили, че така и така им го слагат много здраво в последно време - особено на Порша. _______________________ А и ако не ги тресе яко комплексарщина защо не си говорят за собствените коли ами винаги гледат да захапят? ... Дам, вЕрно. Аз съм фенче на БМВ и злобея ебаси, щото Аз съм комплексар и не карам аЛди. 400+ к.с. AutoDelta Alfa Romeo GT 3.7 Super MTM RS6 V10 700+ к.с. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Най-мачка на Бентли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Те ще дойдат Тати-те... host може и да съм предубеден към BMW още повече че изобщо ама въобще не ми харесва предницата на нито един от новите модели (т.е. тези които вече не са като Е36) и най-вече защото съм се нагледал на селски изпълнения от хора каращи такива коли (или Голфове - горе-долу е същото). Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Прочетох цялата статия с интерес - просто не знам как съм пропуснал това противопоставяне между двете фирми, а уж чета из автомобилната тематика. П.П. Не знам, може и да греша, но ми се струва, че преводът на "Check Yourself" на долната снимка не трябва да бъде "Проверете себе си" (както е в статията), а по-скоро "Опитайте (пробвайте) сами". Checked: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Това някой може ли да ми го даде като wall, защото потърсих, а никъде не го намерих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Това някой може ли да ми го даде като wall, защото потърсих, а никъде не го намерих... Няма го самостоятелно - в голям размер го открих само с околната обстановка. Обаче открих една друга любопитна снимка по темата : Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Тук какво имат предвид? Всички други приличат на джипове, а аудито е високо комби? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Тук какво имат предвид? Всички други приличат на джипове, а аудито е високо комби? Ами това е "забивката" към Мерцедес - ти не прочете ли статията от линка на XMD? До билборд, рекламиращ Mercedes-Benz GLK с рекламен надпис "Attention, attention seekers." - (Внимание, търсачи на внимание), Audi поставиха провокативна реклама на Q5. На нея е изобразена примитивна кола, наподобяваща куб, която най-вероятно Audi оприличават с Mercedes-Benz GLK. Съпътстващият надпис гласи "Attention seeking" - (Търсене на внимание). До примитивната кола, гордо стои Audi Q5 и надписа "Attention Grabbing" - (Внимание, което хваща окото). Както сами се убедихте, Audi са готови да воюват на няколко фронта едновременно, което означава, че войната съвсем не е свършила! Очакваме отговора на Mercedes-Benz и новите атаки на Audi...и на всички други производители, които се включат в маркетинговата автовойна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Явно има успех тоя тип реклама "Завистник и злобар до дупка" защото Q5 толкова се купува в САЩ, че не можеха да смогват преди месец с готови бройки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Не...защото са нещастници и един истински невероятен автомобил нямат след уникалните си успехи с Куатрото. Сега не ми се обяснявай за Льо Ман, печките не се котират. Не са им лоши колите. Даже напротив. Много са хубави, но дотам. Не са посредствени, но не са и изключителни. Във всеки клас, със всеки двигател има производител който да ги "отма'а" здраво. Дори прекрасното R8 V8 & V10 е напълно засенчено и от стилистична (за мен) и от чисто техническа гледна точка от вътрешнофирменото Гаярдо пък да не отваряме дума за 458 Italia. Бързаш с заключенията кой на какво е фен. До сега са се пробвали 3-4 пъти да ми лепкат, че съм BMW фен, Ferrari фен... очаквам вече каквото и да напиша да съм "еди-си-к'во" фен вместо да видим дали няма и реално основание за казаното. _______________________ И ако трябва за тия реклами да сме реалисти ... ами да вземат VW да изкарат постер с един хубав, дебел и здрав к*р с надписа "За вас е" за всички производители на автомобили, че така и така им го слагат много здраво в последно време - особено на Порша. _______________________ А и ако не ги тресе яко комплексарщина защо не си говорят за собствените коли ами винаги гледат да захапят? ... Дам, вЕрно. Аз съм фенче на БМВ и злобея ебаси, щото Аз съм комплексар и не карам аЛди. Не мога да спра да се хиля. Тва беше добро.Алфата по-долу...още по-добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Новата Е-Клас купе е уникално красива. Днес видях на живо. Няма нищо общо със снимките. Не мога да си го обясня. Реално колата е изключително красива и пропорционална. Ама все пак да дам шот > Nice shot! (Midex)[/color] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 АЛИЛУЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Ето това BMW e красиво а не тези новите нещастия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Абе в последните страници направо имам чувството, че не сте сериозни вече относно темата. Някои коли по 2 пъти за 1 страница, някакви тунинговани версии. Не е ли идеята да се показват СТОКОВИ коли, а не такива дето са минали през сумати операции, за да ги направят, в повечето случаи, по-грозни? Снимката на последно-споменатото БМВ е дадена и по-горе и е много по-добра от тоя черния тунингован чупляк. А, и едната от снимките с рекламите на Ауди беше монтирана. Онази с Check yourself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 CTS-V Coupe И ако обичаш по-полека. Хубу, теб не ти харесват. Чупляк това, чупляк онова. Защо пишеш на ишлеме (ако така беше лафа). Шота с м3-ката си е баш стокова освен BBS джантата. _______________ Sport Evo спецификацията е (по спомен) с тази броня (която аз съм дал). Май е последната на e30 m3. Един поздрав за всички фенове на е30 (знам, че клиповете са в др. тема ама като сме зачекнали сега до край поне) > http://vbox7.com/play:26f169e9&al=1&vid= Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Нека ти го кажа така: Първата ми харесва. Третата също. Втората не. Не знам джантата ли им е различна само или има и още. И естествено BMW E30 M3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Последното беше с черна хелла. Айде и две от бмв форума: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.