Jump to content
BulForum.com

Най - красива кола

Psihara^^

Recommended Posts

• Replies 707
  • Created
  • Last Reply

btw Ауди винаги са показвали какви са комплексари като поведение в рекламките , а после винаги са били затапвани от кого ли не. Толкова оронващи кампании не знам друг да си е правил като тях. Честно дори на мен мнението ми е повлияно от тези им изцепки и съм доста негативен към марката.

...може да се види цялата война....

Прочетох цялата статия с интерес - просто не знам как съм пропуснал това противопоставяне между двете фирми, а уж чета из автомобилната тематика. ;)

П.П. Не знам, може и да греша, но ми се струва, че преводът на "Check Yourself" на долната снимка не трябва да бъде "Проверете себе си" (както е в статията), а по-скоро "Опитайте (пробвайте) сами".

n78006150114_2829685_2601193.jpg

И на мен не ми се връзва "Проверете себе си" а по-скоро, имайки предвид билбордовете е "Провери пак" в смисъл БМВ казват шахмат, от Ауди отговарят "Виж пак" или " Помисли пак" , демек че тяхното Ауди е по-хубаво и не са матирани от М3ката. Някак си така си го тълкувам, поне аз де.

П.П. От цялата война на билбордове, от Бентли са най-груби.

Честно дори на мен мнението ми е повлияно от тези им изцепки и съм доста негативен към марката.

Защото тормозят главно BMW а ти си им фен. Иначе войната на билбордовете е доста забавна а не мога да си представя на хората от рекламния бизнес какъв кеф им е било (отделно и какви кинти са глътнали) :)

Иначе най-много ме накефи рекламата на субару:

bmw-x6-image.jpg

И на Бентли като се замисля.. малко ми напомня онзи виц за спора между шефовете на автомобилните компании чии коли са най-добри и репликата на тези от Мерцедес

Не...защото са нещастници и един истински невероятен автомобил нямат след уникалните си успехи с Куатрото. Сега не ми се обяснявай за Льо Ман, печките не се котират.

Не са им лоши колите. Даже напротив. Много са хубави, но дотам. Не са посредствени, но не са и изключителни. Във всеки клас, със всеки двигател има производител който да ги "отма'а" здраво. Дори прекрасното R8 V8 & V10 е напълно засенчено и от стилистична (за мен) и от чисто техническа гледна точка от вътрешнофирменото Гаярдо пък да не отваряме дума за 458 Italia.

Бързаш с заключенията кой на какво е фен. До сега са се пробвали 3-4 пъти да ми лепкат, че съм BMW фен, Ferrari фен... очаквам вече каквото и да напиша да съм "еди-си-к'во" фен вместо да видим дали няма и реално основание за казаното.

И ако трябва за тия реклами да сме реалисти ... ами да вземат VW да изкарат постер с един хубав, дебел и здрав к*р с надписа "За вас е" за всички производители на автомобили, че така и така им го слагат много здраво в последно време - особено на Порша.

А и ако не ги тресе яко комплексарщина защо не си говорят за собствените коли ами винаги гледат да захапят? ... Дам, вЕрно. Аз съм фенче на БМВ и злобея ебаси, щото Аз съм комплексар и не карам аЛди.

400+ к.с. AutoDelta Alfa Romeo GT 3.7 Super

2007-Autodelta-Alfa-Romeo-GT-3-7-Super-Side-Angle-1600x1200.jpg

MTM RS6 V10 700+ к.с.

2009-MTM-Audi-RS6-V10-Front-Angle-2-1280x960.jpg

Те ще дойдат Тати-те...

host може и да съм предубеден към BMW още повече че изобщо ама въобще не ми харесва предницата на нито един от новите модели (т.е. тези които вече не са като Е36) и най-вече защото съм се нагледал на селски изпълнения от хора каращи такива коли (или Голфове - горе-долу е същото).

Прочетох цялата статия с интерес - просто не знам как съм пропуснал това противопоставяне между двете фирми, а уж чета из автомобилната тематика. ;)

П.П. Не знам, може и да греша, но ми се струва, че преводът на "Check Yourself" на долната снимка не трябва да бъде "Проверете себе си" (както е в статията), а по-скоро "Опитайте (пробвайте) сами".

n78006150114_2829685_2601193.jpg

Checked:

Това някой може ли да ми го даде като wall, защото потърсих, а никъде не го намерих...

Няма го самостоятелно - в голям размер го открих само с околната обстановка.

Обаче открих една друга любопитна снимка по темата :P :

IMG_9829.jpg

Тук какво имат предвид? Всички други приличат на джипове, а аудито е високо комби?

Ами това е "забивката" към Мерцедес - ти не прочете ли статията от линка на XMD?

n78006150114_2868240_3399596.jpg

До билборд, рекламиращ Mercedes-Benz GLK с рекламен надпис "Attention, attention seekers." - (Внимание, търсачи на внимание), Audi поставиха провокативна реклама на Q5.

На нея е изобразена примитивна кола, наподобяваща куб, която най-вероятно Audi оприличават с Mercedes-Benz GLK. Съпътстващият надпис гласи "Attention seeking" - (Търсене на внимание). До примитивната кола, гордо стои Audi Q5 и надписа "Attention Grabbing" - (Внимание, което хваща окото).

Както сами се убедихте, Audi са готови да воюват на няколко фронта едновременно, което означава, че войната съвсем не е свършила! Очакваме отговора на Mercedes-Benz и новите атаки на Audi...и на всички други производители, които се включат в маркетинговата автовойна.

Явно има успех тоя тип реклама "Завистник и злобар до дупка" защото Q5 толкова се купува в САЩ, че не можеха да смогват преди месец с готови бройки.

Не...защото са нещастници и един истински невероятен автомобил нямат след уникалните си успехи с Куатрото. Сега не ми се обяснявай за Льо Ман, печките не се котират.

Не са им лоши колите. Даже напротив. Много са хубави, но дотам. Не са посредствени, но не са и изключителни. Във всеки клас, със всеки двигател има производител който да ги "отма'а" здраво. Дори прекрасното R8 V8 & V10 е напълно засенчено и от стилистична (за мен) и от чисто техническа гледна точка от вътрешнофирменото Гаярдо пък да не отваряме дума за 458 Italia.

Бързаш с заключенията кой на какво е фен. До сега са се пробвали 3-4 пъти да ми лепкат, че съм BMW фен, Ferrari фен... очаквам вече каквото и да напиша да съм "еди-си-к'во" фен вместо да видим дали няма и реално основание за казаното.

И ако трябва за тия реклами да сме реалисти ... ами да вземат VW да изкарат постер с един хубав, дебел и здрав к*р с надписа "За вас е" за всички производители на автомобили, че така и така им го слагат много здраво в последно време - особено на Порша.

А и ако не ги тресе яко комплексарщина защо не си говорят за собствените коли ами винаги гледат да захапят? ... Дам, вЕрно. Аз съм фенче на БМВ и злобея ебаси, щото Аз съм комплексар и не карам аЛди.

Не мога да спра да се хиля. Тва беше добро.Алфата по-долу...още по-добро. :rolleyes:

Новата Е-Клас купе е уникално красива. Днес видях на живо. Няма нищо общо със снимките. Не мога да си го обясня. Реално колата е изключително красива и пропорционална.

Ама все пак да дам шот >

2009-Mercedes-Benz-E-Class-Coupe-Side-Reflection-1280x960.jpg

Nice shot! :punk (Midex)[/color]

Абе в последните страници направо имам чувството, че не сте сериозни вече относно темата. Някои коли по 2 пъти за 1 страница, някакви тунинговани версии. Не е ли идеята да се показват СТОКОВИ коли, а не такива дето са минали през сумати операции, за да ги направят, в повечето случаи, по-грозни?

Снимката на последно-споменатото БМВ е дадена и по-горе и е много по-добра от тоя черния тунингован чупляк.

А, и едната от снимките с рекламите на Ауди беше монтирана. Онази с Check yourself.

cadilac.jpg

2011-Cadillac-CTS-V-Coupe-Front-And-Side-Speed-1280x960.jpg

CTS-V Coupe

И ако обичаш по-полека. Хубу, теб не ти харесват. Чупляк това, чупляк онова. Защо пишеш на ишлеме (ако така беше лафа). Шота с м3-ката си е баш стокова освен BBS джантата.

Sport Evo спецификацията е (по спомен) с тази броня (която аз съм дал). Май е последната на e30 m3.

Един поздрав за всички фенове на е30 (знам, че клиповете са в др. тема ама като сме зачекнали сега до край поне) > http://vbox7.com/play:26f169e9&al=1&vid=

Нека ти го кажа така:

Първата ми харесва. Третата също. Втората не. Не знам джантата ли им е различна само или има и още.

И естествено BMW E30 M3

performancebmw-001_edited.jpg

B)

L-M3-E30-Black2.jpg

DSCN0062.JPG

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...