Jump to content
BulForum.com

Най - красива кола

Psihara^^

Recommended Posts

Влюбих се :)

PS: host, не мога да забележа колата защото погледа ми някак залепва малко над центъра в дясно на снимката..... тази сигурно ще откърти и малката вещица откъм гръдна обиколка :woot

Офтопик:

Не знам какво ви кефи тая лелка.

• Replies 707
  • Created
  • Last Reply

Мани , аз вчера на паркинга на РИЛА видях по-стария модел камаро от 94та, караше го един дядо, но колата изглеждаше превъзходно

-------

chrysler_sebring_2001.jpg

Мани , аз вчера на паркинга на РИЛА видях по-стария модел камаро от 94та, караше го един дядо, но колата изглеждаше превъзходно

-------

chrysler_sebring_2001.jpg

Така кажете бе, момчета, аз се чуда на кой да продам моя Крайслер :laughing:

10ee1c8b2ac44bef1d85f32799e03933b9113498.jpg

Даже е с по-яки джанти :tongue

Pazu ме превари обаче не знам кое им е уникалното освен че най-вероятно са ги "модвали" в Перник, а ей това е интересното - как аджеба някой Перничанин се е престрашил да се занимава с друго освен с Голф :lol:

Pazu ме превари обаче не знам кое им е уникалното освен че най-вероятно са ги "модвали" в Перник, а ей това е интересното - как аджеба някой Перничанин се е престрашил да се занимава с друго освен с Голф :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=3_B7fSAD618...feature=related - под капака.......колата наистина е уникална.

http://www.youtube.com/watch?v=3_B7fSAD618...feature=related - под капака.......колата наистина е уникална.

То и голф със 700 коня двигател е уникален но си остава голф-ала-пернишки-тунинг с 50 спойлера, антикрила и гуми като за 3 пъти по-голяма кола...

То и голф със 700 коня двигател е уникален но си остава голф-ала-пернишки-тунинг с 50 спойлера, антикрила и гуми като за 3 пъти по-голяма кола...

нали нещо трябва да генерира някакво приляпане към пустия му асфалт :laughing:

Определено интригуваща, но не и красива за мен.

Малко тех. спецификация:

BMW Vision EfficientDynamics Concept

Задвижване - Хибридно, турбо-дизел и електрически двг.(2 бр., преден и заден) / на всички колела

Кубатура - 1.5 турбодизел (рязан 3.0 дизел който вече сме виждали)

Мощност - 163 к.с. на дизеловия агрегат + на задната ос един 33(до 54) к.с. ел. мотор , на предната ос един 80(до 134) к.с. ел. мотор ~ обща мощност от 359 к.с.

Въртящ момент - 290 Нм на дизеловия агрегат + 290 Нм(задният) и 220 Нм(предният) от електрическите ~ общ въртящ момент от 799 Нм

Скоростна кутия - 6 скоростна, 2 съединителна DCT (пълен аналог на тази в Z4 и M3)

Ускорение от 0-100 км/ч - 4.8 сек.

Разход - приблизително 4 литра на 100 км

Система на зареждане на батериите- тип plug-in, с пълен заряд на батериите за 2.5 часа (при 220V стандарт)

Маса на автомобила - приблизително 1400 кг

Брой места - 4 възрастни пасажера, с персонални седалки

Уникално красива! Единственото BMW което да ми напълни душата като го погледна отпред а не като останалите модели последните години.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...