Jump to content
BulForum.com

Най - красива кола

Psihara^^

Recommended Posts

...щом има конче(не мустангово обаче) ....

Че к'во му е на 'мустанговото' конче...че не може да говори на италиански ли? :laughing:

Поздрав за Чефо с един кон зад океана: mmfp_0811_01_z%202007_ford_mustang_gt%20right_front_view.jpg

...а ако скоро има среща на форума и ще идваш, напомни ми да ти подаря един ключодържател с емблема (разбира се с кон, с италиански произход), дето ми го дадоха като спечелих едно състезание някъде... :P

• Replies 707
  • Created
  • Last Reply

Американското конче кефи повече. Грубо и красиво е и определено създава по-спортно усещане от Ferrari. А между другото и седалките му са дяволски удобни, въпреки леко грозното табло (говоря за предпоследния Мустанг).

w00x това е някой тунинг проект или някой нов мустанг?

Че к'во му е на 'мустанговото' конче...че не може да говори на италиански ли? :laughing:

Поздрав за Чефо с един кон зад океана: mmfp_0811_01_z%202007_ford_mustang_gt%20right_front_view.jpg

...а ако скоро има среща на форума и ще идваш, напомни ми да ти подаря един ключодържател с емблема (разбира се с кон, с италиански произход), дето ми го дадоха като спечелих едно състезание някъде... :P

много си е хубаво, само че като няма риба и рака е риба.....демек и соята и вибратора заместват чистото месо :laughing: :laughing:

Американското конче кефи повече. Грубо и красиво е и определено създава по-спортно усещане от Ferrari. А между другото и седалките му са дяволски удобни, въпреки леко грозното табло (говоря за предпоследния Мустанг).

w00x това е някой тунинг проект или някой нов мустанг?

Работиш за Краси Радков нали?

Еми това е господа ИТАЛИАНСКИЯ Мустанг :) Джуджаро Дизайн - ако не греша.Специално за SEMA го бяха направили май и е една единствена бройка и няма да влиза в производство.

За серийния Мустанг 2010, хубав, но окачването му е от ерата на Форт Т.

DON_CHEFO изкарай си главата от там където слънце не огрява :) Така както на теб ти харесват завоалираните форми (по италиански), така и американския спортен дух има своите почитатели. Ако трябва да съм честен между Ferrari Maranelo и мустанга от 2010 определено избирам мустанга поради ред причини. Много по-тежко седящ ми изглежда на пътя, с вида си респектира доста повече, отколкото Ferrari-то. Да не говорим за разликите в комфорта на интериора. В смисъл, Ferrari-то не е за ежедневно ползване, докато мустанга може да намери и такова приложение, ако превъзмогнеш факта, че при всяко натискане на педала на газта губиш по левче :)

Ама защо сега трябва да се пишат небивалици - поне за мен.599 не може да се кара всеки ден...защото?????430?Енцото айде ама другите две?Да, няма място за касетка домати и чувал картофи, да няма къде да си хакнеш бас касата ... това ли е проблема?Ежедневно ползване е като всяко друго ползване А до Б ама начина е мааалко по-друг.

Абе да питам само сектантите (evil_smith и DON_CHEFO): колко пъти на ден трябва да се бият теманета в пода пред олтар с черно конче, за да се брои човек за истински фен ? :rofl:

DON_CHEFO изкарай си главата от там където слънце не огрява :) Така както на теб ти харесват завоалираните форми (по италиански), така и американския спортен дух има своите почитатели. Ако трябва да съм честен между Ferrari Maranelo и мустанга от 2010 определено избирам мустанга поради ред причини. Много по-тежко седящ ми изглежда на пътя, с вида си респектира доста повече, отколкото Ferrari-то. Да не говорим за разликите в комфорта на интериора. В смисъл, Ferrari-то не е за ежедневно ползване, докато мустанга може да намери и такова приложение, ако превъзмогнеш факта, че при всяко натискане на педала на газта губиш по левче :)

A 2015? Ясене ;)

Губят ти се разни работи. Недей спори само за спорта..

Губят ти се разни работи. Недей спори само за спорта..

Не, аз не споря. Казвам си предпочитанията. В интерес на истината съм голям фен на Ферари от времето на Шумахер, имам доста тениски, шапка, дори и шал на Ferrari. В смисъл - харесвам марката, но в никакъв случай не съм сектант и въпреки, че не харесвам Ford по принцип ако трябва да избирам между някое от новите Ferrari-та и Ford Mustang с някой от по-големите двигатели определено ще избера форда - повече ми харесва как седи на пътя. Не оспорвам спортните характеристики на Ferrari-то, нито пък спортния му вид, просто ъгловато-спортния вид на мустанга ми харесва повече. Освен това има масивен вид. Да речем - карам по магистралата с около 130 и зад мен на около 2 метра се залепват Ferrari 599 и Mustang. Мандаринките определено ще ми измръзнат повече при лошя поглед на Мустанга, който кара на 2м. зад мен и има много по-масивен вид.

А и Ferrari-то нещо не го виждам как ще се кара в България специално...

За карането, карат се, от някакви богаташчета дето си мислят, че е модерно да събудиш махалата и да станеш център на внимание за минута. Но какво ли говоря, и аз ако карам ферари или друго от сорта, най-вероятно ще го режа постоянно.

И като не съм роб и заклет фен на една марка какво,някаква по-ниска категория човек ли съм?????

Ти го казваш. Аз никъде не съм и намекнал.

Просто ми е чудно защо вие "обективисти" скачате веднага на тези които си се кефят на някоя марка?

И мен ме дразнят онези фенове на немската марка в Мюнхен, ама да си живеят... безопасни игли.

Просто ми е чудно защо вие "обективисти" скачате веднага на тези които си се кефят на някоя марка?

И мен ме дразнят онези фенове на немската марка в Мюнхен, ама да си живеят... безопасни игли.

Каза ли нещо? :)

Дано някой ден станеш фен на ферари, както аз съм фен на БМВ ;)

Че кефете си се бе.Ама айде без да си налагате вашия кеф на други хора.Как можело това,как можел някой да не хареса онова,кой какъв бил,кой нищо не знаел,а?Дразнещо е някак си.

Аз видях една такава. Беше спряна на онзи платен паркинг до партийният дом, на края на Иван Вазов. Беше същия цвят и беше много готина. Самоче ми се стори, че отзад пише GOLF. Нямам спомени. Погледнах, но бегло, не съм се заглеждал.

Много интересна визия, браво на VW.

Кое му е толкова интересното? На мен ми прилича на тунингован голф...

Кое му е толкова интересното? На мен ми прилича на тунингован голф...

Я покажи един тунингован голф дето да изглежда така.

П.П. Сега погледнах новия Голф, мисля, че съм видял такъв. Същия, но не е с прибрана решетка като този.

Я покажи един тунингован голф дето да изглежда така.

П.П. Сега погледнах новия Голф, мисля, че съм видял такъв. Същия, но не е с прибрана решетка като този.

Виж как сам си отговаряш :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...