Jump to content
BulForum.com

Най - красива кола

Psihara^^

Recommended Posts

Като им знам програмистите мога да си представя и инжинерите им...

Говори ми, говори ми.... имат и чат-пат някой свестен но се срещат такива горе-долу по 1 на 10 милиона сигурно...

• Replies 707
  • Created
  • Last Reply

Поне в нашите среди (уеб програмирането) мат'ряла е много зле :) Ама пък са евтини - $1 на час :) За клиентски проекти вършат работа.

Говори ми, говори ми.... имат и чат-пат някой свестен но се срещат такива горе-долу по 1 на 10 милиона сигурно...

Еми при трях всичко е в 1 мил. пъти повече... :rolleyes:

има някъФ гаф при мене и не мога да кача снимки.Иначе за мен най-красиви са Mercedes 500sl i moskvich 408 turist cabrio :punk

Еми при трях всичко е в 1 мил. пъти повече... :rolleyes:

<offtopic>

Ъхъ.. за съжаление всичките онези дето за нищо не стават продължават да бълват толкова малоумни програми които после нямат оправяне...

</offtopic>

Не знам защо обаче страшно ме кефи новото Мурано. Има нещо във формата което страшно много ми харесва а не е кола която струва милиони...

2009_Nissan_Murano_05.JPG

Инфинити-то е в пъти по-добро и луксозно от Мураното във всяко едно отношение, само отпред формата нещо не ми допада особено (т.е. на мураното ми харесва повече)

Червените сектанти пак налазиха,Всяка марка си има своя чар,предимства и излъчване.Дайте сега да не принизяваме всички останали.Или пък щом имало конче,чудесно било.Същото важи и за бмв маняците.Интересна тенденция съм забелязал.Всички които карат фиати или ланчийки са нема такива заклети фенове на ферари.И те дърпат и сочат как на някое болтче на фиата пишело ферари и затова било видиш ли велико.Бе в Бг,каквато трошка си купиш,ставаш и заклет фен и нищо останало не важи.Харесвайте си ги ама не скачайте като ощипани като някой каже,че не му харесва.Негово право.

Пък аз миналия ден видях ауди R8. На живо изглежда в пъти по-хубаво. На снимка като че ли не е толкова фотогенично, губи му се нещо. :)

Същото бих казал за Phantom на Ролс Ройс. Много e грозен на снимки. Веднъж в Las Vegas обаче видях един черен и излъскан и за части от секундата си промених мнението. Особено като ни предложиха да се повозим в него срещу $5000 на час.

Въпросче: това долу R8 ли е, не е ли R8...и ако не е - какво е? :P

Принципно да, но аз говорех за ей това R8. ;)

dsc00575u.jpg

То и на снимка не е лошо, но на живо си е просто уникално красива. Целия й релеф някак си се слива в снимката.

Да не е тЮнинговано ТТ :ph34r:

Мммм не...сега излизам и като се върна ще разкрия "загадката". :P

Едит: 'Айде да ви помъча още малко с гатанките... :devil ...(hint)-> колата е реплика и за донор е ползвана марката и модела на колата, която аз карам в момента (жокер: в момента карам 'Форд'). :bgrin:

На мен ми прилича на Кугър :rolleyes:

Топло...топло... :rolleyes: ...и тук подозираха, че донорът е Кугър...но всъщност стига съм шикалкавил - отговорът. Бая зор и пари е вложил...явно човекът е голям мерaклия и фен на Ауди....абе...това да не е наш Zlobil? :P

Червените сектанти пак налазиха,Всяка марка си има своя чар,предимства и излъчване.Дайте сега да не принизяваме всички останали.Или пък щом имало конче,чудесно било.Същото важи и за бмв маняците.Интересна тенденция съм забелязал.Всички които карат фиати или ланчийки са нема такива заклети фенове на ферари.И те дърпат и сочат как на някое болтче на фиата пишело ферари и затова било видиш ли велико.Бе в Бг,каквато трошка си купиш,ставаш и заклет фен и нищо останало не важи.

Харесвайте си ги ама не скачайте като ощипани като някой каже,че не му харесва.Негово право.

Казваш го, а вършиш същото... Ама твоето е по-зле, защото незащитаваш марка а скачаш срещу тези, които го правят.

Въпросче: това долу R8 ли е, не е ли R8...и ако не е - какво е? :P

Незнам от какво е направено това, но ако бях на мястото на Ауди, бих съдил собственика. Това е най-безвкусната подигравка и антиреклама, която може да съществува. Толкова смешно с тези малки гуми... пропорциите са напълно погрешни, все едно си се опитал да пресъсзадеш роза, но си успял само с бодличките...

Точно де...най-големият проблем е в пропорциите - дължини, съотношения...ама за съдене просто няма как да стане. Като му е кеф и има пари, може да си изкопира всяка кола по начин, който на него му харесва (или какъвто има възможност) - могат да се дадат безброй подобни примери, че даже и по Дискавъри си има цели предавания за тази тема. ;)

Точно де...най-големият проблем е в пропорциите - дължини, съотношения...ама за съдене просто няма как да стане. Като му е кеф и има пари, може да си изкопира всяка кола по начин, който на него му харесва (или какъвто има възможност) - могат да се дадат безброй подобни примери, че даже и по Дискавъри си има цели предавания за тази тема. ;)

С тази разлика че само външно прилича но всъщност не е ... това е като да се залъгваш че караш ламборджини а всъщност да е модната лада 5ца...

Казваш го, а вършиш същото... Ама твоето е по-зле, защото незащитаваш марка а скачаш срещу тези, които го правят.

И като не съм роб и заклет фен на една марка какво,някаква по-ниска категория човек ли съм?????

А как седи въпроса като си направиш реплика и лепнеш дори и емблемата на марката, която правиш?

Според мен не би трябвало да се прави, ама не знам какво казва закона тука.

И като не съм роб и заклет фен на една марка какво,някаква по-ниска категория човек ли съм?????

Аз съм фен на Ферари покрай баща ми.....още преди да се науча да карам колело дето се вика. Това, че имам ФИАТ е частен случай. И да, щом има конче(не мустангово обаче) за мен е велико. Какво мислиш ти или някой друг милиграм не ме касае. ОК?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...