djadomraz Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Като им знам програмистите мога да си представя и инжинерите им... Говори ми, говори ми.... имат и чат-пат някой свестен но се срещат такива горе-долу по 1 на 10 милиона сигурно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Поне в нашите среди (уеб програмирането) мат'ряла е много зле Ама пък са евтини - $1 на час За клиентски проекти вършат работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Говори ми, говори ми.... имат и чат-пат някой свестен но се срещат такива горе-долу по 1 на 10 милиона сигурно... Еми при трях всичко е в 1 мил. пъти повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 има някъФ гаф при мене и не мога да кача снимки.Иначе за мен най-красиви са Mercedes 500sl i moskvich 408 turist cabrio Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Еми при трях всичко е в 1 мил. пъти повече... <offtopic> Ъхъ.. за съжаление всичките онези дето за нищо не стават продължават да бълват толкова малоумни програми които после нямат оправяне... </offtopic> Не знам защо обаче страшно ме кефи новото Мурано. Има нещо във формата което страшно много ми харесва а не е кола която струва милиони... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Не знам защо обаче страшно ме кефи новото Мурано. Лично на мен Infiniti FX повече ми харесва: Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Ууууу. Много му голяма устата на това инфинити. Сякаш ще лапне нещо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Инфинити-то е в пъти по-добро и луксозно от Мураното във всяко едно отношение, само отпред формата нещо не ми допада особено (т.е. на мураното ми харесва повече) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Макар и все още да е само идея, новото Енцо изглежда 14 000 пъти по-добре от първото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 599XX е адски яка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Снощи видях ферари калифорния, красиво е на живо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Червените сектанти пак налазиха,Всяка марка си има своя чар,предимства и излъчване.Дайте сега да не принизяваме всички останали.Или пък щом имало конче,чудесно било.Същото важи и за бмв маняците.Интересна тенденция съм забелязал.Всички които карат фиати или ланчийки са нема такива заклети фенове на ферари.И те дърпат и сочат как на някое болтче на фиата пишело ферари и затова било видиш ли велико.Бе в Бг,каквато трошка си купиш,ставаш и заклет фен и нищо останало не важи.Харесвайте си ги ама не скачайте като ощипани като някой каже,че не му харесва.Негово право. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Пък аз миналия ден видях ауди R8. На живо изглежда в пъти по-хубаво. На снимка като че ли не е толкова фотогенично, губи му се нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Пък аз миналия ден видях ауди R8. Въпросче: това долу R8 ли е, не е ли R8...и ако не е - какво е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Същото бих казал за Phantom на Ролс Ройс. Много e грозен на снимки. Веднъж в Las Vegas обаче видях един черен и излъскан и за части от секундата си промених мнението. Особено като ни предложиха да се повозим в него срещу $5000 на час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Въпросче: това долу R8 ли е, не е ли R8...и ако не е - какво е? Да не е тЮнинговано ТТ :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Въпросче: това долу R8 ли е, не е ли R8...и ако не е - какво е? Принципно да, но аз говорех за ей това R8. То и на снимка не е лошо, но на живо си е просто уникално красива. Целия й релеф някак си се слива в снимката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Да не е тЮнинговано ТТ :ph34r: Мммм не...сега излизам и като се върна ще разкрия "загадката". Едит: 'Айде да ви помъча още малко с гатанките... ...(hint)-> колата е реплика и за донор е ползвана марката и модела на колата, която аз карам в момента (жокер: в момента карам 'Форд'). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 На мен ми прилича на Кугър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 На мен ми прилича на Кугър Топло...топло... ...и тук подозираха, че донорът е Кугър...но всъщност стига съм шикалкавил - отговорът. Бая зор и пари е вложил...явно човекът е голям мерaклия и фен на Ауди....абе...това да не е наш Zlobil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Червените сектанти пак налазиха,Всяка марка си има своя чар,предимства и излъчване.Дайте сега да не принизяваме всички останали.Или пък щом имало конче,чудесно било.Същото важи и за бмв маняците.Интересна тенденция съм забелязал.Всички които карат фиати или ланчийки са нема такива заклети фенове на ферари.И те дърпат и сочат как на някое болтче на фиата пишело ферари и затова било видиш ли велико.Бе в Бг,каквато трошка си купиш,ставаш и заклет фен и нищо останало не важи.Харесвайте си ги ама не скачайте като ощипани като някой каже,че не му харесва.Негово право. Казваш го, а вършиш същото... Ама твоето е по-зле, защото незащитаваш марка а скачаш срещу тези, които го правят. Въпросче: това долу R8 ли е, не е ли R8...и ако не е - какво е? Незнам от какво е направено това, но ако бях на мястото на Ауди, бих съдил собственика. Това е най-безвкусната подигравка и антиреклама, която може да съществува. Толкова смешно с тези малки гуми... пропорциите са напълно погрешни, все едно си се опитал да пресъсзадеш роза, но си успял само с бодличките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Точно де...най-големият проблем е в пропорциите - дължини, съотношения...ама за съдене просто няма как да стане. Като му е кеф и има пари, може да си изкопира всяка кола по начин, който на него му харесва (или какъвто има възможност) - могат да се дадат безброй подобни примери, че даже и по Дискавъри си има цели предавания за тази тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Точно де...най-големият проблем е в пропорциите - дължини, съотношения...ама за съдене просто няма как да стане. Като му е кеф и има пари, може да си изкопира всяка кола по начин, който на него му харесва (или какъвто има възможност) - могат да се дадат безброй подобни примери, че даже и по Дискавъри си има цели предавания за тази тема. С тази разлика че само външно прилича но всъщност не е ... това е като да се залъгваш че караш ламборджини а всъщност да е модната лада 5ца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Казваш го, а вършиш същото... Ама твоето е по-зле, защото незащитаваш марка а скачаш срещу тези, които го правят. И като не съм роб и заклет фен на една марка какво,някаква по-ниска категория човек ли съм????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Точно де...най-големият проблем е в пропорциите - дължини, съотношения...ама за съдене просто няма как да стане. Като му е кеф и има пари, може да си изкопира всяка кола по начин, който на него му харесва (или какъвто има възможност) - могат да се дадат безброй подобни примери, че даже и по Дискавъри си има цели предавания за тази тема. А как седи въпроса като си направиш реплика и лепнеш дори и емблемата на марката, която правиш? Според мен не би трябвало да се прави, ама не знам какво казва закона тука. И като не съм роб и заклет фен на една марка какво,някаква по-ниска категория човек ли съм????? Аз съм фен на Ферари покрай баща ми.....още преди да се науча да карам колело дето се вика. Това, че имам ФИАТ е частен случай. И да, щом има конче(не мустангово обаче) за мен е велико. Какво мислиш ти или някой друг милиграм не ме касае. ОК? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.