djadomraz Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 host, едно е да кажеш - няма грозна италианска кола, друго е да кажеш - повечето италиански коли на мен ми харесват много. И да повторя - бъзиках се, извинявам се ако съм те подразнил, на мен ми беше смешно докато го писах.... и все пак - мултиплата... е италианска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 .... и все пак - мултиплата... е италианска Да не би някой от сектантите да е твърдял, че мултиплата е "красива" (неам нерви да чета назад)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Да не би някой от сектантите да е твърдял, че мултиплата е "красива" (неам нерви да чета назад)? Не в прав текст, но каза че нямало грозна италианска кола Аз имам някакви подозрения, че те нарочно са целяли да я направят максимално грозна за да могат хората да оценят останалите по стария принцип, че за да можеш да оцениш нещо трябва да съществува негова противоположност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Не в прав текст, но каза че нямало грозна италианска кола Аз имам някакви подозрения, че те нарочно са целяли да я направят максимално грозна за да могат хората да оценят останалите по стария принцип, че за да можеш да оцениш нещо трябва да съществува негова противоположност. Явно са се престарали, защото лично според мен (а и не само) мултиплата е уникален еталон за грозотия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Aaa, host, не съм съгласен с теб. Дай ся, щом е продадена за толкова пари, да е хубава. $150 000 000 На теб харесва ли ти? Би ли казал, че е пълен бълвоч и на нищо не прилича? А, на бас, че мога да направя по-готина мацаница... и аре на бас, че немога да направя по-готино Ферари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 А, на бас, че мога да направя по-готина мацаница... и аре на бас, че немога да направя по-готино Ферари... Айде продай си мацаницата за 150 милиона и пак ще говорим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Айде продай си мацаницата за 150 милиона и пак ще говорим... Първо да си продам Ферарито за над 10 мил гущера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Това, че е най-скъпото Ферари, автоматично ли го прави и най-готиното? Единствено годината и бройката му определят цената. Има много по-красиви коли от това ферари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Това, че е най-скъпото Ферари, автоматично ли го прави и най-готиното? Единствено годината и бройката му определят цената. Има много по-красиви коли от това ферари. Аха,така е Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 А, на бас, че мога да направя по-готина мацаница... и аре на бас, че немога да направя по-готино Ферари... Айде продай си мацаницата за 150 милиона и пак ще говорим... Именно. Ако някой даде 15 000 000 за Трабант, това прави ли го най-готин? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Ако се изходиш в шапка и кажеш, че това е гениално и голямата част от хората ти кажат, че си луд значи ли, че те грешат пък ти си гений?А?Trend-овете определят кое какво е, дори и личния вкус се влияе от тях, колкото и да се инятят някои.Факт е, че Ферари е една от най-обичаните марки в света, а автомобилите й се харесват като външен вид от булшинството от хората...впрочем някой беше писал за палещи се Ламбота( знам, че не е за тая тема ама докато намеря точната и ще забравя ), та още Миурата( невероятно красива ако му се търси на някой да постне, заслужава си ) от време на време се е подпалвала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Фекалийното сръвнение не го разбрах. Абе май не можем да се разберем като хората, но почва да ме навява мисълта, че тука има повече овце от нормалното. Ферари била от обичаните марки. Всичко се влияело от трендовете. Ами супер. Евала на Ферари и УРА за трендовете. Това обаче не означава, че като е Ферари, трябва да си примирим с грозотията на определен модел само и само защото са го купили за 9 000 000. Не разбирам как не можете да проумеете факта, че един сполучлив продукт на една фирма, не прави и другите продукти на тази фирма еднакво толкова сполучливи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 host, това са си класически коли, тогава така са ги правили и за времето си е приличала на моделите от формула 1 (http://nickgilmartin.files.wordpress.com/2009/04/amf1.jpg). Ценна е защото е уникат. За времето си е била хубава, в момента има много по-хубави коли и не ми харесва. Кажи че теб те кефи и да приключи спора не ме убеждавай че всички ферарита са красиви защото това ми прилича точно на каквото написах, както и междувпрочем формулата която съм показал по-горе. Всеки си има вкус - нали знаеш Миура - за тази ли говориш: http://www.e-psylon.net/dot/index.php?item...SID=e2059b80bb4 Ако е тази - по-красива е от въпросното ферари но и тя не ме кефи особено. Диабло примерно като погледна и изпадам в захлас - то е друга работа. F430 съшо. Порше карера и то много ми харесва и т.н. и т.н. обаче ей тия 2те коли - ми не ме кефят особено... всеки си има вкус... казало кучето и си облизало задника.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Мамини сладки. Уникални сте. Световноизвестните ми дизайнери те. Като порасТна по-голям искам да съм като вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Ако се изходиш в шапка и кажеш, че това е гениално и голямата част от хората ти кажат, че си луд значи ли, че те грешат пък ти си гений?А?Trend-овете определят кое какво е, дори и личния вкус се влияе от тях, колкото и да се инятят някои.Факт е, че Ферари е една от най-обичаните марки в света, а автомобилите й се харесват като външен вид от булшинството от хората...впрочем някой беше писал за палещи се Ламбота( знам, че не е за тая тема ама докато намеря точната и ще забравя ), та още Миурата( невероятно красива ако му се търси на някой да постне, заслужава си ) от време на време се е подпалвала. Аз го писах това, че ламботата се подпалват лесно. Даже сега се сетих, че едно изгоря в БГ, край морето. А това, че една кола струва 999 999 999 долара не означава, че тя е красива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Мамини сладки. Уникални сте. Световноизвестните ми дизайнери те. Като порасТна по-голям искам да съм като вас. Може ли пак да преговорим в какво се опитвате да ни убедите? Че всички Ферарита до едно са красиви, защото са Ферарита и защото го е правил някой си дизайнер дето един път (примерно) изкарал добър модел? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Може ли пак да преговорим в какво се опитвате да ни убедите? Че всички Ферарита до едно са красиви, защото са Ферарита и защото го е правил някой си дизайнер дето един път (примерно) изкарал добър модел? Примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Примерно. Кон с капаци - евала на логиката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Кон с капаци - евала на логиката... Кой е кон с капаци? Ферари правят ли коли, чиято стойност надвишава 10 милиона - правят. Могат ли го - могат го. Джексън Полак, нарисувал ли е картина оценена на 140 мил. долара - нарисувал е. Може ли го - може го. За вас остава само да казвате кой е и не е кон с капаци и да защитавате "великите" БеИМВе-та, всемогъщите Голфове и да цъкате с език... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Кой е кон с капаци? Ферари правят ли коли, чиято стойност надвишава 10 милиона - правят. Могат ли го - могат го. Джексън Полак, нарисувал ли е картина оценена на 140 мил. долара - нарисувал е. Може ли го - може го. За вас остава само да казвате кой е и не е кон с капаци и да защитавате "великите" БеИМВе-та, всемогъщите Голфове и да цъкате с език... По тая логика Тойота е най-великата марка, понеже имат най-много продажби Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 По тая логика Тойота е най-великата марка, понеже имат най-много продажби Може... Понеже няма ясно дефинирани критерии за определянето на не-велик, велик, по-велик и най-велик. Продажбите не са критерий... иначе ТАТА скоро ще е най-велика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Продажбите не са критерий... иначе ТАТА скоро ще е най-велика. Скоро? Очевидно се шегуваш. Тата имат по-малко продажби от АвтоВАЗ, при това с марките Jaguar и Land Rover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Нищо индийско не бих си взел ако ще и да ми го подаряват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Нищо индийско не бих си взел ако ще и да ми го подаряват... Ти не, аз също, но индийците са доста сган. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Като им знам програмистите мога да си представя и инжинерите им... Иначе си говорим за красиви коли. Задницата на следното чудо е може би най-страхотната задница, която съм виждал в автомобилостроенето. Обмисля се внасянето на една такава бройка отвъд голямата вода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.