INCINERATOR Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 И аз ще го кажа просто. Италианския дизайн е всепризнат. Приеми го като аксиомаи сам можеш да се сетиш От кой е признат? От феновете на италианските автомобили? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 От махленските алкохолици в Изгрев Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 вие ще сте изключението дето потвърждава правилото То като гледам това май само ти го харесваш На живо е два пъти по-грозно...Италианския дизайн ама на Ферари и Ламбо Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 От махленските алкохолици в Изгрев Ами не всички се кланяма на нещо само щото било еди-какъв си дизайн - въпреки че може да е някаква изцепка... Аз като цяло харесвам алфа-ромео, даже 159 е може би най-красивата за мен от нейния ценови диапазон, ама тва дето си го показал е Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Алфа Ромео в действителност имат може би най-добрите дизайнери в автомобилния свят. Проблемът при тях е, че много често изпреварват времето и част от автомобилите им по времето им на излизане будят много красноречиви реакции. Някой несъгласен за красотата на 159-ката - най-умерената от тях? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2161531 Който го може, си го може... Link to comment Share on other sites More sharing options...
donpepi Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Една от любимите ми от старата школа има някак груба красота и новия и стария модел Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2161531Който го може, си го може... Всяка една кола излязла от Италианска фирма е красива.......ако ще света да се обърне. Несломимя, поздрав майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Всяка една кола излязла от Италианска фирма е красива.......ако ще света да се обърне. Несломимя, поздрав майна Майна нямаше да коментирам обаче след твоето изказване не мога да се сдържа... това чудо ми мяза на увиснал 'уй просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Майна нямаше да коментирам обаче след твоето изказване не мога да се сдържа... това чудо ми мяза на увиснал 'уй просто definitely Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Всяка една кола излязла от Италианска фирма е красива.......ако ще света да се обърне. Несломимя, поздрав майна Участието в, и пропагандирането на секти не беше ли забранено със закон Иначе за тая Тестароса мога само да кажа, че купувача най-вероятно е бил сляп или поне с голям диоптър и някой като теб го е излъгал, че е хубава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Майна нямаше да коментирам обаче след твоето изказване не мога да се сдържа... това чудо ми мяза на увиснал 'уй просто нека.....за толкова милиона ....нека е увиснал уй. Скоро не виждам Тойота да продадат кола за повече от 100000 евро Участието в, и пропагандирането на секти не беше ли забранено със закон Иначе за тая Тестароса мога само да кажа, че купувача най-вероятно е бил сляп или поне с голям диоптър и някой като теб го е излъгал, че е хубава. Kaжи сега, че Пининфарина и Джуджаро са боклуци да ми направиш пълен кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 ...Kaжи сега, че Пининфарина и Джуджаро са боклуци да ми направиш пълен кеф. Гледай сега, дори и заради теб не бих казал подобна глупост, но това че имат много сполучливи и красиви коли не може да ме превърне в сектант като теб, който дори и на каруца от Столипиново да види емблемка Ферари веднага Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 нека.....за толкова милиона ....нека е увиснал уй. Скоро не виждам Тойота да продадат кола за повече от 100000 евро Kaжи сега, че Пининфарина и Джуджаро са боклуци да ми направиш пълен кеф. Момчета, стойте по сянката в жегите, бе Вие ферари на живо виждали ли сте? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Гледай сега, дори и заради теб не бих казал подобна глупост, но това че имат много сполучливи и красиви коли не може да ме превърне в сектант като теб, който дори и на каруца от Столипиново да види емблемка Ферари веднага Ти харабия си "най-сериозния". Момчета, стойте по сянката в жегите, бе Вие ферари на живо виждали ли сте? Ти само тая марка ли знаеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Момчета, стойте по сянката в жегите, бе Ш'са сетиш ПС: Чефо, ако мислиш че ХАРЕСВАМ тойота - малко си в грешка. Взех я защото ми върши работа и за парите си и т.н. е ОК, имаше DSC, ABS и т.н. неща които търсех и главно защото не искам да се занимавам с глупости, а така 3 години нищо по тая кола няма да е мой проблем освен да "въртя геврека" и да гледам да не ударя някой (застъргах я вече на 2 пъти ама какво да се прави - случва се) Иначе на външен вид точно пък Авенсис не ме кефи и това си е. Но пък отвътре ми е страшно удобна. Както и преди съм казвал - G-класата е като тухла и по-грозно за мен трудно може да се направи, но бих я карал с кеф защото отвътре е друга работа и си има ред достойнства. Просто отвън е грозна и тва си е. Авенсиса е горе-долу ок, но не бих казал че ме кефи особено. Новия е доста по-приятен но и 2но по-скъп... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Ш'са сетиш ПС: Чефо, ако мислиш че ХАРЕСВАМ тойота - малко си в грешка. Взех я защото ми върши работа и за парите си и т.н. е ОК, имаше DSC, ABS и т.н. неща които търсех и главно защото не искам да се занимавам с глупости, а така 3 години нищо по тая кола няма да е мой проблем освен да "въртя геврека" и да гледам да не ударя някой (застъргах я вече на 2 пъти ама какво да се прави - случва се) Иначе на външен вид точно пък Авенсис не ме кефи и това си е. Но пък отвътре ми е страшно удобна. Както и преди съм казвал - G-класата е като тухла и по-грозно за мен трудно може да се направи, но бих я карал с кеф защото отвътре е друга работа и си има ред достойнства. Просто отвън е грозна и тва си е. Авенсиса е горе-долу ок, но не бих казал че ме кефи особено. Новия е доста по-приятен но и 2но по-скъп... аз пък бих карал и ръчна количка....стига да е с турбо мотор Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Що прецаквате темата?Увиснал не увиснал тая кола който не разбира, че е красива и произведение на изкуството като външен вид просто да не я оплюва неоснователно след като е закупена за толкова пари, а?Факт, един от най-красивите модели на Маранело, след като месец и нещо ми беше на десктопа дори вече не съм сигурен дали 250 GTO ми е любимия модел или тя...и двете са красиви по собствен начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Aaa, host, не съм съгласен с теб. Дай ся, щом е продадена за толкова пари, да е хубава. $150 000 000 На теб харесва ли ти? Би ли казал, че е пълен бълвоч и на нищо не прилича? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Да ама оная кола вероятно 60% от целия свят би я определил като шедьовър?Някак си сравняваш сварено яйце, с торта - нещо от сорта.Освен това дали не е логично да се замислим защо тази кола биха я приели някой музеи и галерии дори като експонат?Аз не искам да убеждавам всички колко е хубава.Нека всеки си харесва каквото на него му е кеф ама пък при толкова всепризната марка и толкова красив модел...някакси...не знам.Пошло малко ми идва на мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Да ама оная кола вероятно 60% от целия свят би я определил като шедьовър?Някак си сравняваш сварено яйце, с торта - нещо от сорта.Освен това дали не е логично да се замислим защо тази кола биха я приели някой музеи и галерии дори като експонат?Аз не искам да убеждавам всички колко е хубава.Нека всеки си харесва каквото на него му е кеф ама пък при толкова всепризната марка и толкова красив модел...някакси...не знам.Пошло малко ми идва на мен. Аз се бъзиках с DON_CHEFO по повод изказването му че няма италианска кола която да не е красива... но пропуска че Мултипла-та и тя е италианска Иначе колата си е класика и затова струва толкова особено след като е много запазена и поддържана както трябва а всички знаем че уникатите са скъпи. Вкуса от друга страна е субективен и това също е ясно на всички. Просто DON_CHEFO се изцепи и не можах да се сдържа да го бъзикна. После нещо много насериозно го взехте останалите Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Естествено, че всяко нещо се оценява различно от всеки човек.И мен ако ме питат примерно новата Е-Класа е на ужасното нещо което мога да си преставя и 5 стотинки не бих дал за нея ама никой не ме пита то и за това тука си пишеш само ей тъй. Знаеш ли, изкуството е непреходно.Още Ван Гог го е казал - перифразирам "Аз ще рисувам дори да знам, че не съм оценен просто защото знам, че призванието ми е да рисувам..." е аз пък мисля, че Ферари са призвани да създават невероятни модели малко повече от някои други марки, които просто сами искат да се сравняват с тях, с жалките си реклами, с жалките си подражания на модели и т.н.Има неща изначално гениални и за мен модела от по-горе е такъв.Картината на w00x e в много кофти формат за да я разгледам, но Jackson Pollock нищо не ми говори.Айде да речеме почти.Само дето въпреки, че дадената картина е фундаментална от гледна точка, че представя началото на цяло ново течение, то тя бихме могли до известна степен да кажем, че е в една друга категория "изкуство".Не искам да навлизам в диалектика за това кое определя комерсиалните творби и тези реално(?!) ценни.Нито да правим аналози с политиката на големите галерии спрямо Пол Гоген, Сезан и т.н.Няма нужда мисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Що прецаквате темата?Увиснал не увиснал тая кола който не разбира, че е красива и произведение на изкуството като външен вид просто да не я оплюва неоснователно след като е закупена за толкова пари, а?Факт, един от най-красивите модели на Маранело, след като месец и нещо ми беше на десктопа дори вече не съм сигурен дали 250 GTO ми е любимия модел или тя...и двете са красиви по собствен начин. Хах извинявай господи че нещо имало честта да стои на твоя десктоп бива оплювано... Ами грозновата си е и това е, скъпото идва от възрастта и малкото бройки... Примера на w00x беше много на място Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Веднъж така: ...който не разбира, че е красива и произведение на изкуството като външен вид просто да не я оплюва неоснователно ... друг път така: ...мен ако ме питат примерно новата Е-Класа е на ужасното нещо което мога да си преставя и 5 стотинки не бих дал за нея... нещо не ми се вижда справедливо. Всеки си има право на вкус и на мнение. Няма такива "който не разбира". Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Ама едно е да кажеш, че не ти харесва друго е да даваш сравнения с разни меки или твърди полови органи, това исках да отбележа."не разбира" наистина е неправилно, трябва да е "не я възприема" правилна забележка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.