Jump to content
BulForum.com

Най - красива кола

Psihara^^

Recommended Posts

И аз ще го кажа просто. Италианския дизайн е всепризнат. Приеми го като аксиома

и сам можеш да се сетиш

От кой е признат? От феновете на италианските автомобили?

• Replies 707
  • Created
  • Last Reply
вие ще сте изключението дето потвърждава правилото :) :lol:

То като гледам това май само ти го харесваш :lol: На живо е два пъти по-грозно...Италианския дизайн ама на Ферари и Ламбо ;)

От махленските алкохолици в Изгрев :blink:
Ами не всички се кланяма на нещо само щото било еди-какъв си дизайн - въпреки че може да е някаква изцепка... Аз като цяло харесвам алфа-ромео, даже 159 е може би най-красивата за мен от нейния ценови диапазон, ама тва дето си го показал е :sick

Алфа Ромео в действителност имат може би най-добрите дизайнери в автомобилния свят. Проблемът при тях е, че много често изпреварват времето и част от автомобилите им по времето им на излизане будят много красноречиви реакции. Някой несъгласен за красотата на 159-ката - най-умерената от тях?

• 1 month later...
Всяка една кола излязла от Италианска фирма е красива.......ако ще света да се обърне. Несломимя, поздрав майна :P

Майна нямаше да коментирам обаче след твоето изказване не мога да се сдържа... това чудо ми мяза на увиснал 'уй просто :P

Майна нямаше да коментирам обаче след твоето изказване не мога да се сдържа... това чудо ми мяза на увиснал 'уй просто :P

definitely

Всяка една кола излязла от Италианска фирма е красива.......ако ще света да се обърне. Несломимя, поздрав майна :P

:) Участието в, и пропагандирането на секти не беше ли забранено със закон :confused

Иначе за тая Тестароса мога само да кажа, че купувача най-вероятно е бил сляп или поне с голям диоптър и някой като теб го е излъгал, че е хубава.

нека.....за толкова милиона ....нека е увиснал уй. :rolleyes: Скоро не виждам Тойота да продадат кола за повече от 100000 евро :P

:) Участието в, и пропагандирането на секти не беше ли забранено със закон :confused

Иначе за тая Тестароса мога само да кажа, че купувача най-вероятно е бил сляп или поне с голям диоптър и някой като теб го е излъгал, че е хубава.

Kaжи сега, че Пининфарина и Джуджаро са боклуци да ми направиш пълен кеф. :rolleyes: :laughing:

...Kaжи сега, че Пининфарина и Джуджаро са боклуци да ми направиш пълен кеф. :rolleyes: :laughing:

Гледай сега, дори и заради теб не бих казал подобна глупост, но това че имат много сполучливи и красиви коли не може да ме превърне в сектант като теб, който дори и на каруца от Столипиново да види емблемка Ферари веднага :bowdown:

:)

нека.....за толкова милиона ....нека е увиснал уй. :rolleyes: Скоро не виждам Тойота да продадат кола за повече от 100000 евро :P

Kaжи сега, че Пининфарина и Джуджаро са боклуци да ми направиш пълен кеф. :rolleyes: :laughing:

Момчета, стойте по сянката в жегите, бе :laughing: Вие ферари на живо виждали ли сте?

Гледай сега, дори и заради теб не бих казал подобна глупост, но това че имат много сполучливи и красиви коли не може да ме превърне в сектант като теб, който дори и на каруца от Столипиново да види емблемка Ферари веднага :bowdown:

:)

Ти харабия си "най-сериозния". :laughing: :laughing:

Момчета, стойте по сянката в жегите, бе :laughing: Вие ферари на живо виждали ли сте?

Ти само тая марка ли знаеш :laughing:

Момчета, стойте по сянката в жегите, бе :laughing:

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Ш'са сетиш :)

ПС: Чефо, ако мислиш че ХАРЕСВАМ тойота - малко си в грешка. Взех я защото ми върши работа и за парите си и т.н. е ОК, имаше DSC, ABS и т.н. неща които търсех и главно защото не искам да се занимавам с глупости, а така 3 години нищо по тая кола няма да е мой проблем освен да "въртя геврека" и да гледам да не ударя някой (застъргах я вече на 2 пъти ама какво да се прави - случва се) :)

Иначе на външен вид точно пък Авенсис не ме кефи и това си е. Но пък отвътре ми е страшно удобна. Както и преди съм казвал - G-класата е като тухла и по-грозно за мен трудно може да се направи, но бих я карал с кеф защото отвътре е друга работа и си има ред достойнства. Просто отвън е грозна и тва си е. Авенсиса е горе-долу ок, но не бих казал че ме кефи особено. Новия е доста по-приятен но и 2но по-скъп...

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Ш'са сетиш :)

ПС: Чефо, ако мислиш че ХАРЕСВАМ тойота - малко си в грешка. Взех я защото ми върши работа и за парите си и т.н. е ОК, имаше DSC, ABS и т.н. неща които търсех и главно защото не искам да се занимавам с глупости, а така 3 години нищо по тая кола няма да е мой проблем освен да "въртя геврека" и да гледам да не ударя някой (застъргах я вече на 2 пъти ама какво да се прави - случва се) :)

Иначе на външен вид точно пък Авенсис не ме кефи и това си е. Но пък отвътре ми е страшно удобна. Както и преди съм казвал - G-класата е като тухла и по-грозно за мен трудно може да се направи, но бих я карал с кеф защото отвътре е друга работа и си има ред достойнства. Просто отвън е грозна и тва си е. Авенсиса е горе-долу ок, но не бих казал че ме кефи особено. Новия е доста по-приятен но и 2но по-скъп...

аз пък бих карал и ръчна количка....стига да е с турбо мотор :laughing:

Що прецаквате темата?Увиснал не увиснал тая кола който не разбира, че е красива и произведение на изкуството като външен вид просто да не я оплюва неоснователно след като е закупена за толкова пари, а?Факт, един от най-красивите модели на Маранело, след като месец и нещо ми беше на десктопа дори вече не съм сигурен дали 250 GTO ми е любимия модел или тя...и двете са красиви по собствен начин.

Aaa, host, не съм съгласен с теб. Дай ся, щом е продадена за толкова пари, да е хубава.

no_5_1948.jpg

$150 000 000

На теб харесва ли ти? Би ли казал, че е пълен бълвоч и на нищо не прилича?

Да ама оная кола вероятно 60% от целия свят би я определил като шедьовър?Някак си сравняваш сварено яйце, с торта - нещо от сорта.Освен това дали не е логично да се замислим защо тази кола биха я приели някой музеи и галерии дори като експонат?Аз не искам да убеждавам всички колко е хубава.Нека всеки си харесва каквото на него му е кеф ама пък при толкова всепризната марка и толкова красив модел...някакси...не знам.Пошло малко ми идва на мен.

Да ама оная кола вероятно 60% от целия свят би я определил като шедьовър?Някак си сравняваш сварено яйце, с торта - нещо от сорта.Освен това дали не е логично да се замислим защо тази кола биха я приели някой музеи и галерии дори като експонат?Аз не искам да убеждавам всички колко е хубава.Нека всеки си харесва каквото на него му е кеф ама пък при толкова всепризната марка и толкова красив модел...някакси...не знам.Пошло малко ми идва на мен.

Аз се бъзиках с DON_CHEFO по повод изказването му че няма италианска кола която да не е красива... но пропуска че Мултипла-та и тя е италианска :) Иначе колата си е класика и затова струва толкова особено след като е много запазена и поддържана както трябва а всички знаем че уникатите са скъпи. Вкуса от друга страна е субективен и това също е ясно на всички. Просто DON_CHEFO се изцепи и не можах да се сдържа да го бъзикна. После нещо много насериозно го взехте останалите :)

Естествено, че всяко нещо се оценява различно от всеки човек.И мен ако ме питат примерно новата Е-Класа е на ужасното нещо което мога да си преставя и 5 стотинки не бих дал за нея ама никой не ме пита :D то и за това тука си пишеш само ей тъй.

Знаеш ли, изкуството е непреходно.Още Ван Гог го е казал - перифразирам "Аз ще рисувам дори да знам, че не съм оценен просто защото знам, че призванието ми е да рисувам..." е аз пък мисля, че Ферари са призвани да създават невероятни модели малко повече от някои други марки, които просто сами искат да се сравняват с тях, с жалките си реклами, с жалките си подражания на модели и т.н.Има неща изначално гениални и за мен модела от по-горе е такъв.Картината на w00x e в много кофти формат за да я разгледам, но Jackson Pollock нищо не ми говори.Айде да речеме почти.Само дето въпреки, че дадената картина е фундаментална от гледна точка, че представя началото на цяло ново течение, то тя бихме могли до известна степен да кажем, че е в една друга категория "изкуство".Не искам да навлизам в диалектика за това кое определя комерсиалните творби и тези реално(?!) ценни.Нито да правим аналози с политиката на големите галерии спрямо Пол Гоген, Сезан и т.н.Няма нужда мисля.

Що прецаквате темата?Увиснал не увиснал тая кола който не разбира, че е красива и произведение на изкуството като външен вид просто да не я оплюва неоснователно след като е закупена за толкова пари, а?Факт, един от най-красивите модели на Маранело, след като месец и нещо ми беше на десктопа дори вече не съм сигурен дали 250 GTO ми е любимия модел или тя...и двете са красиви по собствен начин.

Хах извинявай господи че нещо имало честта да стои на твоя десктоп бива оплювано... Ами грозновата си е и това е, скъпото идва от възрастта и малкото бройки... Примера на w00x беше много на място :)

:) Веднъж така:

...който не разбира, че е красива и произведение на изкуството като външен вид просто да не я оплюва неоснователно ...

друг път така:

...мен ако ме питат примерно новата Е-Класа е на ужасното нещо което мога да си преставя и 5 стотинки не бих дал за нея...

нещо не ми се вижда справедливо. Всеки си има право на вкус и на мнение. Няма такива "който не разбира". ;)

Ама едно е да кажеш, че не ти харесва друго е да даваш сравнения с разни меки или твърди полови органи, това исках да отбележа."не разбира" наистина е неправилно, трябва да е "не я възприема" правилна забележка.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...