Jump to content
BulForum.com

Най - красива кола

Psihara^^

Recommended Posts

• Replies 707
  • Created
  • Last Reply
Не знам какво му харесваш на този но фаровете ми стоят много грозно на мен. Долния ме кефи отпред но горния не мога да го гледам...

За мен линиите на w203 са изключително красиви, лично мнение :beerchug

2007mercedesbenzcclass20097613-e.jpg

За да не затвърждавам приказката за лисицата и гроздето... Ето Ви и най-красивият Ford с New Edge дизайна. Печели в графата "можем ли да си го позволим" :D

Ford Cougar

ford_cougar_hq_15.jpg

За да не затвърждавам приказката за лисицата и гроздето... Ето Ви и най-красивият Ford с New Edge дизайна. Печели в графата "можем ли да си го позволим" :D

Ford Cougar

В тая графа за мен победител е BMW Z3

a_BMW_Z3_5.jpg :)

В тая графа за мен победител е BMW Z3

Мне, виждал съм ги едно до друго Z3 и Z4 (2ма мои приятели в щатите ги карат) и определено 4-ката е по-красива. В тоя ред на мисли Audi ТТ е по-красива от Z3 и Z4.

Спор няма ама

Z3 може да се намери за около 12-13 бона

Z4 струва колкото три Z3-ки :lol:

А за новите им модели даже няма да пиша :P

Ами по тая логика - както казваше Дж.К. - да си купим Хонда S2000.Хем 240 к.с., хем един от най-бързите покриви, хем по-евтина...и това докато не чуеш правия 6-так и както казва един мой приятел за е36 320 дори "звука на 6-така, плътен, силен, но не шумен нищо не го гони...за да стигнеш вече трябва 8-ци и нагоре да са цифрите"...та :)

ТТ в комбинация със знойна мадама е равно на почти спиране в задната броня на друг човек :wacko: .....Баси така се заблях....Колата и жената се бяха сляли......Картинка си беше. 10 минути се свестявах :lol: :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...