TuNiSs Posted March 28, 2004 Share Posted March 28, 2004 A be tursq qka programa za pravene na qki nadpisi za site i takiva molq vi kajete nqkva 6oto s photoshop imam ma ne znam kak se ba4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted March 28, 2004 Share Posted March 28, 2004 A mi nauchi se da rabotish s Photoshop-a. Po-dobro ot tova zdrave mu kazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 28, 2004 Share Posted March 28, 2004 Абсолютно съм съгласен за Фотошоп. Но той е за по-напреднали според мен, а ако искаш бързи резултати за по-якички надписи, има доста програми за целта, с доста вградени темплейти, ефекти, но така рискуваш надписа ти вече да го има като ефект на десетки и стотици други сайтове в нета. Пробвай Swish - това за флаш анимацийки, също един приятел ползва доста успешно ACDSee за такива неща, а бъкел не разбира от фотошоп. Има и програмки за Java надписи с доста добри ефекти, но не ти препоръчвам Java нито за бутони , нито за надписи, става изключително тежко и е неоправдано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 28, 2004 Author Share Posted March 28, 2004 tova Swish programa li e ili e ne6o kum photoshopa i ako e kum nega ot kade da drupna i v koq papka da sloja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAMireZ Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 "Swish" e programa za pravene na Flash film4eta. Za nadpisite probvai "Xara Webstyle" 4 - ima q v win_appz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 az rabote nqkoga s paint shop pro 7, probvaj tova http://warez.ru:8083/Win_Appz/Xara.Webstyle.v4/ no photoshop-a si e nezamenim Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 Az izpolzvam photo shopa. Dosta dobri raboti mogat da stanat Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 29, 2004 Author Share Posted March 29, 2004 az go imam tva Xara web style 4 ama kato po4ne mi pi6e "in order to use Web style4,you need to insert your WebStyle 4CD " tva crack li iska kvo li i ako e crack daite link da drupna pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 ami ot warez-a si go drypnah s Daemon Tools 3.33 napravi virtualno cd ima nqkyv cd-key, ne si spomnqm maj ne sym slagal crack, kakvoto ima6e na tozi adres drugo ne sym polzval de, ako pak ne stane kaji 6te pomogna kakto moga Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 29, 2004 Author Share Posted March 29, 2004 mi sq 6e napravq image na diska i 6ti kaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 29, 2004 Author Share Posted March 29, 2004 ama kaji kak da q zareda v daemon-a ???? pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentor Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 Ако ти трябва софтуер за правене на обемни (триизмерни) текстови лога, твойта програма се казва Ulead Cool3D. Пишеш текста, прилагаш ефекти от прилежащите палети (има стотици готови, а може би и хиляди с комбинациите), ротираш и там квото се сетиш още... След това експортираш в желания от теб графичен файлов формат и се кефиш на абсолютно оригинално лого ! Не обичам мързеливите работи, ама като съм почнал ети ти и линк: http://warez.ru:8083/Win_Appz/Ulead.COOL.3D.v3.5.Retail/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 29, 2004 Author Share Posted March 29, 2004 znam go tva imam go ma pitam Xara ka da si loadna v daemon Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentor Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 Ами единият начин е да използваш Search'a а другия да влезнеш и в някой друг форум в BG Интересното е как да използваме имиджите така както си стоят на хард-диска ни. Ето как - чрез създаване на виртуално CD устройство - т.е. такова което на практика не съществува, но компютърът мисли, че го има. Съвсем лесно е. Сваляш си програмката Daemon Tools. Инсталираш я и тя ти създава ново, виртуално CD на компютъра. Иконката на програмката ти се появява в tray-а долу вдясно. Цъкаш на нея с десен бутон и даваш последователно: ==> Virtual CD/DVD ROM ==> Device 0: No Media ==> Mount Image Намираш къде си записал имиджa и hf отваряш - и става все едно си вкарал CD в новото си виртуално CD устройство. Започваш да си инсталираш и т.н. и когато ти поиска CD Key му го даваш. Хубавото на програмата Deamon Tools е, че можеш да вкарваш във виртуалното CD почти всеки вид имиджи. Докато другите подобни програми (има ги всякакви) обикновено не поддържат всичките видове имиджи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 29, 2004 Author Share Posted March 29, 2004 tva go znam ma samata programa kak da i napraa image ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentor Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 tva go znam ma samata programa kak da i napraa image ???? Така и не разбрах защо ще и правиш имидж, като файла си е ISO(http://warez.ru:8083/Win_Appz/Xara.Webstyle.v4/). Трябва само да го маунтнеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 29, 2004 Author Share Posted March 29, 2004 mi 4akai 4e az iso fila nz kade e sq 6e potursq dano ne sam delete Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 29, 2004 Author Share Posted March 29, 2004 namerih go stana merci imam go ot mesec i taka sedi samo sq baca Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentor Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 Абе усетих аз, че някакво недорзумение се получава, ама късно. Както и да е, важно е че се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 30, 2004 Author Share Posted March 30, 2004 DA am ve4e moje da lock-vate tva 6oto nqma smisal opraih se za koeto pak sam vi blagodaren tva e ai 4al Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 Дайте малко помощ за една програмка за правене на flash и java менюта - 1 Cool Menu FX Tool . При опит за пускане на програмата ми вади следната грешка: shot Ако не можете да помогнете, дайте някоя друга програма за правене на flash-бутони, менюта.. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 Инсталирал ли си Джава на ХР-то?! Проблема е определено с джава клас файловете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 Ами сетих се, че може да е от тва и сега е на 95% . Edit: Оправиха се нещата. 10х за съпорта ov3rm4n . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.