Jump to content
BulForum.com

дъното ми

naik_iv

Recommended Posts

здравейте . Значи днес ми се наложи да си спра компютъра за 15 секунди! (става вапрос да го исключа от контакта:)) та след като го пуснах дъното ми засече дата 1 януари 00:00 часа 2004 година само за 15 секунди . дали това е от батерииката на дъното или някаккъв друг проблем?

Значи сега забелязах че в с СКАЙП като пиша ми вади 11:20 а доло часовника ми показва 11:50 както и в БИОС съшо ми е 11:50 ? и за това някакви идеи ако имате:) ще съм доволен да споделите

Абе влез в BIOS-а и си настрой времето, като те притеснява. Няма гаранция, че скайпа взима от bios-а ти информация за дата и час.

Парво да се извиня че сам поставил темата на грешно място:) и благодаря че сте я преместили.

а колкото до отговора времето мие от биос нагласено :) сега като се прибера ще му сложа една нова батериика и да видя ква ще е хавата :)

Парво да се извиня че сам поставил темата на грешно място:) и благодаря че сте я преместили.

а колкото до отговора времето мие от биос нагласено :) сега като се прибера ще му сложа една нова батериика и да видя ква ще е хавата :)

Сменяй, направи новото време, и всичко ще е ок :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...