naik_iv Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 здравейте . Значи днес ми се наложи да си спра компютъра за 15 секунди! (става вапрос да го исключа от контакта та след като го пуснах дъното ми засече дата 1 януари 00:00 часа 2004 година само за 15 секунди . дали това е от батерииката на дъното или някаккъв друг проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naik_iv Posted January 10, 2009 Author Share Posted January 10, 2009 Значи сега забелязах че в с СКАЙП като пиша ми вади 11:20 а доло часовника ми показва 11:50 както и в БИОС съшо ми е 11:50 ? и за това някакви идеи ако имате ще съм доволен да споделите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Абе влез в BIOS-а и си настрой времето, като те притеснява. Няма гаранция, че скайпа взима от bios-а ти информация за дата и час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naik_iv Posted January 10, 2009 Author Share Posted January 10, 2009 Парво да се извиня че сам поставил темата на грешно място и благодаря че сте я преместили. а колкото до отговора времето мие от биос нагласено сега като се прибера ще му сложа една нова батериика и да видя ква ще е хавата Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Парво да се извиня че сам поставил темата на грешно място и благодаря че сте я преместили. а колкото до отговора времето мие от биос нагласено сега като се прибера ще му сложа една нова батериика и да видя ква ще е хавата Сменяй, направи новото време, и всичко ще е ок Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.