Guest Rumbata Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Предварително се извинявам, ако съм дублирал нечия тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
15614 Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Winamp i PowerDVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Winam и BSPlayer Но ще се радвам някой да ми предложи програма, подобна на Winamp, която да не се мъчи много с голям обем песни (над 6000). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Winam и BSPlayer Но ще се радвам някой да ми предложи програма, подобна на Winamp, която да не се мъчи много с голям обем песни (над 6000). Всеки ще ти препоръча Foobar2000. И аз, ако зарязвах Winamp някога, бих ползвал нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Winamp и KMplayer(чете и двд и си има вградени кодеци) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 foobar2000 (изобщо не се мъчи с голям плейлист) + mpc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 mp3 Winamp video Windows Media Player Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 на мен нещо уинампа ми дрънчи, плитко ми звучи, иначе не отричам, че е удобен и функционален... предпочитам Kmpayer, или Jetplayer за музика и Gomplayer за кино а този foobar2000 изобщо не съм го чувал, струва ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Jet Audio - за всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 mpc от k-lite и winamp, че не товари, а пък и аз нямам такива плейлисти като вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Аз за музика използвам Winamp, а за филми WIndows Media Player иначе имам още няколко плейъра които стават и за двете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Winamp за музика и BS player за филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Jet Audio - за всичко. и аз така Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 това е ултимативната селекция windows: audio - foobar2000 video - kmplayer linux: audio: amarok video: kaffeine web: mpd + pitchfork + scrobby + icecast macos: audio: cogx video: vlc изискванията ми за аудио плеърите са mp3/flac поддръжка + last.fm за видео - без излишни кодеци, субтитри, стабилни до колкото може... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Мисля, че забравих да кажа аз какво ползвам. За видео - WMP11, който е с Win-a. Закакво да качвам разни бъгави **Player-и (щото при повечето все някакви тъпи бъгове съм срещал, начело с BS ), след като за скромните ми видеонужди WMP си е перфектен. И да точи малко повечко процесор, обикновено ако гледам нещо, го гледам, а не работя междувременно. Не ми се е случвало заради плеъра да ми сече нещо или да не мога да го гледам. За аудио - Winamp, не зареждам стотици хиляди песни в плейлист, имам си няколко плейлиста, има си и Library, отдето може да си заредиш различни плейлисти. Повече от 2-3000 песни не съм зареждал наведнъж, и си е наред. Не ми е крашвал, работи нонстоп, пускам го при boot, спирам го при shutdown. На бъг на текущата му инсталация не съм се натъкнал още, при последния ми 3-месечен ъптайм, е просвирил към 2 седмици общо, няма смисъл от друг плеър за моя начин на ползване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 (щото при повечето все някакви тъпи бъгове съм срещал, начело с BS ) мда bsplayer е изключително неприятен пробвай kmplayer все пак. сигурен съм че ще ти хареса. За аудио - Winamp до 2.x версия ставаше. след това попадна в мазните корпоративни ръчички на AOL и естествено всичко тръгна назад. foobar е малко техничарски и плашещ в началото но веднъж като свикне човек (и добави columnsui + някакъв по-добре изглеждащ fcs) разбира истинската му мощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 мда bsplayer е изключително неприятен пробвай kmplayer все пак. сигурен съм че ще ти хареса.до 2.x версия ставаше. след това попадна в мазните корпоративни ръчички на AOL и естествено всичко тръгна назад. foobar е малко техничарски и плашещ в началото но веднъж като свикне човек (и добави columnsui + някакъв по-добре изглеждащ fcs) разбира истинската му мощ Winamp с инсталиран модул за modern skins е много бъгав (поне преди, версии 5.1, 5.2.х). И крашваше на всеки 2-3 дена при мен. Откакто го инсталирам без поддръжка на модерни скинове, споменах че кара с месеци без нито един бъг или краш. Вече повече от година и половина така. Пробвах 5-6 пъти вече фообар2000, не виждам смисъл, след като засега съм доволен от първото - заема малко място на екрана, пъргаво, точи малко РАМ дори след месеци ползване. Модерните скинове имат(ха) и някакъв memory leak. WMP ми харесва, върши работа, не ми липсва нищо, част от Win е, не виждам смисъл от друго, след като нито гледам много, нито съм от тия дето обичат да си мажат с всякакви софтуери, без които могат прекрасно . Всеки допълнителен софт, от който нямаш почти нужда, е предпоставка за проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 WMP ми харесва, върши работа, не ми липсва нищо, част от Win е, не виждам смисъл от друго, след като нито гледам много, нито съм от тия дето обичат да си мажат с всякакви софтуери, без които могат прекрасно . Всеки допълнителен софт, от който нямаш почти нужда, е предпоставка за проблеми точно затова те коригирам за wmp който има нужда от допълнителен codecpack за разлика от kmplayer Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 точно затова те коригирам за wmp който има нужда от допълнителен codecpack за разлика от kmplayer Така е, но какво от това, ffdshow не ми е създавал проблеми, пък и ползвам няколко програми за видео, които трябва да могат да отварят нещата, които и WMP може (с fdfshow), а те самите не го могат, примерно със Sony Vegas. На тях им трябват вече кодеци. Всеки според нуждите, заотва е и темата, всеки да си каже НЕ САМО какво ползва, но и защо го ползва, как го ползва, и т.н. Иначе темата би била поредната безсмислена тема за губене на време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.