thebeast Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Явно това не гарантира нищо. Както казах моя си беше активиран, но днес става точно около месец. Стартирам го и ми изписва, че може да съм жертва на пиратски софтуер, оттам нататък се появи този надпис и искаше да го активирам отново. Преглеждам всеки ъпдейт, така че не съм слагал нищо съмнително. Коя версия сложи брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Финалната на Home Premium, a crack-a беше v1.7 на loadera. Сега използвах тази по-новата версия на loadera, която дадох и си върви. Въпросът беше, че изведнъж от нищото си го засече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Финалната на Home Premium, a crack-a беше v1.7 на loadera. Сега използвах тази по-новата версия на loadera, която дадох и си върви. Въпросът беше, че изведнъж от нищото си го засече. Точно за това наблегнах на месец и повече Туко що погледнах кога е инсталирана на 22.10 тоест 35 дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 едно проблемче което ме мъчи от вчера и немога да открия къдее проблема - става вапрос, че под уин.7 фейсбука нещо неиска да зарежда игрите и не винаги прави обновленията както трябва... някой да се е збласквал с подобен проблем ???... оказа се, че facebook и IE8 все още не са съвместими и тъй-като регистрацията е минала през IE8 после нещо прави проблеми... иначе всичко си работи както трябва .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Финалната на Home Premium, a crack-a беше v1.7 на loadera. Сега използвах тази по-новата версия на loadera, която дадох и си върви. Въпросът беше, че изведнъж от нищото си го засече. Добре не че искам да правя реклама но RTM от замунда вече кара 2ри месец на лаптопа никакви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 На мен постоянно ми забива IE-то като отварям флаш - от флаш плеъра ли е това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 На мен постоянно ми забива IE-то като отварям флаш - от флаш плеъра ли е това? Както писах и в една друга тема, това е от флаш плейъра. Супер забиващ, особено при зареждане на клипове с висока скорост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Сега ми излезе върху десктопа, че уиндоуса не е оригинален, без да съм качвал никакви ъпдейти Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 spyware... няма никакъв начин да си сигурен какво са му сложили в сорс кода. ама така трябва де. трябва да се плаща, когато плащане е задължително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Сега ми излезе върху десктопа, че уиндоуса не е оригинален, без да съм качвал никакви ъпдейти Днес на мен ми се случи автоматично при стартиране. Веднага използвах 7 loader и си тръгна. Със стария крак не стана. Явно са си оставили някаква вратичка да правят врътки... Ето ви сайт с линк и обяснения http://windows500.ru/archives/12509 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Кой да се сети да види на предната страница Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Хмм... При мен не работи този крак - изпълнявам всичко, като дам "activate slic" нищо не става и не ми вади съобщение да рестартирам В крайна сметка не виждам брояч с оставащи дни, само пише на десктопа, че не е оригинален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumpeg Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Незнам какви версии полвате но как при мен няма проблеми. Човека ви е дал линкове към работещи версии и активатор. >>>ВИЖТЕ НА 32ра СТРАНИЦА ЧИСТИТЕ ВЕРСИИ<<< От август съм точно с тази 32bit и вече 3-4 месеца е GENUINE. Обновява си се всичко си върви без забележки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Незнам какви версии полвате но как при мен няма проблеми.Човека ви е дал линкове към работещи версии и активатор. >>>ВИЖТЕ НА 32ра СТРАНИЦА ЧИСТИТЕ ВЕРСИИ От август съм точно с тази 32bit и вече 3-4 месеца е GENUINE. Обновява си се всичко си върви без забележки. Официалната версия излезе на 22-ри Октомври. Надали си с нея от Август месец. По-скоро с някой RTM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumpeg Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Официалната версия излезе на 22-ри Октомври. Надали си с нея от Август месец. По-скоро с някой RTM. Твоето си е направо спам направи си труда да четеш преди да пишеш че се излагаш тотално от такива спамери като теб хората си слагат самоделки и после се виждат в чудо как да се оправят имаш ли си изобщо някаква идея какво е MSDN поне погледни датата на торента и не се прави на 007 точно от август съм със тази версия Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Твоето си е направо спам направи си труда да четеш преди да пишеш че се излагаш тоталноот такива спамери като теб хората си слагат самоделки и после се виждат в чудо как да се оправят имаш ли си изобщо някаква идея какво е MSDN поне погледни датата на торента и не се прави на 007 точно от август съм със тази версия Ммм. Чудничко. Още един върховен разбирач от всичко, който не търпи коментар и знае каква е причината за всичко, което се случва. В случая - спамерите. Като толкова разбираш нещата, вместо да разнищваш къде се крие вината и кой колко спомага за необразоваността на хората, вземи кажи за какво в същност става въпрос. Сподели частицата от безграничното ти знание, свързана с Windows 7, а някой в замяна, може да сподели своят дял от знание свързан с фундаментите на пунктуацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumpeg Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Ммм. Чудничко. Още един върховен разбирач от всичко, който не търпи коментар и знае каква е причината за всичко, което се случва. В случая - спамерите. Като толкова разбираш нещата, вместо да разнищваш къде се крие вината и кой колко спомага за необразоваността на хората, вземи кажи за какво в същност става въпрос. Сподели частицата от безграничното ти знание, свързана с Windows 7, а някой в замяна, може да сподели своят дял от знание свързан с фундаментите на пунктуацията. То явно ти го играеш разбирач но както и да е ЕТО СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ ДА СЕ ОБРАЗОВАШ МАЛКО И ДА НЕ ПИШЕШ НЕПОДГОТВЕН първо прочети това инфо няколко пъти http://bg-best.info/f32/windows-7-u-u-u-t3677.html и след като вникнеш за какво иде реч го сравни със това Windows 7 Ultimate Retail English (x86) Name: 7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso Size: 2501894144 bytes Date Modified: Tuesday, July 14, 2009, 17:32:44 PM CRC: C1C20F76 MD5: D0B8B407E8A3D4B75EE9C10147266B89 SHA-1: 5395DC4B38F7BDB1E005FF414DEEDFDB16DBF610 и ако и след това още не ти е ясно че торента е същия и финала е пуснат много преди 22 октомври явно трябва да се ограничиш само до четене в раздела софтуер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 ...фундаментите на пунктуацията. ... Брейй, то наистина Dumpeg не ползва никаква пунктуация. Нито една точица или поне една запетайка... - БРАВО Трябва да се замислим до какво води прекомерната употреба на РС -та и друга ПОМОЩНА техника !!! П.П. Иначе за версията си е прав човека, но това с пълното отсъствие на пунктуация ме развесели... Мъка, мъка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Човек 7600 16385 е финалният РТМ, който беше обявен за такъв на 6ти август до колкото си спомням. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Брейй, то наистина Dumpeg не ползва никаква пунктуация. Нито една точица или поне една запетайка... - БРАВО Трябва да се замислим до какво води прекомерната употреба на РС -та и друга ПОМОЩНА техника !!! П.П. Иначе за версията си е прав човека, но това с пълното отсъствие на пунктуация ме развесели... Мъка, мъка... Мен не ме подразни факта, че съм сгрешил, а че вместо: "Не си прав, еди си какво..." ми се казва "Ти си супер спамър и такива като теб са виновни за всичко. На всичкото отгоре си и напълно некомпетентен по всички въпроси. Тъпак." Та затова.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Да, "малко" странно отношение Иначе ето на какво попаднах: There is only one final version of Windows 7, it was compiled on July 13, and was never modified since this date. The ISOs that first leaked on July 13 through Piracy are the same that was available later through MSDN, and are also the same as the ones available through resellers since October 22. This final version is called RTM (Release to Manufacturing). Microsoft's policy is to not touch this version until a Service Pack is released, which usually comes one year after the RTM was released. И другаде съм чел, че на ОЕМ-а е сменено само името и затова съм с MSDN RTM исо (en_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65921.iso). едит: къф съм прос не е истина - деинсталирах от сетъпа на първия крак, който ползвах, инсталирах този и всичко се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumpeg Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Мен не ме подразни факта, че съм сгрешил, а че вместо: "Не си прав, еди си какво..." ми се казва "Ти си супер спамър и такива като теб са виновни за всичко. На всичкото отгоре си и напълно некомпетентен по всички въпроси. Тъпак." Та затова.. А мен ме издразни факта при положение че идея си нямаш от материята тръгваш да ме обвиняваш в лъжа и че бъркам релийза е тoва ако не е спам и никъде не съм казал че си напълно некомпетентен по всички въпроси Тъпак това си е твоя измислица а че си некомпетентен на тема софтуер държа на думите си и в тази тема само бели можеш да направиш затова се ограничи само да питаш тук най добре чети повече и добре помисли преди да пишеш за нещо което не ти е ясно пп Колкото до Пунктуацията нямам никаква идея къде се слагат .,?-!"( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 ... Усещам много ярост и предразсъдъци в този. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Днес реших да изтрия едни драйвъри и една програма, които вече не ми трябват, но уви нещо не става. Драйвърите са за GSM Samsung. Интересното е, че като инсталирах K-Lite Codec Pack ми измрънка нещо за тия драйвъри и цъкнах yes в бързината. Някакви идей как да постъпя. Засега пробвах да инсталирам всички драйвъри и софтуер на самсунга и да ги uninstal-на, но не стана така. Ето и какво ми изписва: Samsung mobile modern driver was not uninstalled successfully (12) There is no driver installed previously. А другото е: A version of driver was found that was not installed with a compatible installer. This is possibly because you installed an earlies version of this package. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 А пробва ли да деинсталираш вируса наречен K-lite Codec Pack? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.