Overdrive Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Ми какво му мислиш - то си пише, че драйвърите, които се мъчиш да инсталираш не поддържат тая карта, следователно изтегли такива, които я поддържат. Ънинстал не прави - директно пускаш сетъпа. Ако се налага някога ръчна инсталация не се прави рестарт - триеш, намираш новия хардуер, слагаш новия драйвър и тогава рестарт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 А да знаете кога ще излезнат новите дривери за ATI Mobility Radeon? Понеже на лаптопа ми имам проблеми с резолюцията на някои игри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 А да знаете кога ще излезнат новите дривери за ATI Mobility Radeon? Понеже на лаптопа ми имам проблеми с резолюцията на някои игри? Вади ти ги в прозорчета ако не е на максимална рез? :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Не има черна рамка отляво и отдясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 A change has been made to Windows Туй го заварих на таскбара след като си изгледах филма. Сега ми го няма десктопа и долу вдясно свети This copy of Windows is not genuine. Респективно получих препоръка Reinstall Windows. Един вид подушили са ме мизерниците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Не има черна рамка отляво и отдясно Даде, това исках да кажа :Д Аз съм със същия проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Най-сетне и аз реших да се пробвам със 7-цата.Всичко е ОК с изключение на два проблема: 1. Не мога да подкарам ТВ тунера, нито със собствения му софтуеър, нито с Dscaler. 2. Multi Display, или Surrond View (не знам как точно му викат, един комп – два монитора) не работи. Докато при ХР нямам проблем – в момента в който се зареди ОS и 2-я монитор светва. Няма начин да не ти работи и при виста работи и при 7цата първото нещо което свърших след инсталацията на драйвърите на видеото беше да си оправя multydisplay даже ми беше пуснато и си работеше Даже още при влизане на настройките ме питаше как да оставя да работят заедно или по отделно Link to comment Share on other sites More sharing options...
spa Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Най-сетне и аз реших да се пробвам със 7-цата.Всичко е ОК с изключение на два проблема: 1. Не мога да подкарам ТВ тунера, нито със собствения му софтуеър, нито с Dscaler. 2. Multi Display, или Surrond View (не знам как точно му викат, един комп – два монитора) не работи. Докато при ХР нямам проблем – в момента в който се зареди ОS и 2-я монитор светва. За всички conexant (BTxxx) чипове може да се ползват тези драйвери: WDM Video Capture Driver for Bt848 / Bt849 / Bt878 & Bt879 Chipsets - http://btwincap.sourceforge.net/supportedcards.html За препоръчване е DScalera да работи в Direct 3D режим, защото при другото маже по екрана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Извадих преди няколко дни малките чипове с надеждата нещата да се оправят, но не би. Продължи синеенето. Днес вече побеснях и разкачих цялата кутия. Оставих двата големи чипа заедно - системата стартира със син екран и дотам. Тествах ги двата поотделно един по един - пак синева. В момента с 300 зора подкарах машината със старите чипове - да видим колко ще изкара. Между другото големите чипове дъното (всички настройки за РАМ са автоматични в момента) си ги бичи на @800 -2Т и толкова. Вече ще взема май да си преместя проблема в сектор хардуеър. Не ми се вярва два чисто нови чипа Корсар да не са в час. Да не е в час и скъпо дъно на Асус досега толкоз години нямам случай. Вече не знам какво да мисля, но съм избеснял изцяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Извадих преди няколко дни малките чипове с надеждата нещата да се оправят, но не би. Продължи синеенето. Днес вече побеснях и разкачих цялата кутия. Оставих двата големи чипа заедно - системата стартира със син екран и дотам. Тествах ги двата поотделно един по един - пак синева. В момента с 300 зора подкарах машината със старите чипове - да видим колко ще изкара. Между другото големите чипове дъното (всички настройки за РАМ са автоматични в момента) си ги бичи на @800 -2Т и толкова. Вече ще взема май да си преместя проблема в сектор хардуеър. Не ми се вярва два чисто нови чипа Корсар да не са в час. Да не е в час и скъпо дъно на Асус досега толкоз години нямам случай. Вече не знам какво да мисля, но съм избеснял изцяло. Както казах по рано в темата,за да работи рама на 1066 трябва да се дигне волтажа,което е много гадно занимание.Дига се с малко пробва се и пак така. На мен ми отне 3 дена и сънувах сини екрани.Като ги въртиш рамовете ресвай биоса,че и оттова може да се шашка.Тъпото е че в магазина никой не ти казва че се подкарва трудно рама на тази честота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Машината засега работи нормално със старите чипове и привидно няма проблеми. Утре чиповете @1066 заминават като стрели обратно в РЕСЕТ и се вземат нови. След това ще се премине през още тестове, проверки и най-важното - преинсталация. Каквито работи чух тази вечер за новите РАМ памети... Свят ми се зави. За 15 години нито ми е горял чип, нито съм подменял памет - сега най-новите и скъпи се оказва че правят проблеми и то често. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Машината засега работи нормално със старите чипове и привидно няма проблеми. Утре чиповете @1066 заминават като стрели обратно в РЕСЕТ и се вземат нови. След това ще се премине през още тестове, проверки и най-важното - преинсталация. Каквито работи чух тази вечер за новите РАМ памети... Свят ми се зави. За 15 години нито ми е горял чип, нито съм подменял памет - сега най-новите и скъпи се оказва че правят проблеми и то често. Брат преди 6 месеца си купих от ресет 2х2 корсар доминатор 1066,изгърмяха на 2 рия ден.Не можеше да зареди ОС.Много са им келяви тая серия на доминатора.Сега съм си поръчал това животно Един колега от форума си ги е клокнал на 1142 и си бачка 24/7.Доста по-добре от доминатора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Сложих си тука една 7-чка на лаптопа и съм доста доволен, но от известно време насам все ми го засичат от Genuine. Пробвах с активаторите в Zamunda, но няма резултат. Преди с единия бях успял, но при следващия ъпдейт пак се прецака. Някаква идея какво трябва да направя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Сложих си тука една 7-чка на лаптопа и съм доста доволен, но от известно време насам все ми го засичат от Genuine. Пробвах с активаторите в Zamunda, но няма резултат. Преди с единия бях успял, но при следващия ъпдейт пак се прецака. Някаква идея какво трябва да направя? Ами да версията от замунда RTM е направо активирана слагай нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Аз съм с една от арената, уж uptodate, също нямам проблеми. Само не разбирам, защо ми се ебе микрофона толкова сериозно. Освен Realtek драйвъра, ми се инсталира някакъв на Asus. Не мога да включа какво се случва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Аз съм с една от арената, уж uptodate, също нямам проблеми.Само не разбирам, защо ми се ебе микрофона толкова сериозно. Освен Realtek драйвъра, ми се инсталира някакъв на Asus. Не мога да включа какво се случва... Сега таман писах под твой пост в друга тема .Доста хора имат проблем с аудиото на 7 и на лаптопи и на настолни в твоя случай е добре че е само микрофона.Тоя драйвер на асус сигурен ли си че не е излишен?Да не се карат 2та драйвера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Ами и аз така си помислих, махнах Asus-кия, който просто не знам откъде се появи... Инсталирах някаква нова версия на Realtek, и сега уж са ок нещата, ама не съм тествал по-подробно. Докато търсех драйвъра, и на мен ми направи впечатление, че страшно много хора са със сходни проблеми, най-вече на лаптопи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Както казах по рано в темата,за да работи рама на 1066 трябва да се дигне волтажа,което е много гадно занимание.Дига се с малко пробва се и пак така.На мен ми отне 3 дена и сънувах сини екрани.Като ги въртиш рамовете ресвай биоса,че и оттова може да се шашка.Тъпото е че в магазина никой не ти казва че се подкарва трудно рама на тази честота. Аз това питах в по-горните постове, но нещо не се разбрахме. Ако е толкова трудно да се пусне рам-та на 1066 и се налага пипане по волтажите, възможно ли е да съм сложил плочките и да са си тръгнали на 1066 директно без да съм променял нищичко? Защото програмите така казват, а аз нищо не съм пипал. При всички дъна ли е трудно и се налага клокване или само при определени? Моето е Gigabyte EP35-DS3P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Ами да версията от замунда RTM е направо активирана слагай нея. Има ли вариант да си оправя тази, че честно казано не ми се занимава много, много с преинтсталиране... Имам някои работи на C-то, които ще ми трябват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Аз това питах в по-горните постове, но нещо не се разбрахме. Ако е толкова трудно да се пусне рам-та на 1066 и се налага пипане по волтажите, възможно ли е да съм сложил плочките и да са си тръгнали на 1066 директно без да съм променял нищичко? Защото програмите така казват, а аз нищо не съм пипал. При всички дъна ли е трудно и се налага клокване или само при определени? Моето е Gigabyte EP35-DS3P. При теб е напълно възможно защото фсб на процесора ти е 1066 и не се налага клок.По default волтажа е 1,8 може и да стига.Щом ти е стабилна системата и ти отчита еверест 1066 си шапка на тояга . Има ли вариант да си оправя тази, че честно казано не ми се занимава много, много с преинтсталиране... Имам някои работи на C-то, които ще ми трябват... Ами аз активирах една такава скоро и от всички активатори работеше един ама кой-не помня.Провери ги в замунда те са 5 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 A change has been made to Windows Туй го заварих на таскбара след като си изгледах филма. Сега ми го няма десктопа и долу вдясно свети This copy of Windows is not genuine. Респективно получих препоръка Reinstall Windows. Един вид подушили са ме мизерниците. Днес на мен ми се случи автоматично при стартиране. Веднага използвах 7 loader и си тръгна. Със стария крак не стана. Явно са си оставили някаква вратичка да правят врътки... Ето ви сайт с линк и обяснения http://windows500.ru/archives/12509 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Днес на мен ми се случи автоматично при стартиране. Веднага използвах 7 loader и си тръгна. Със стария крак не стана. Явно са си оставили някаква вратичка да правят врътки... Ето ви сайт с линк и обяснения http://windows500.ru/archives/12509 От както съм на 7цата вече месец ако не и повече си прави автоматичните ъпдейти с този релйиз Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.Integrated.October.2009.OEM.DVD.PROPER-BIE нито съм го краквал нито нищо като оригинален си върви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 От както съм на 7цата вече месец ако не и повече си прави автоматичните ъпдейти с този релйиз Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.Integrated.October.2009.OEM.DVD.PROPER-BIEнито съм го краквал нито нищо като оригинален си върви A колко време си със седмицата? Не са ли минали поне 30 дни, нищо не може да разбереш. То и моя си вървеше и се ъпдейтваше, но изведнъж се появи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 A колко време си със седмицата? Не са ли минали поне 30 дни, нищо не може да разбереш. То и моя си вървеше и се ъпдейтваше и изведнъж се появи. Добре нали има едно поле в което пише Windows is activated или 25 days left.Как да не може да разбереш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Добре нали има едно поле в което пише Windows is activated или 25 days left.Как да не може да разбереш? Явно това не гарантира нищо. Както казах моя си беше активиран, но днес става точно около месец. Стартирам го и ми изписва, че може да съм жертва на пиратски софтуер, оттам нататък се появи този надпис и искаше да го активирам отново. Преглеждам всеки ъпдейт, така че не съм слагал нищо съмнително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.