evil_smith Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 ДОБАВЯМ ОЩЕ ПРИЧИНИ (защо Windows 7 е супер зле)Не мога да намеря Office Pack (Power Point et.c) , който да е съвместим с тая помия (точно). Утре имам презентация и не мога да си свърша работата.Последния 1 час търсех Office , но не успях да намеря за 7.Сега търсех диска на XP - то да си го върна , но и него не мога да намеря.Просто съжелявам с цялото си сърце , че се прецаках да сложа тази помия (и то закво > ЗАРАДИ НЕКВИ ТЪПИ ИКОНКИ И КАРТИНКИ - нито е по - бърз , нито нищо ... НЯМА ЕДИН ДРАЙВЕР ИЛИ ПРОГРАМА , която да е съвместима с тая помия ). Вече съм толкова изнервен , че в момента пиша в форума за да се разсея ... докъде стигнах с една операционна система. 2.РО НЕЩО НЯМА MOVIE MAКER (това ми беше компромисен вариант , но и това няма) АБЕ НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО ... Който си сложи тоя Windows да ми се обади да му се изсмея в лицето (за това колко се е прецакал). Аз използвам Офис 2007 напълно съвместим е с 7-цата. Че дори и без СП1. И всички програми се инсталират без грижи. Цитирам някои които използвам: BSPlayer Skype 4.1 Winamp GoldWave Photoshop Firefox 3.5 Google Earth uTorrent TuneUP Avast ... и още... и още... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 x64 или x86? някой правил ли е Upgrade върху XP да каже как се държи после? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 x64 или x86? някой правил ли е Upgrade върху XP да каже как се държи после? х86. Но имах наблюдения и върху х64 - същото... без особени проблеми при подкарването на програми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 ДОБАВЯМ ОЩЕ ПРИЧИНИ (защо Windows 7 е супер зле)Не мога да намеря Office Pack (Power Point et.c) , който да е съвместим с тая помия (точно). Утре имам презентация и не мога да си свърша работата.Последния 1 час търсех Office , но не успях да намеря за 7.Сега търсех диска на XP - то да си го върна , но и него не мога да намеря.Просто съжелявам с цялото си сърце , че се прецаках да сложа тази помия (и то закво > ЗАРАДИ НЕКВИ ТЪПИ ИКОНКИ И КАРТИНКИ - нито е по - бърз , нито нищо ... НЯМА ЕДИН ДРАЙВЕР ИЛИ ПРОГРАМА , която да е съвместима с тая помия ). Вече съм толкова изнервен , че в момента пиша в форума за да се разсея ... докъде стигнах с една операционна система. 2.РО НЕЩО НЯМА MOVIE MAКER (това ми беше компромисен вариант , но и това няма) АБЕ НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО ... Който си сложи тоя Windows да ми се обади да му се изсмея в лицето (за това колко се е прецакал). Не пиши тук моля те и се научи да използваш персонален компютър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 с две думи, ако сложа Upgrade на XP както си е сега (на около 1 месец е) - всичко ще си върви, все едно съм сложил 7 преди 1 месец? аз съм с 2 ОС от 2-3 дена, обаче не ми се занимава да слагам целия софтуер на 7-цата, който ми е на ХП-то, за да видя дали всичко е наред и чак тогава да делна и двете ОС и да си оставя само 1-та (в зависимост от резултата от "проучването". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 ДОБАВЯМ ОЩЕ ПРИЧИНИ (защо Windows 7 е супер зле)Не мога да намеря Office Pack (Power Point et.c) , който да е съвместим с тая помия (точно). Утре имам презентация и не мога да си свърша работата.Последния 1 час търсех Office , но не успях да намеря за 7.Сега търсех диска на XP - то да си го върна , но и него не мога да намеря.Просто съжелявам с цялото си сърце , че се прецаках да сложа тази помия (и то закво > ЗАРАДИ НЕКВИ ТЪПИ ИКОНКИ И КАРТИНКИ - нито е по - бърз , нито нищо ... НЯМА ЕДИН ДРАЙВЕР ИЛИ ПРОГРАМА , която да е съвместима с тая помия ). Вече съм толкова изнервен , че в момента пиша в форума за да се разсея ... докъде стигнах с една операционна система. 2.РО НЕЩО НЯМА MOVIE MAКER (това ми беше компромисен вариант , но и това няма) АБЕ НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО ... Който си сложи тоя Windows да ми се обади да му се изсмея в лицето (за това колко се е прецакал). Аз не разбрах как само при теб има проблем, а другите не се оплакват ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 От няколко месеца се боря с един много неприятен проблем който в крайна сметка реших,че е в win7-цата... Състои се в това,че при пускане на игра(няма значение дали е онлайн или не) пинга към рутера от <1мс скача до 100 дори 150 на спайкове. Нещата които съм пробвал и не са помогнали: -Сменяни са 3 лан карти, 1 wi fi карта е пробвана -смяна на дъно и захранване (и двете принудително,че изгърмяха :Д) -преинсталация с 3различни версий на win7 (2х64бит,1х32бит) -Пробвах без рутер директно в модема на ЕК,с друг лан кабел -Другите пц-та в мрежата нямат такъв проблем(въпреки че едното също е на win7) -reset на bios -при маск download на torrent тези спайкове ги няма Нещата които ме доведоха до идеята,че проблема е в бозата: -проблема под ubuntu просто го НЯМА -натоварване на отделните компоненти с различни тестери - http://i278.photobucket.com/albums/kk112/U...rnk4atitool.png Конфигурацията е: opteron 144 @ 2.5Ghz 2x1gb SUPER T CL 2 /2,5-3-3-5 @ 1T/ asrock 939N68PV-GLAN (проблема го правеше и на предишното дъно epox 9npa+ultra) XFX 7900GT @ 510/720 ПЦ-то е свързано до рутер ASUS WL-530G чрез кабел Всякакви идеи приемам .. Вече честно казано не знам какво да пробвам и как да оправя проблема,а игрите са едно от малкото неща които правя на windows-a >.< За това говоря : http://i278.photobucket.com/albums/kk112/U...%20ping/hon.png (Прави го и при куп други игри като фифа,wow дори и quake live който се играе малко или много през браузър и т.н) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 ... И при мен като пусна игра, започва да играе, но в повечето време е на 1мс и стига до 3 (почти през цялото време е на 1), като спра Крайсиса, си е твърдо 1мс - явно обаче оказва влияние. С Уин7 бета съм. П.П. И личното ми мнение, е че е от натоварването на процесора. С клокнато(3100) C2D съм. Toва е докато играя CS в Steam. A na Crysis сингъл стига до 3 и е по-малко време на 1. За мен си е от процесора. И ти ли си с бета или си с ритейл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Ще ме пита ли x86 или x64 да избирам или зависи от конфигурацията и инсталира всичко автоматично Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Няма да те пита, защото ти вече ще си свалил или x86, или х64. Това не са опции при инсталацията. Това са различни версии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Няма да те пита, защото ти вече ще си свалил или x86, или х64. Това не са опции при инсталацията. Това са различни версии. в първия момент и аз това щях да отговоря на човека, обаче като погледнах моята инсталация, видях че на нея пише x86 x64 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Няма да те пита, защото ти вече ще си свалил или x86, или х64. Това не са опции при инсталацията. Това са различни версии. нещо не ми е ясно в торента пише Налични версии: Windows 7 Ultimate x86 Български Windows 7 Ultimate x86 English Windows 7 Ultimate x64 Български Windows 7 Ultimate x64 English значи по логиката като процесора ми е 64бита ще се инсталира тази версия така ли и няма да мога да избирам или ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 другия ми windows е от същия торент, ама не мога да се сетя дали ме пита някъде дали да инсталира х86 или х64 па не помня и да съм поглеждал какъв е инсталирал : )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 нещо не ми е ясно в торента пишеНалични версии: Windows 7 Ultimate x86 Български Windows 7 Ultimate x86 English Windows 7 Ultimate x64 Български Windows 7 Ultimate x64 English значи по логиката като процесора ми е 64бита ще се инсталира тази версия така ли и няма да мога да избирам или ..... Не мога да ти отговоря на този въпрос. Не съм чувал за Windows дистрибуция, която да идва и в 64 и в 32 битов вариант. Това си е някаква измислица на тоя дето е правил торента. Можеби вътре има няколко ISO-та? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 в моя имаше 1 исо Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Ще ме пита ли x86 или x64 да избирам или зависи от конфигурацията и инсталира всичко автоматично Сам си избираш кое да инсталира: Както и езика: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 И при мен като пусна игра, започва да играе, но в повечето време е на 1мс и стига до 3 (почти през цялото време е на 1), като спра Крайсиса, си е твърдо 1мс - явно обаче оказва влияние.С Уин7 бета съм. П.П. И личното ми мнение, е че е от натоварването на процесора. С клокнато(3100) C2D съм. Toва е докато играя CS в Steam. A na Crysis сингъл стига до 3 и е по-малко време на 1. За мен си е от процесора. И ти ли си с бета или си с ритейл. Пробвал съм с 7100 x64,7600 x64 beta и RTM х32... Очевидно не е от цпу-то ,виж скрийна в който лоадвам на макс cpu-то и пинга не отлепя от 1мс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 В крайна сметка има ли пусната стабилна финална версия /на мен ми трябва 64-битова Ултимейт/ така както си е оригинална - без някой да е пипал нещо по нея. Тази в замундата с включени ъпдейти не ми вдъхва доверие. Предпочитам да видя и преценя какви ъпдейти да си сложа. И на мен не ми вдъхват доверие уиндоусите от замундата, защото рядко има не човъркан. Сега тегля това: http://thepiratebay.org/torrent/5129595/Wi...64_bit_versions] Гледам има и ритейла: http://thepiratebay.org/torrent/5136369/Mi...32_bit)_and_x64 но тъй като се говори, че ритейл и ртм са един и същи релиис на практика ще си доизтегля ртм-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Не пиши тук моля те и се научи да използваш персонален компютър. Изпреварил си ме Аз не разбрах как само при теб има проблем, а другите не се оплакват ? Не е трудно да разбереш. Вместо да каже, че нищо не разбира и нищо не може като хората, той плюе ОС-а. Тук има една камара поговорки, които могат да се цитират. Е на такъв човек как да седнеш да му обясняваш... Че и недоволства после. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Ето ти нещо по въпроса...Е - без интернет експлорер Н - без интернет експлорер и медия плеър за да инсталираш тези неща на версията която имаш ти трябва фикс, който е пуснат от известно време. Името на фикса е KB968771, може да го намериш в нета из гуугъл. Windows6.1-KB968771-x86.msu 29,645,025 bytes 058A858E7DC59EEC5FF0F9B410524A23 Windows6.1-KB968771-x64.msu 42,852,424 bytes 3A299F3F14D71167B124839743A796A9 Аз няма да дам линкове, защото в момента нямам антивирусна с която да ги сканирам за да съм сигурен, че няма да прецакам някой, а не ми се занимава да свалям програми за проверка на МД5 на файловете, не искам и да рискувам общо взето. то добре, ама вече 2-3 ч. се опитвам безуспешно да го намеря тоя ъпдейт ... все едно е потънал в дън земя или пък е някоя нова песен на мадона, която е изтрива от всевъзможни host-ове поради наручени copyrights. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 то добре, ама вече 2-3 ч. се опитвам безуспешно да го намеря тоя ъпдейт ... все едно е потънал в дън земя или пък е някоя нова песен на мадона, която е изтрива от всевъзможни host-ове поради наручени copyrights. Добре, ей сега ще се хвана да го изровя от земята тогава и ще го сканирам с някоя онлайн антивирусна... после ще дам линк в поста тук. Ето ги фиксовете, директни линкове са това. KB968771-X86 KB968771-X64 Дано това да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 мерси, аз вече намерих и от друго място иначе да питам ... сложих на нетбука ето тази версия - http://zamunda.net/details.php?id=188134 мъчих се да я активирам, но по никакъв начин не успявам. поне за момента. някой който е със същата версия и да я е активирал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Какъв ти е ноутбуука, все пак да споменеш? Видях ти поста и просто нямаше начин да не се разпиша пак! Пробвай с този активатор от линка... не съм го пробвал за да кажа дали ще проработи както трябва. П.П. На своя отговорност се пробвай ако решиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Това дали е вярно http://forum.laptop.bg/index.php?showtopic=4604 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Сам си избираш кое да инсталира: Както и езика: И кое е по добре да се инсталира от двете дори и че съм със 64битов процесор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.