Jump to content
BulForum.com

WINDOWS 7.0

ggg

Recommended Posts

Пешо, успокой се малко.

1. Вземи дръпни от замундата направо активираната версия. (инсталираш я и си готов, без активации, кодове и т.н.)

2. Моя Acer също няма драйвъри за 7-цата, но тези за Vista Ultimate ми свършиха работа.

3. Незнам какво си омазал при инсталирането, но преди гореспоменатата Виста ми зареждаше за над 3-4 мин., а сега със 7-цата след минута и половина съм готов за работа с МС офис...

20 Гб до колкото си спомням искаше 64-ри битовата, а моята папка е 9.56 ГБ. И това е инсталация на по-малко от 24 часа, но пък е официална версия. ;)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply
Пешо, успокой се малко.

1. Вземи дръпни от замундата направо активираната версия. (инсталираш я и си готов, без активации, кодове и т.н.)

2. Моя Acer също няма драйвъри за 7-цата, но тези за Vista Ultimate ми свършиха работа.

3. Незнам какво си омазал при инсталирането, но преди гореспоменатата Виста ми зареждаше за над 3-4 мин., а сега със 7-цата след минута и половина съм готов за работа с МС офис...

20 Гб до колкото си спомням искаше 64-ри битовата, а моята папка е 9.56 ГБ. И това е инсталация на по-малко от 24 часа, но пък е официална версия. ;)

Евала !!! Ей това вече е един коректен отговор.Не знаех , че все още има такива хора (НАЙ-ВЕЧЕ ПЪК в този форум).

В тоя форум ей това съм го забелявал , че 90 % от хората просто се опитват да те затапят и направят засмях на другите (от твоето незнаие) ОТКОЛКОТО да се опитат просто , кратко и ясно да ти обяснят защо имаш такива проблеми и как можеш да ги решиш.

@evil_smith : Много ти благодаря за коретния отговор (събота и неделя ще се възползвам от съветите ти).

Незанех , че тези драйвъри за Виста Ултимате работят и на 7 .

Евала !!! Ей това вече е един коректен отговор.Не знаех , че все още има такива хора (НАЙ-ВЕЧЕ ПЪК в този форум).

В тоя форум ей това съм го забелявал , че 90 % от хората просто се опитват да те затапят и направят засмях на другите (от твоето незнаие) ОТКОЛКОТО да се опитат просто , кратко и ясно да ти обяснят защо имаш такива проблеми и как можеш да ги решиш.

Bate_pesho и аз я забелязвам тази тенденция.Има хора зa който понякога си мисля,че влизат в форума с едничката цел да се заядат с някой , да си избият комплексите или да се самоизтъкнат ,колко са велики и колко много знаят.Не цитирам никой определено.Те се знаят кой са.

Не искам да оплювам форума, защото в него има и доста добри момчета и момичичета ,който не мога да ги сложа в тези катагории.Има хора който са ми помагали и са били учтиви за което им благодаря.Но общата тенденция е такава:Заяждания,грозни спорове, обиди,самоизтъкване и т.н

Едит:Основа на това ми мнение,не е спора ти Дядо,а грозните обиди в една друга тема в Тя и Той, който четох вчера ,но в крайна сметка модераторският екип се взе в ръце и ги прати в принудителна отпуска.И не е само тази тема има и други.Но, както и да е.

вчера сложих 7 и аз - на 2ри дял

сложих я ПОД ВЪРВЯЩО ХП, т.е. инсталацията може да се направи и с виртуално ЦД, нещо което за първи път виждам.

има въозможност за ъпгрейд и за прясна инсталация, единствения input се изисква накрая.

Имам проблем с аудиото - вграден Realtek с 5.1 колони, на Виста преди 1 месец също не можах да го подкарам (и я махнах :) )

Преди 10-15 страници имаше някой с подобен проблем, ама така и не успях да разбера решението, което е намерил, дали е било временно или за постоянно.

Проблем имам и под XP ама там е само с Winamp (и е за друга тема).

за 7 - харесва ми, работи бързо - не мога да кажа кой build и не искам да правя крайни заключения, защото общото ми време пред компютъра със 7 е не повече от 1 час : ) но тези дни ще го изтормозя да видим какво ще се получи. С атлон дуалкор х64 и 4гб рам съм, разпознава я цялата.

Вземи си виж какво ти е дъното, отиди на сайта на производителя и потърси последните драйвъри за чипсета. Сред тях се намира драйвъра за саунда ти. Ако няма за 7, свали тези за Виста х64 - работят си нормално.

По бг торентите виждали ли сте оригално не бутано исо, че от вчера се мъча да тегля MSDN-ско исо и ми остават "само" 2 дена, а нещо нямам вяра на "оригиналните" уиндоуси в замундата с включени всички драйвъри и ъпдейти (тоест яко човъркани от не се знае кой) :wacko:

Мисля да го пробвам на лаптоп с целерон 2,0 и 2гб рам, дано ад е по-бърз от виста ултимейт, с която е сега лаптопа...

АЗ ОТ ТОВА КОЕТО ПРОЧЕТОХ РАЗБИРАМ , че просто трябва да си ебахти спеца и хакера , че да можеш да подкараш тоя VIRUS 7 .

А НИЕ ПРОСТИТЕ хора , които използваме само за ГЛУПОСТИ копютрите (нека да не се занимаваме изобщо).

Какво си чел ми е супер интерсно. Пак ще ти кажа. На мен ми тръгна системата без да сложа никакъв драйвер още от първото стартиране. Беше настроено абсолютно всичко, дори и интернета си вървеше.

Уиндоус 7 е толкова по-лесен и добър от XP, че ти е бедна фантазията колко.

Каква помощ очакваше да получиш, като дори не си споменал на какво се опитваш да го сложиш? Нищичко. Ние за пореден път трябва да гадаем къде се крие проблема.

ТОВА ви трябва на всички. Работи отлично.

има го и в по-близкия тракер.

твърди се че ще се пуска ежемесечно.

малко не ми е ясно кой ще се занимава да преинсталира всеки месец, само за да е ъпдейтнат, ама разни хора - разни интереси...

има го и в по-близкия тракер.

твърди се че ще се пуска ежемесечно.

малко не ми е ясно кой ще се занимава да преинсталира всеки месец, само за да е ъпдейтнат, ама разни хора - разни интереси...

Аз съм със по-старата версия на релийза който даде Раптора. Идеята е, че ако решиш да си инсталираш 7-цата да речем на 16 януари, ще има релийз в началото на месеца, и е най-удобно той да бъде изтеглен. Така няма да ти се налага да се инсталират -емнайсе хиляди ъпдейта. :)

Още като го включих към мрежата се инсталираха 18 ъпдейта, а след това още 3 важни. :) Всичко това нямаше да ми се наложи, ако бях свалил тази от 01.11 нямаше да ми се налага да ъпдейтвам толкова, но едвам се дърпаше със 70кб/с... И не ми се чакаше.

Работи ли им ъпдейта на тея от замундата, които са активирани, че си намерих скрипт-активатор? Да знам на MSDN ISO-то дали ще подкарам ъпдейтите.

Аз предпочитам нередактирано копие на оригинално исо и после да се ъпдейтва от нета - така съм сигурен, че няма да имам проблеми от неграмотно вградени ъпгрейди, липсващи системни файлове, "оптимизации" и тн.

Работи ли им ъпдейта на тея от замундата, които са активирани, че си намерих скрипт-активатор? Да знам на MSDN ISO-то дали ще подкарам ъпдейтите.

Аз предпочитам нередактирано копие на оригинално исо и после да се ъпдейтва от нета - така съм сигурен, че няма да имам проблеми от неграмотно вградени ъпгрейди, липсващи системни файлове, "оптимизации" и тн.

При мен работи.

защо IE8 не е съвместим с Windows 7? :unsure:

не е ли предвиден точно за него ...

Това пък къде го видя? 7 -ците, които аз съм виждал, всички са с IE 8.

Твоя ли е с друга версия или просто го прочете някъде ?

инсталирах Windows 7, което беше без IE и WMP.

при опит да инсталира свален от нета IE8 системата отхвърля приложението и казва, че не е съвместимо.

инсталирах Windows 7, което беше без IE и WMP.

при опит да инсталира свален от нета IE8 системата отхвърля приложението и казва, че не е съвместимо.

Инсталирал си орязаната EU версия. "Windows 7 'N'"

В крайна сметка има ли пусната стабилна финална версия /на мен ми трябва 64-битова Ултимейт/ така както си е оригинална - без някой да е пипал нещо по нея. Тази в замундата с включени ъпдейти не ми вдъхва доверие. Предпочитам да видя и преценя какви ъпдейти да си сложа.

Аз съм с 64 bit ultimate, ОЕМ версията, която излезе. Обаче си я дръпнах от Пиратския залив. От арената дръпнах само активатора и за сега - вече колко - 2 месеца май върви без проблем.

Инсталирал си орязаната EU версия. "Windows 7 'N'"

това ясно ... то май ЕС ги осъдиха точно заради IE и WMP, та са били принудени да пуснат и версия без тези две приложения. ся въпроса е как да инсталирам IE8 отделно, защото един сайт функционира само с браузъра на Microsoft ... :unsure:

това ясно ... то май ЕС ги осъдиха точно заради IE и WMP, та са били принудени да пуснат и версия без тези две приложения. ся въпроса е как да инсталирам IE8 отделно, защото един сайт функционира само с браузъра на Microsoft ... :unsure:

Незнам дали въобще е разрешена инсталация на IE8 на N версията.

Най-добре пробвай да го свалиш от тук или тук.

Незнам дали въобще е разрешена инсталация на IE8 на N версията.

Най-добре пробвай да го свалиш от <a href="http://"http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/worldwide-sites.aspx"" target="_blank">тук</a> или тук.

не, не става от там.

Ето ти нещо по въпроса...

Е - без интернет експлорер

Н - без интернет експлорер и медия плеър

за да инсталираш тези неща на версията която имаш ти трябва фикс, който е пуснат от известно време.

Името на фикса е KB968771, може да го намериш в нета из гуугъл.

Windows6.1-KB968771-x86.msu

29,645,025 bytes

058A858E7DC59EEC5FF0F9B410524A23

Windows6.1-KB968771-x64.msu

42,852,424 bytes

3A299F3F14D71167B124839743A796A9

Аз няма да дам линкове, защото в момента нямам антивирусна с която да ги сканирам за да съм сигурен, че няма да прецакам някой, а не ми се занимава да свалям програми за проверка на МД5 на файловете, не искам и да рискувам общо взето.

:)

ДОБАВЯМ ОЩЕ ПРИЧИНИ (защо Windows 7 е супер зле)

Не мога да намеря Office Pack (Power Point et.c) , който да е съвместим с тая помия (точно).

Утре имам презентация и не мога да си свърша работата.Последния 1 час търсех Office , но не успях да намеря за 7.Сега търсех диска на XP - то да си го върна , но и него не мога да намеря.Просто съжелявам с цялото си сърце , че се прецаках да сложа тази помия (и то закво > ЗАРАДИ НЕКВИ ТЪПИ ИКОНКИ И КАРТИНКИ - нито е по - бърз , нито нищо ... НЯМА ЕДИН ДРАЙВЕР ИЛИ ПРОГРАМА , която да е съвместима с тая помия ).

Вече съм толкова изнервен , че в момента пиша в форума за да се разсея ... докъде стигнах с една операционна система.

2.РО НЕЩО НЯМА MOVIE MAКER (това ми беше компромисен вариант , но и това няма)

АБЕ НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО ...

Който си сложи тоя Windows да ми се обади да му се изсмея в лицето (за това колко се е прецакал).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...