Jump to content
BulForum.com

Kupuvam PCMCI

Recommended Posts

V momenta me interesuva PCMCI - LAN,ako nqkoi ima da kaje cena,a po princip me interesuvat vsqkakvi PCMCI charkulaci,ochakvam oferti.

Ram 2Mb PCMCI interesuva li te? Sys sobstvena bateria e :) Ili modem 33,6 i 28,8 PCMCI??

@Batko32 predi vsichko iskam da uredq problema s LANa,dokato imam nqkakvi pari,inache tfa s rama i modema nqma da e izlishno.Are da mi sadeistvash za edna PCMCI lanka,inache na laptopa ima vgraden 33,6 modem,ama moqta cel e da mu sharna internet ot kompa po LANa,koftito che nema USB portove...az ne znam dali ima nachin da se nameri i PCMCI USB :woot To ima li takova jivotno vaobshte :confused

@Weasel,to kat ne se nameri staro shte se mine na varianta s novoto ama nali znaesh celta kolko moje po malko pari da se dade :P

ima . vizh tuk

Da verno imalo,znachi takova neshto sashto bih kupil na staro ama edvali nqkoi shte si go prodade ei tai :P A za PCMCI LAN mai nema da se nameri nikoi ot Pld s takova neshto :ph34r:

@R_A_I_D_E_R (otnosno linka v dir.bg) az ako stigna do Sofia moga da namerq i PCMCI HDD :P Vaprosa e tuk da namerim neshto da ne platim izlishni patni razhodi itn.

@R_A_I_D_E_R (otnosno linka v dir.bg) az ako stigna do Sofia moga da namerq i PCMCI HDD  :P Vaprosa e tuk da namerim neshto da ne platim izlishni patni razhodi itn.

linka e v okazion.bg a ne dir.bg , I kude vidq Sofiq :confused

Pi4a det go proadava e ot Plovdiv.

@R_A_I_D_E_R (otnosno linka v dir.bg) az ako stigna do Sofia moga da namerq i PCMCI HDD  :P Vaprosa e tuk da namerim neshto da ne platim izlishni patni razhodi itn.

линка, който ти е дал R_A_I_D_E_R е за Пловдив.виж пак.

едит: упс много съм бавен

Da,za linka ste prav,obarkal sam se.Sorry ;)

@RAIDER Az imah i drugi prichini zaradi koito ne poglednah sas seriozno oko na linka koito ti mi podade,ti sam se seshtash za kakvo stava vapros,nema da go komentiram tuk...

Are de,nema li nekoi PCMCI LAN,nikoi li ne iska da mi vzeme parite :P @Weasel predloji nov..ne me ustroiva :ph34r: @R_A_I_D_E_R dade ubaf link ama i tam onq ne iska da mi otogovri da pregovarqvame :wacko: @ack si kaza poslednata duma,ni na ICQ se poqvi ni na PM..v kraina smetka do tuka nishto,chakam oshte oferti :)

• 3 months later...

Namerih PCMCI Lan DELL 10/100 pochti nova za 20 lv - za malko ne izgorqh kartata, shtoto s celiq si akul izvadih kartata kakto si beshe vkluchen laptopa...pa izvadih kusmet :D

Ako nqkoi ima izlishno PCMCI USB da kazva:)

Batko32 are da mi "podarish" onaq karta s 2 MB ram :P Kazhi kakvi pari i tursih samo, znam che nema da q polzvam ama da se namira - mozhe da si napravq kluchodurzhatel :D :D :P

Namerih PCMCI Lan DELL 10/100 pochti nova za 20 lv - za malko ne izgorqh kartata, shtoto s celiq si akul izvadih kartata kakto si beshe vkluchen laptopa...pa izvadih kusmet :D

Ako nqkoi ima izlishno PCMCI USB da kazva:)

Batko32 are da mi "podarish" onaq karta s 2 MB ram :P Kazhi kakvi pari i tursih samo, znam che nema da q polzvam ama da se namira - mozhe da si napravq kluchodurzhatel :D :D :P

ХЕХЕХХЕЕЕЕ ти пък....ключодържател :P :lol: :wub: . Една ще ти "подаря" . Като се видим ще черпиш едно кафе и ...готово. Устройва ли те ??? Само дето е проблем , че бачкам до късно и все несъм на линия :sick . Иначе ако се разберем за другата седмица...може дфа се измисли нещо. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...