XeForce3 Posted March 28, 2004 Share Posted March 28, 2004 Аз изпозлвам тази програма защотото дава пълна информация за ЦПУ-то и то доста верна Може да изтеглите CBid 6.1b от тук. Според мен дава най-точни стойности за процесора. Програмта е само за АМД процесори. Успех на всички начинаещи Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted March 28, 2004 Share Posted March 28, 2004 малко сам ламе в тиа работи,та ще ми обясниш ли малко по-подробно плс,каква точно информация за ЦПУ-то ти дава ? не вярвам да ми показва само на колко Гига Херца е предполагам EDIT : Axa,razbrah sam hybava programka sega i ako se nameri niakoi ,koito po screenshot-a ot programata da mi kaje koe kakvo e i dali go biva procesor4eto mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted March 28, 2004 Share Posted March 28, 2004 XeForce3 10xzzz man tfa e mn zaribeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted March 28, 2004 Author Share Posted March 28, 2004 EDIT : Axa,razbrah sam hybava programka sega i ako se nameri niakoi ,koito po screenshot-a ot programata da mi kaje koe kakvo e i dali go biva procesor4eto mi Дай скрееншот и ще ти кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted March 28, 2004 Share Posted March 28, 2004 ami dobre,samo 4e pyrvo triabva da se osvobodi malko miasto,kolkoto za 4 screenshot-a na FTp-to ,4e sega ne moga da gi ka4a.Ibasi rabotata ,za malko sa osvobodi 1GB miasto i za po-malko ot 40 minyti sa zapalni s neshto ! ) E zatva obi4am warez-a:)) Ta sega shte debna i kato se osvoodi miasto shte gi ka4a i shte gi pokaja tyk,ili da ti gi pratia na PM da ne trypame vav foryma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted March 28, 2004 Share Posted March 28, 2004 XeForce3 abe gledam tam deto ti dava dannite za procesora ima edno XP-Raiting ta za kakvo e tfa??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.