DON_CHEFO Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 почвам да събирам пари за м5-ца..... приемам дарения Искаш повече мухи на на страничните джамове ли? Аз бих взех Силвия с инхалатор и LSD Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Мидекс, не става въпрос за понички на задна. Това съм го правил на асфалта още преди 20 години перфектно, ама тайната е, че се откача жилото на едната спирачка отзад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Аз искам 944 turbo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 http://www.vbox7.com/play:c056329d http://www.vbox7.com/play:a1bca2fd Между другото... разликата между Тиф и онзи японеца... е, че единия кара с подготвена кола, а другият кара с различни стандартни коли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Тия "италианци" .... утре ако е останал сняг в даскало на стадиона ще направа един клип да го дам като видео отговор ужасти и безумия :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Тия "италианци" .... утре ако е останал сняг в даскало на стадиона ще направа един клип да го дам като видео отговор ужасти и безумия :x Между другото актът за газене в тревни площи бил до 300 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Аз си пробвам гумите +това от Марица са ме помолили да почистя терена , пък и не съм оттук и не знам отдолу трева ли е не е ли... гледайте кви джанти получих след 2 часа на стадиона Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Между другото актът за газене в тревни площи бил до 300 лева голям праз на теб ти е толкова едната гума, и ако дрифтиш на асфалт я хвърляш, пък него ше го хвната да плаща глоба ама насън Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Edit: Започнах да го качвам в немския рапид, понеже международният нещо не ме харесва... Едит2: То и немският толкова ме харесва...като гледам с каква скорост се качва...май ще ви го дам някъде около 1-ви май... Приемам с готовност място, където ще го кача по-бързо (без тракери). Между другото тъкмо бях качил 1/3-та и установих, че филмът го има и в Замундата, където съм сигурен, че почти всеки има ъкаунт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Не е нужно да си с М5 за да правиш такива неща: да бе , ма М-ката ме кефи повече , не колкото РС6 щото там и на малкият пръст не може да му стъпи ма ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Я пак, я пак?!RS6 какво?!Айде да не обръщаме темата на една друга ама RS6-ка и дрифтовете освен другите неща ги гледа като през крив макарон.Интересно е сега като изкарат заводско турбинираната М5-ца какви дрифотве ще стават Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 не говора за дрифтове просто ме кефи повече сееещаш ли сееее ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 почвам да събирам пари за м5-ца..... приемам дарения От мен ароматизатора!Ама после ще искам и да ме возиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 суууперрр , вече си имам ароматизатор , ся остава да измислим от къде да намерим има няма 100бона Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 Данъчното ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 голям праз на теб ти е толкова едната гума, и ако дрифтиш на асфалт я хвърляш, пък него ше го хвната да плаща глоба ама насън Ако не е и малко по-скъпа... Но все пак като можем да спестим някой разход, защо да не го спестим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piezo Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Пробвал ли си да натиснеш спирачката чат-пат !? Без значение - 4х4, предна или задна предавка! Засилваш колкото прецениш, че ще можеш да е удържиш, съединител (или без за автоматите), чукваш леко волана встрани (примерно наляво), чукваш спирачката, 2-ра предавка, газ, пускаш съединителя, айде сега върти този волан на дясно... успех. Степента на изпълнение на всички по-горе посочени стъпки да се изпълняват според автомобила и задкормилното устройство! Няма Хонда ЦРХ без кръст или икона вътре... обръщението е към злобил Впрочем във WRC автомобилите от скоро( 2 години ) мисля, че са без ел. контрол на диференциали( за заводските говорим ).Това малко промени нещата там.А иначе за дриф, няма какво да се лъжем, всичко различно от RWD си е подигравка с думата.Да, има разни субарута, скайлайн-и дето ги дрифтят ама еталон си остава примерно s15-ката на нисан. Много верно казано! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Момчета някой да е срещал по сайтовете от къде може да се свалят видеота за дрифт шампионата на Япония и сериите Formula D1 в САЩ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Момчета някой да е срещал по сайтовете от къде може да се свалят видеота за дрифт шампионата на Япония и сериите Formula D1 в САЩ? мисля, че знам от къде, но не мога да го напиша във форума......или по-точно знаех преди да забравя да запазя сайта. Скоро ще ми го кажат пак racing-underground. нещо си е единия, а другия е пираня.екском.нещо си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Момчета някой да е срещал .... Ти онова горе, дето го бях дал в пост #85 изтегли ли си го? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Пламене викам това лято с общи усилия да си купим една Ладичка, да я изкормим, да я подсилим откъм премятане и да се врежем в лимита Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Аз имам Пежо 505 турбо инжекция, ако ви се дрифти може да го направим Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Никак не лоша машина, но готов ли си да мине през таван? Защото на нас всички броячи, вкл. и гайгеровия ни показват отгоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 За "през таван" трябва да му сложим клетка...иначе още в началото ще го похабим, а и си е опасно вътре, па ако ще и да си с каска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.