Jump to content
BulForum.com

Дрифтинг & екстремно каране

pazu

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Абе требе се "тавани" бре! Аз си имам електожени, тръби на корем и то дебели... За нула време ще спънем купето. След това вършеем на воля

AlBundy said:
Тва трябва си голям майстор да го таваниш

Аз на Калояново за малко щях да я "презтаваня" на острия завой преди дългата права...с такава скорост влезнах, че се завъртях на към 500+ градуса....едно пълно 360 и още поне половина....за момент си помислих, че ще я обърна на таван. :wacko:

Абе щом на всеки завой ми светкаше лампата за маслото, хем беше над чертата....прави сметка каква е била центробежната сила....за 2 следобеда изгорих един резервоар бензин само на пистата. :woot

RaptoR said:
Никак не лоша машина, но готов ли си да мине през таван? Защото на нас всички броячи, вкл. и гайгеровия ни показват отгоре :devil

хахахахах

Midex said:
За "през таван" трябва да му сложим клетка...иначе още в началото ще го похабим, а и си е опасно вътре, па ако ще и да си с каска... ;)

що ще го обръщате по таван бре. правете пергели :lol:

Стефчо бре! Какво става с бракма с 13 цолови кокили на 65 като се набереш на волана с 90? Като казвам кокили имам предвид "разумното" й раположение по дифолт на 30 санта от асфалта?

RaptoR said:
Стефчо бре! Какво става с бракма с 13 цолови кокили на 65 като се набереш на волана с 90? Като казвам кокили имам предвид "разумното" й раположение по дифолт на 30 санта от асфалта?

ти изтрещЕ :lol: Коя сила ще те накара да затвориш очи и да навъртиш волана с тая скорст. Дрифтвай на воля, ама не се върти по таван :bgrin:

@RaptoR, намерих една за дрифт и евентуално през таван. Той и без това в скоро време сигурно ще падне до 1000 лв. - ние ще му бутнем още....и готово...почваме да я оборудваме. Все пак говорим за почти нова кола с пробег 30 000 км. :lol:

Midex said:
центробежната сила....за 2 следобеда изгорих един резервоар бензин само на пистата. :woot

Аз допуснах грешката да карам с малко бензин - да не ми тежи уж. :lol: Угасна на половината обиколка. От тогава половин резервоар да не смучи въздух

Midex said:
@RaptoR, намерих една за дрифт и евентуално през таван. Той и без това в скоро време сигурно ще падне до 1000 лв. - ние ще му бутнем още....и готово...почваме да я оборудваме. Все пак говорим за почти нова кола с пробег 30 000 км. :lol:

Вие назадна ли ще дрифтите?!?

AlBundy said:
Аз допуснах грешката да карам с малко бензин - да не ми тежи уж. :lol: Угасна на половината обиколка. От тогава половин резервоар да не смучи въздух

Вие назадна ли ще дрифтите?!?

А аз отначало имах неблагоразумието да направя една бърза обиколка с все де що имаше в колата - кутии, резервни чистачки, отвертки и други джунджурии в купето и багажника. Който го е пробвал, знае какво става с всичките тези неща... след една обиколка - просто са някъде, но незнайно къде...

А оня с линка по-горе го дадох като пример за далаверка - 'само' 1900 лв., а има всички екстри (може и да е с 4Х4 даже...знае ли човек), че и километрите колкото за година-две...значи си правя извода, че е объркал случайно годината. :P

П.П. А иначе на Калояново не бяхме да се учим на дрифт... ;)

Аз в колата нямам нищо търкалящо се. Дори и малкия знае, че нищо не се хвърля на пода или седалката до него, защото може да застане на тати под педалите.

В този форум има ли въобще сериозни мъже или всички сме пубертети :)

Те сериозните мъже не посещават форумите...или поне не такива теми...те затова са сериозни. :)

А аз за голямо мое съжаление забелязвам напоследък, че започвам да излизам от пубертета, ама като знам с каква скорост протичат процесите в мен...сигурно когато излезна напълно...ще е време точно за пенсия. :lol:

Айде стига сме се обяснявали в темите, че много офтопик направихме навсякъде и после ще имам много работа да трия офтопиците...

Midex said:
А аз за голямо мое съжаление забелязвам напоследък, че започвам да излизам от пубертета,

Не се притеснявай! Това безпокойство минава по-бързо и от грип :lol:

AlBundy said:

Особено Пламен е най-големият пубертет хахахахах

Онова от предишните страници го теглих( много скапан звук, не е в моя телевизор проблема ;) ).Ама то е само за САЩ и обващаше само последния кръг и беше мнооого lame направено, като за американци.Тъпия пич, дето тати му менджър го събират с човекЪТ от Европа, който размазва всички ама японците идват и става мазало.

Интересува ме има ли ги отразени като спортни събития, както си трябва - кой каква му е колата, какъв тунинг, какви гуми, на какво налягане ги кара, как си настройват спирачките( тенденция напред/назад да хващат повече ), колкото повече-толкова повече.

AlBundy said:

Има ли смисъл да задаваш риторични въпроси... при това малко след полунощ...

host said:
Онова от предишните страници го теглих( много скапан звук, не е в моя телевизор проблема ;) ).Ама то е само за САЩ и обващаше само последния кръг и беше мнооого lame направено, като за американци.Тъпия пич, дето тати му менджър го събират с човекЪТ от Европа, който размазва всички ама японците идват и става мазало.

Интересува ме има ли ги отразени като спортни събития, както си трябва - кой каква му е колата, какъв тунинг, какви гуми, на какво налягане ги кара, как си настройват спирачките( тенденция напред/назад да хващат повече ), колкото повече-толкова повече.

гледал съм кръгове от формула Д по speed tv. Falken отбора на САЩ са най-добри, ама японците са си японци :lol:

Не помня да дават чак толкова ифно. Налягането е стабилно, а заключването на дифф-а и то :).

Някой присъства ли на вчерашния дрифт на входа на стадиона до гребната.

Неделя след обяд,час-около 15:30 - 16:00,събрани около 40 коли и 5-6 от тях палеха гуми и двигатели,като кръжаха на ръчна с пълна газ около паркираните на зяпачите автомобили.Като по чудо нямаше преки срещи с ламарини ,но имаше ситуации ,които замалко да станат по сериозни.Публика много,рейсърите предимно тинейджъри на 19г. с фиат браво,опел астра,едно бмв 3-ка и май голф...за къде без голф. :lol:

Бях с колелото да поспортувам ,погледах ги малко и когато замириса силно на гуми се изметох,на връщане имаше 4-5 заключени коли и 2-3 патрулки.Рацерите ги нямаше :cry Който успял да избяга избягал,който не-ударил катинара и "ни лук ял ни лук мирисал" .

За нещастие органите на реда отново провалиха шоуто.

Другата неделя пак :punk

И те какво са им виновни в случая на полицаите?Смущават обществения ред ли?Там където жива душа няма?Или другите участници в движето( дето в седмицата 1 път влезе-невлезе някой там)?Вярно е, че не е на обществените пътища мястото за такива работи ама вместо да седят на 6-ти и Руски ходят да гонят тия хора.Днеска как щяха да УБИЯТ един пешеходец пред мен на пътеката на преждеспоменатото кръстовище.

Тия момчета далеч не са най-големия проблем.

host said:
И те какво са им виновни в случая на полицаите?Смущават обществения ред ли?Там където жива душа няма?Или другите участници в движето( дето в седмицата 1 път влезе-невлезе някой там)?Вярно е, че не е на обществените пътища мястото за такива работи ама вместо да седят на 6-ти и Руски ходят да гонят тия хора.Днеска как щяха да УБИЯТ един пешеходец пред мен на пътеката на преждеспоменатото кръстовище.

Тия момчета далеч не са най-големия проблем.

Повярвай ми там на гребната е по-опасно от кръстовището на 6ти и Руски...

Ходят разни рейсърчета повярвали си, че могат да карат и минават на сантиметри от колите.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...