SpI7_FiRe Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 ## Производител : IAH Games ## Сайт на производителя : http://iahgames.com/site/default.aspx ## Снимки от играта : http://fifaonline2.iahgames.com/media/screenShot.aspx ## Изисквания : CPU: PENTIUM 3 1.3GHZ or equivalent RAM: 512MB HARD DISK: 2 GB free OS: Windows 2000 SP4 / Windows XP VIDEO: DirectX 9.0c compatible card with 64 MB or more video memory and one of the following chipsets: ATI Radeon 7500 or better; NVIDIA GeForce3, GeForce4Ti or better; Intel 915, 945/950 DIRECTX: DirectX 9.0c or better SOUND: DirectX 9.0c or compatible card INTERNET: Broadband connection Линк за Замунда Линк за регистрация Тази игра е доста по различна и по интересна от другите FIFA.Предназначена е за игра он-лайн с хора от целия свят и е напълно безплатна.На мен ми хареса, надявам се и на вас да Ви хареса . Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Някой играе ли е? Аз я свалих, поиграх малко и доста ми харесва, но още не съм играл срещу други хора. Ако някой се е зарибил да разказва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 не е зле, но не е и нещо по-различно от досегашните фифи. все пак е безплатна за онлайн игра ... и другото, което прави впечатление е това, че контролите са като на 07 т.е. късия пас и смяната на играча е с едно и също копче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted January 22, 2009 Author Share Posted January 22, 2009 аз я играя обаче като се пусна срещу някой друг много ми насича винаги Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 мда, аз затова и я изтрих ... особено в режим "2 срещу 2", където на мен ми е най-интересно, ако единият от играчите е извън бг, лага е просто нетърпим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 лага е просто невъобразим ... някой има ли обяснение що така се получава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Спираш ли антивирусната и скайпа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 nod-a e не знам как да го спра, а и без скайп лага е голям. ping-а ми е близо 100ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 някой има ли си идея къде са тези 2 безплатни сървъра? прави ми впечатление, че има доста стаи, които се именуват "само за сингапур" ... та се чудя дали не са в онзи район. наскоро играх с един от австралия и фифата си вървеше мноо добре, обаче като набарам някой българин лага е отвратителен Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakata96 Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 А,хора понеже съм нооб ще ми кажете ли защо след няколко мача и футболистите ми изчезват и как да го реше този проблем.Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.