kennyg Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Пускам тази тема, която в известна степен е повлияна от предаването "БТВ Репортерите" излъчено на 04.01.2009. Идеята е да видим чрез анкетата отговора на този въпрос не само за себе си, но и за другите. ЕДИТ: Забравих да напиша моя отговор - Донякъде . Мога да издържа и без интернет доста време, всичко зависи от мотивацията не само относно този въпрос, а за всичко. Ако имаш правилната мотивация можеш да постигнеш много неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Абсолютно зависим. Но в добрия смисъл на зависимостта - познание, работа, удоволствие... За мен хората неползващи интернет са по-долна категория ограничени в комуникацията и информацията, хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Ако няма интернет - няма хляб. => Зависим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Зависим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Независим, но незнам докога! Вчера ми се случи случка, която ми показа, че може да се свърши работа и по стария начин, естествено на относително по-висока цена. Точно затова незнам докога ще съм независима от Интернет. Ако мога да избирам, ще избера икономически по-изгодния, по-бърз и ефективен начин за набавяне на информация, комуникация или забавление. Ако това е Интернет - да бъде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
burbeng Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 независим.нямам свободно за съжаление Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Зависим... По- скоро пристрастен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viliobg Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Зависим.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 ПРистрастен Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 В интерес на истината липсата на Интернет през почивните дни ми се отрази страхотно! Интернет = работа или по-скоро: не мога да си представя как би протичал работният ми ден без Интернет. Дори често се хващам в крачка как все по-често се опитвам да ползвам хартия и молив. Диагноза: пристрастен Първопричина: работохолик Лечение: емоции с млад моряк на яхта Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Пристрастен когато съм си в къщи и наблизо я няма жената или пиене Link to comment Share on other sites More sharing options...
razr777 Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 С добра мотивация мога да изкарам няколко седмици без нет/компютър, но по-скоро съм към "прострастените" а и с него си изкарвам хляба ... АА гласувам ДА - зависим съм ... И малко фън по темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadmad Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 То в днешно време всеки е пристастен защото рано или късно се винаги се връща към нета.Който за каквото му е кеф някои ползват социални мрежи други за да търсят информация за това което ги интересува ,за работа или пък за игрички и филми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Зависим естествено, когато няма какво да правиш, интернет му е майката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Мога да изкарам месеци без интернет, стига да имам добър заместител... "донякъде". Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Аз не съм зависим от интернет,но липсата му води до 1:по-големи сметки за телефона 2:няма с какво да си губя времето Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Не бях зависим докато бях на "Евроком",вече съм пристрастен към нета откакто ги разкарах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Когато времето е хубаво ( топло и не вали дъжд) не съм зависим . Обаче през зимния период , без него съм загубен.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 по-скоро не. предпочитам контактите с хората да са на живо, верно, отразява ми се доста на телефонната сметка и на парите в портфейла, но все пак го предпочитам. Интернета го ползвам за развлечение, и то не постоянно. Мога да заява, че с телефон в ръка мога да изкарам месеци без нет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 I az sym nezavisim Moga da karam bez internet s meseci. Jalkoto e che mi se nalaga da go polzvam vseki den po mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Кат Килъра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Предаването беше умопомрачителна глупост! На знам кой, как и срещу какво е допуснал авторката да излезе в ефир с тая бузъ. Да не говоря, че нашите ми звъннаха специално да съм гледал! Просто без думи... Като се представя колко заблудени и неразбиращи душици са се повели по тия простотии... По темата - пристрастен да, зависим - в никакъв случай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Предаването беше умопомрачителна глупост! На знам кой, как и срещу какво е допуснал авторката да излезе в ефир с тая бузъ. Да не говоря, че нашите ми звъннаха специално да съм гледал! Просто без думи... Като се представя колко заблудени и неразбиращи душици са се повели по тия простотии... По темата - пристрастен да, зависим - в никакъв случай. Аз си мислих точно същото като го гледах, тезата им със същите аргументи можеше и да се приложи към зависими ли сте от автомобилите, а от мобилните телефони, а от телевизията, а от хладилника?....да им пикам на журналистите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Ами аз мога да издържа без интернет и не см някъв заомбирам дето постоянно трябва да кибичи в интернет за да е щастлив, аз по скоро не мога да издържа повече време без комп-а като цяло Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 След въпросното предаване, майка ми ме нарече наркоман. И като и казах, че не съм, тя ми каза, че никой наркоман не признавал наркоманията си. Ходи обяснявай. Използвам го само и единствено за забавление или по-скоро - губене на време. Работата ми не зависи пряко от интернета. Може да бъде заменена и от добри книги по въпроса, но книгите струват значително повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.