Jump to content
BulForum.com

Зависими ли сте от интернет???

kennyg

Зависими ли сте от интернет  

114 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Пускам тази тема, която в известна степен е повлияна от предаването "БТВ Репортерите" излъчено на 04.01.2009. Идеята е да видим чрез анкетата отговора на този въпрос не само за себе си, но и за другите.

ЕДИТ: Забравих да напиша моя отговор - Донякъде . Мога да издържа и без интернет доста време, всичко зависи от мотивацията не само относно този въпрос, а за всичко. Ако имаш правилната мотивация можеш да постигнеш много неща

Абсолютно зависим. Но в добрия смисъл на зависимостта - познание, работа, удоволствие... За мен хората неползващи интернет са по-долна категория ограничени в комуникацията и информацията, хора.

Независим, но незнам докога! Вчера ми се случи случка, която ми показа, че може да се свърши работа и по стария начин, естествено на относително по-висока цена. Точно затова незнам докога ще съм независима от Интернет. Ако мога да избирам, ще избера икономически по-изгодния, по-бърз и ефективен начин за набавяне на информация, комуникация или забавление. Ако това е Интернет - да бъде!

В интерес на истината липсата на Интернет през почивните дни ми се отрази страхотно!

Интернет = работа

или по-скоро: не мога да си представя как би протичал работният ми ден без Интернет. Дори често се хващам в крачка как все по-често се опитвам да ползвам хартия и молив.

Диагноза:

пристрастен

Първопричина:

работохолик

Лечение:

емоции с млад моряк на яхта :P

С добра мотивация мога да изкарам няколко седмици без нет/компютър, но по-скоро съм към "прострастените" а и с него си изкарвам хляба ...

АА гласувам ДА - зависим съм ...

И малко фън по темата

internet_addict.jpg

То в днешно време всеки е пристастен защото рано или късно се винаги се връща към нета.Който за каквото му е кеф някои ползват социални мрежи други за да търсят информация за това което ги интересува ,за работа или пък за игрички и филми.

Аз не съм зависим от интернет,но липсата му води до

1:по-големи сметки за телефона :D

2:няма с какво да си губя времето :P

Когато времето е хубаво ( топло и не вали дъжд) не съм зависим . Обаче през зимния период , без него съм загубен....

по-скоро не. предпочитам контактите с хората да са на живо, верно, отразява ми се доста на телефонната сметка и на парите в портфейла, но все пак го предпочитам. Интернета го ползвам за развлечение, и то не постоянно. Мога да заява, че с телефон в ръка мога да изкарам месеци без нет :)

Предаването беше умопомрачителна глупост! На знам кой, как и срещу какво е допуснал авторката да излезе в ефир с тая бузъ. Да не говоря, че нашите ми звъннаха специално да съм гледал! Просто без думи... Като се представя колко заблудени и неразбиращи душици са се повели по тия простотии...

По темата - пристрастен да, зависим - в никакъв случай.

Предаването беше умопомрачителна глупост! На знам кой, как и срещу какво е допуснал авторката да излезе в ефир с тая бузъ. Да не говоря, че нашите ми звъннаха специално да съм гледал! Просто без думи... Като се представя колко заблудени и неразбиращи душици са се повели по тия простотии...

По темата - пристрастен да, зависим - в никакъв случай.

Аз си мислих точно същото като го гледах, тезата им със същите аргументи можеше и да се приложи към зависими ли сте от автомобилите, а от мобилните телефони, а от телевизията, а от хладилника?....да им пикам на журналистите!

Ами аз мога да издържа без интернет и не см някъв заомбирам дето постоянно трябва да кибичи в интернет за да е щастлив, аз по скоро не мога да издържа повече време без комп-а като цяло

След въпросното предаване, майка ми ме нарече наркоман. И като и казах, че не съм, тя ми каза, че никой наркоман не признавал наркоманията си. Ходи обяснявай.

Използвам го само и единствено за забавление или по-скоро - губене на време.

Работата ми не зависи пряко от интернета. Може да бъде заменена и от добри книги по въпроса, но книгите струват значително повече :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...