Jump to content
BulForum.com

F1 Challenge 99-02

manastar

Recommended Posts

ot dva dena q cukam taq igra i vse o6te na moga razbera kak se pravqt nastroikite po kolata-tam gumi,spoileri ei takiva raboti.I o6te ne6to mi napravi kofti vpe4atlenie-za6to predi zavoite vupreki 4e produljavam da davam gaz,kolata sama namalq?Tva ne6to nqkva opciq deto moje da se maha li e ili vinagi sie taka ?

ми за завоите се променя от самите настройки на играта "brake assistance - low или off" (май беше) ама тази игра е много трудна ако искаш свали си F1 2002

-бордюрите са прекалено високи и като се качваш на тях на завоите за да вземеш завоя по бързо 99% се заварташ , а на тази която ти е препоръчах е по лесно , пък и по интернет има почти винаки много хора и стават добри игри

настройките се променят като почне играта - примерно си на practise и там има менаджер - но ти препоръчвам да си свалиш настройки от интернет и ако не ти харесват да ги доработиш, но като заначало те са много добри

успех :punk

п.с.ако ти се играе с други аз съм на линия (ако не ти се сваля аз ще си инслалирам твоята)

ми мисля че трябва да си ги запишесх примерно

"d:\f12002\save\"player"\austria" и после като пуснеш австрия трябва да кажеш че ще караш с тях мисля че беше доло до бутона където натискаш да излезнеш на пистата и някакав менаджер то дирекно ти е отворило дир.австрия и от там даваш "Load" и вече си с тях; можеш да му кажеш винаги като пуснеш тази писта да ти ги зарежда и т.н.

п.с. ама само с настройки не става, трабва сигорно да врътнеш към 70-100 обиколки като заначало да научиш пистата(наизуст) аз още не съм толкова добър

виждал съм на австрия 1.04, а моето най-добро е 1.06 :angry1

• 8 months later...

zna4i svalih si igrata ot warez.ru i instalnah q puskam i sled kato mi zaredi pistata mi se restartva pc-to znaete li kakvo da pravq!!!!!!!!!!!??????????? ima li hora sas sa6tiq problem !!! directX mi e 9.0C ot Underground 2 cd a ne sam si klokval pc-to ili ne6to takova

за коя игра говориш (F1 2002/F1 Challenge 99-02) с ф1 2002 нямам никакви проблеми даже след нов инстал на win. съм я играл без изобсто да е инсталирам (имаше си е инсталирана в единя дял на харда)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...