manastar Posted March 27, 2004 Share Posted March 27, 2004 pi4ove nekoi 6te mi kaje li otkyde moga da si svala nekvi ikonki za Windows XP,ne6to link4e ako moje da mi dadete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 27, 2004 Share Posted March 27, 2004 ami vednyj otnqkude mi popadna takava programka XP Icons, ama be6e ot nqkuf disk na pc mania i sega q nqmam. Potursi iz download.bg i download.com nqma na4in da ne nameri6 ne6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted March 27, 2004 Share Posted March 27, 2004 иконки за ХР ? има една програма : Style XP ,която може да ти промени изгледа на Windows-a (говоря не само за иконите ,а като цяло).С нея даже можеш да си смениш логото на ХР-то което се пуска в началото.Ако пък искаш тотално да промениш изгледа на Win бозата : Aston Shell .За него поне може да си насвалиш сума ти икони ,картинки ,разположения и какво ли още не. Aston Shell - тук може да видиш за какво става на въпрос,а самият Shell го има на warez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.