mirgogo Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Здравейте и ЧНГ на всички!!! Видях,че има подобни теми,но за съжаление не отговориха на моят проблем.А той е следният: Имам 2 компютъра-един основен и един Home Theatre.2-ят е свързан чрез безжичен рутер и е с XP про.Доскоро и 1-ят беше с XP,но реших,че е крайно време да се премине на нещо по-съвременно,т.е.Виста.Всичко бачка добре,и на двата компютъра има нет,но няма връзка между тях самите! Като пусна ping от първият към втория-вижда го!Но не знам как да вляза в него.По-рано,като бях с XP,от My Network Places с десен бутон давах търсене на компютри и като го откриеше си правех пряк път и влизах безпроблем,но сега не знам как да стане!А иначе и двата са в една Workgroup. Така че,моля някой по-напред с Виста и с мрежите за помощ.Благодаря предварително!!! Това са ми настройките в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Пробвай в адрес бара на напишеш това: \\192.168.1.2 Където наклонените черти са задължителни а ИП-то е това на комютъра с XP-то. Би трябвало да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirgogo Posted January 4, 2009 Author Share Posted January 4, 2009 Всичко е наред,просто е искала рестарт машината Сега вече имам връзка и то двупосочна!Благодаря на всички хвърлили поглед на темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.