Grimjaur Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Реалността е въпрос на гледна точка Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Аз за тоя протест друго освен, че агитките на Левски и ЦСКА си спретнаха една битка по улиците на София и благодарение на това киснех в по-ужасяващи задръствания и от тези които си ги има и в момента друго не разбрах. И за какво протестирате, като дойде батко ви Бойко на власт си мислите, че ще се промени нещо или какво.. чакате да се появи някои от дълбините като "певачката" Славчо Трифонов, който видя, че ще го гонят от бТВ в скоро време и реши да се намести в политиката и той, пък може и да успее. След като гледам тук някои много ги разбират нещата - направете си партия, съберете членове, издигнете си кандидатурата, съберете си електорат и давайте. Всеки си живее живота така както сам си го направи. Аз съм си доволен от своя и изобщо ми е през *ура кой седи в креслата на Дондуков 1 и на пл. "Княз Алeксандър I" 1. Всеки си е независим и никой не може да реши бъдещето му освен самият той или тя. Предполагам сега ще изчета сума коментари оспорващи това което казвам, но аз мисля да се огранича само с това което казах до тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Всеки си е независим и никой не може да реши бъдещето му освен самият той или тя. така е,но защо трябва вианги да става по най-трудния,болезнен,отнемащ цялото ти време и пари възможно начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.