sk8er Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 Как може изобщо да ти хрумне да питаш ДАЛИ СИ ЗАСЛУЖАВА... Това е СЕРИАЛЪТ! едит:Не ми отговорихте четвъртък и петък ли излизаха новите епизоди??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Еми виш в гугъл трябва все някъде да пише. Но изглежда сайта им е много зле ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Как може изобщо да ти хрумне да питаш ДАЛИ СИ ЗАСЛУЖАВА... Това е СЕРИАЛЪТ! едит:Не ми отговорихте четвъртък и петък ли излизаха новите епизоди??? Ааа. Не не. LOST и Nip/Tuck са СЕРИАЛИТЕ. Тоя ще го видим. Преди 2 години като бях в САЩ му гледах рекламите по телевизията, но не си спомням дали не бях гледал 1 епизод. Тогава ми направи впечетление и It's always sunny in Philadephia Edit: Новите епизоди излизат всяка Неделя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 В събота изгледах 1-ви сезон. Свеж е сериала. Сега съм на 3-ти епизод от 2-ри сезон и определено мога да кажа, че 2-ри сезон ми харесва повече. По-свеж хумор има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 http://zamunda.net/details.php?id=191813&hit=1 приятно гледане Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted October 12, 2009 Author Share Posted October 12, 2009 Дам,новия епизод излезе!!! Налазвайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Уфф. Много е готина тая студентка. И не само заради дините. Има нещо в нея.. Можеби очите (тези под веждите). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted October 14, 2009 Author Share Posted October 14, 2009 Да,като я видя и нещо в мен се надига. Тъкмо мислих, че ще се сдобрят Марси и Чарли и онова с шефката ме утрепа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Новия епизод не беше много на ниво,но пак става гледайте го Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Сезонът свърши много добре. Нямам търпение да видя как ще отърве Ханк този път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Потвърдено е, че ще има сезон 4. Йееее! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Не е повод за радост мене ако питаш, ама да се надяваме че няма да стане по-голяма боза отколкото е напоследък. Нещо ми се струва че 4-ти сезон ще е още по-зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiratroN Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Сори за забележката ама тая дума Californication (калифорникейшън) защо малко ми се струва примерно като Автоклавност ,Автомобилност,Дървеност и още камара други които реално не означават нищо. Калифорния-калифорникейшън. "кейшън" ще е някаква надставка ,нещо като надставката "ченца" в думата "червенотиквеничковченца" или пък "червенотиквеничковейшън" мммм йе. В същност какво по дяволите значи "калифорникейшън" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Сори за забележката ама тая дума Californication (калифорникейшън) защо малко ми се струва примерно като Автоклавност ,Автомобилност,Дървеност и още камара други които реално не означават нищо.Калифорния-калифорникейшън. "кейшън" ще е някаква надставка ,нещо като надставката "ченца" в думата "червенотиквеничковченца" или пък "червенотиквеничковейшън" мммм йе. В същност какво по дяволите значи "калифорникейшън" ? Калифорниказиране Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Само аз ли считам пък, че иде от играта с думата "fornication" ?! __________ Много филми май гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Californication means when Western civilization has an effect on another state (or country). This isn't only limited to California. They mean all WESTERN states. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Имайки предвид колко често иде дума за секс е недопустумо да не се направи и мръснишката аналогия. Иначе видях за списание Тайм, че те въвеждат думата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Игра на думи, идва точно от форникейшън, което значи разврат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 23, 2009 Author Share Posted December 23, 2009 Сезона свърши много добре, с нетърпение чакам 4ти!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.