sk8er Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Чудя се що няма тема за най-откачения сериал с приключенията на най-болния писател-Ханк Мууди. Духовни сцепва в тая роля и направо бях много приятно изненадан като го видях в този образ. Споделяйте любими моменти и като цяло коментари за филмчето. Четох,че новият сезон излиза чаааак есента. ->ЛИНК за СЕЗОН 1 ->ЛИНК за СЕЗОН 2 Започна и 3ти сезон!!! Епизодите ги има в замундата. епизод 1 епизод 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 oo brawo za temata! seriqla reje! s neturpenie chakam 3 sezon.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 И аз съм фен и даже мислех да пускам тема преди време, но мислех, че няма феонве във форума. Само тая Мия ми е много противна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Супер е сериала, голямо шоу. Може би най-интересната роля на Духовни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 И аз съм фен и даже мислех да пускам тема преди време, но мислех, че няма феонве във форума. Само тая Мия ми е много противна! Определено! И мен ме дразни! Дано в следващия сезон я няма.. Ашби рулз Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 4, 2009 Author Share Posted January 4, 2009 Жалко,че Ашби го убиха ще ми липсва. В епизода дето Мия направи всичките мизерии на Ханк,че даже за капак му свиха новото Порше и аз много я намразих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Мия е от жените, които и валяк да я гази, пак й е малко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Има ли някаква символика в това, че книгите му се казват "Seasons in the Abyss", "South of Heaven" и "God Hates Us All"? Фен на Слеър ли е Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Явно! Този сериял е яко heavy metal! (Буквално sex, drugs and rock'n'roll) Много се накефих, когато жена му ревеше за Кърт Кобейн! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tstslv Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Определено любимият ми сериал напоследък.......Много добри диалози, интелигентен хумор и страхотен Духовни ! Ханк е новият ми гуру просто Любими моменти : Trixy : What are your thoughts of rehab ? Hank : Rehab is for quitters ! И разбира се стария Мууди - "Life is too short to dance with fat chicks" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Сериалчето много радва. You’re looking at me like I just finger-banged your cat. Това просто ме съсипа от смях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Новите епизоди къртят. Дърпайте смело. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 18, 2009 Author Share Posted September 18, 2009 А стига беее... Верно че излезнаха!!! :X Ще се разцепя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Нови епизоди ? Нали уж на 27ми септември започва 3ти сезон ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 В замунда има първи и втори, нещо като скрийнъри са май. Определено ме разцепиха и затвърдиха позициите на сериалчето в топа ми. Духовни все повече ме кефи как си играе ролята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Духовни чудеса прави. Как се е уцелил така не знам, но е голям смях Новите серии не съм ги гледа още, но предполагам ще е на ниво отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Благодаря на пусналия темата и другите писали в нея. Сериалчето е много свежо и Духовни е във вихъра си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 19, 2009 Author Share Posted September 19, 2009 Новите епизоди са пълна лудница... Лафовете му са още по-яки, а как почна 1вия епизод направо щях да умра от смях. Сряда и четв. ли излизат новите епизоди всяка седмица?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Новите епизоди са страхотни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Кажете за какво се разправя тоя сериал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 Виж описанието на торентите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Дейвид Духовни влиза в ролята на Ханк Мууди - пристрастен към секса и наркотиците писател, който се опитва да отгледа дъщеря си сам. Проблемите с бившата му жена не стихват, което прави това начинание още по-трудно. Само това ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Гледай го няма да съжаляваш. И какъв е този нездрав интерес да знаеш за какво става дума. Губи си чара, като знаеш какво очакваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Гледай го няма да съжаляваш. И какъв е този нездрав интерес да знаеш за какво става дума. Губи си чара, като знаеш какво очакваш. Ами, да знам дали си заслужава. Иначе винаги искам да знам за какво става въпрос, но щом сте казали - ще го сваля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Заслужава си и още как! Забрави за Досиетата Х, това е ролята, с която ще се запомни Духовни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.