Jump to content
BulForum.com

Guitar's fens

ZGAN

Recommended Posts

az bih ti preporu4al Guitar FX BOX (ima i na wareza)za6toto e dosta po udobna(pone spored men) ot Revalver pak se vklu4va v Line In dori ne e nujno da si vklu4va6 mikrofona ot win-a pri mene Revalvera kfito i nastroiki da mu pravq vse ima mn nepriqtna mikrofoniq btw ako nekoi ima gotovo razraboteni efekti za revalver neka gi ka4i ili dalink kam tqh az moga da ka4a dovlno koli4estvo eekti za Guitar FX v3.04

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...
Aerials na SOAD

.... mnogo iaka pesen i az q svirih predi vreme

mnogo mi haresva temata:

".....when you loose more mind you free your life...."

ili puk

".....we drink from the river then we turn around and put up a stone...."

Imam ideq...sledkato vsichki sme s el kitari...vinagi moje da se zapishe koi kakvo e izsviril...po tochno nai dobroto ot tva koeto e uspql da iszsviri:

eto me men

RomanceDeAmure-ZGAN

Ac-DC

Pumpfiction

P.S Za mnogo otvorenite edin akord s preobladavash sreden prust

podigravatelni komentari - del ne vaji samo za moite """"""parcheta""""""" da ne vijdam tuka prismivane

бат Павльо, фърли я китарата през прозореца ...

Вчера гаджето ми казва съвсем спокойно в очите, че не харесва китари - да съм бил барабанист та да ме харесва - а аз от 10 години се уча ... важно нещо е за мен ... много важно ...

ни едно момиче не ме е харесало досега щото мога да свиря - тва ни е една от големите мъжки заблуди ...

Ari ve kvo me interesuva che nqkoi ne me haresva zaradi hobito mi.....Da si gleda rabotata a na gajeto ti shte i napraim 3ka /toest niq s 2te kitari a tq shte ni popee :punk / :tongue

Аз искам да запиша някоя песен на Металика ама и двете китари да ги включа, може ли да ми помогнете като ми обясните как става това и с коя програма.

Мерси

:punk

/me бързо задига Ibanez-a na ZGAN и бяга в Румъния. :tongue

Имам си и аз тука една класичка, която си купих миналата година покрай абитуриентството ми. Евтиния, и качеството и е толкоз, ама свири. Ония ден скъсах струна от износване на второто прагче.

Аз съм забележителен - успях да износя струните без да се науча да свиря нищо особено! :blink:

Мъча се да свиря разни неща за класическа, по-бавнички, по-лесни, отпуснал съм и едни знаменити нокти н дясната ръка. Някой ден съм сигурен, че някой ще ме пита дали не съм гей... :blink:

Много бавно стават при мен нешата, много зор. Толкоз време вече, а да ме утрепеш не мога да хвана B акорд. Ми просто не мога да си натъпча баниците и трите на това прагче. Мнюх! :angry1

Но, както и да е. ZGAN, луда китара. Богат подлец си ти! Аз ако имах 300лв... Щях да се оженя, дето се казва. Дерзай, народе! На някои им идва отръки, ама и да не напредвате лесно, да знаете, че не сте сами! :)

ti pak ako si mislish che tiq pari gi imam..vzeh zaem i sega gi izplashtam i se ucha da svirq hubavoto e che moga da q prodam na priblizitelno sushtata cena i drugoto hubavo e che tremoloto e mnogo qko :) ima blokirasht piniz kato na floit rows :punk makar che izobshto ne go polzvam daje ne znam kade mi e ruchkata

Puk i bahti napravo me zasegna s 2 dumi:" kuv si ti che imash ibanez a az ne? " :cry

......Толкоз време вече, а да ме утрепеш не мога да хвана B акорд.....

Можеш да го хванеш само с два пръста; едния ти е барето а другия влиза в ролята на тези три пръста и хваща прагчетата. Много хора свирят така например Кърт Кобейн, пичовете от Блинк 182 и др. То тва е нормално пробвай ако искаш да изсвириш Си на 12 позиция и ще видиш за кво става въпрос. :angry1

:D :lol: :lol:

Аз добре хващам барето с единия, ама като сложа другия да хване трите струни на 4-то и с него заглушавам първата струна :wir

На chordguide.com има разни алтернативни пръстовки и много акорди ги има транспонирани, но звука просто не е същия.

[Edit] :woot Днес си купих нов набор найлонови струни за класичката - 5лв, италиански (дали... :ph34r: ) Мислех си, че никога няма да успея да ги сложа както трябва, защото нямат стопиращи топчета или нещо подобно на края и трябва да се увиват едни хубави възли около самите тях на bridge-a (на български - магаренце?)

Но интернет-а е по-полезен от всякога особено днес - Restringing - Nylon Strings :D

Всеки евентуално заинтересуван да цъка! [/Edit]

Mai iztinski nemojesh po magazinite mojesh samo menteta made in malaisia svurji se primerno s nqkoi vnositel da ti orachat v partiiniqt dom ot dolu pitai tam e na sem koichevi magazina

Mai iztinski nemojesh po magazinite mojesh samo menteta made in malaisia svurji se primerno s nqkoi vnositel da ti orachat v partiiniqt dom ot dolu pitai tam e na sem koichevi magazina

seshtam se kade e 10xzzzz ZGAN :D

P.S.a za kolko freme krifo lqfo izpulnqfat poru4kite :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...