Surgul Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Здравейте някой може ли да ми препоръча добър майстор който да разбира от карбуратори за Голф 2 става въпрос за електрически карбуратор Пиербург 2Е за Голф 2 1,6 '87. Благодаря предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzver Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 какво му има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surgul Posted January 1, 2009 Author Share Posted January 1, 2009 Майстора се опита да ми го обясни че му е прецакана "вакуумната електрическа помпа" а след малко ровене от моя страна в нет-а мисля че е имал в предвид "вакуум регулатора" там някаква клапа била клеясала или заяла и колата гасне при ниски обороти в общи линий това ми каза. В момента колата може да работи само на газ след пипане от майстора и докато не загрее при ниските обороти гасне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=d37679a...mp;initsearch=0 Отиди там . В сервизите зад такси 1 . Търси Калин . Аз имах същият проблем и ми го оправи като ми сложи карбуратор от пасат 89-та - същият модел е като на моя и твоя голф ... зор е докато намериш тая хава ама има по моргите , много е добър майстора - на мен ми взе 30 лв . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzver Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 карборатор може да потърсиш и във форума на VW, ако не намериш по моргите.. там има доста коли на части http://vwclub.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surgul Posted January 9, 2009 Author Share Posted January 9, 2009 В крайна сметка отидох до един майстор до "Капитан Райчо" известен с прозвището "Карбуратора" обясних му за какво иде реч той дигна ръце и каза да я водя на някой който разбира от тоци и я закарах при един познат в сервиза на Ауди за когото не се бях сетил до тогава. Веднага я вързаха за компютър почнаха да мерят там някви макини след час ми се обадиха казаха че няква жица която управлява този вакуумен регулатор била прегоряла смениха ми я и всичко е 6+ естествено удоволствието ми струва 40 лв. но не се наложи да сменям карбуратор както беше казал първия майстор и всичко стана бързо и качествено. Благодаря на всички за съветите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzver Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 къде точно на Капитан Райчо е този майстор? и специално с карбове ли се занимава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 къде точно на Капитан Райчо е този майстор? и специално с карбове ли се занимава? Ако е същият,за който се сещам - по бул.Хр Ботев свиваш в улицата ,минаваща пред входа на Военна болница , после на кръстовището -надясно и веднага първата вляво(Сан Стефано е улицата,ако не се бъркам). Като свиеш по нея се пада на 50-на метра от дясната страна. Друг е въпроса дали му се занимава и колко е кадърен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.