Jump to content
BulForum.com

Sacred

veseo

Recommended Posts

E, dobre, iztochih toja Sacred.CD1.Clone-Cyclone-ENG.mdf ot warez-a, i sja kvo? S DEAMON tools ne ste da se otvarja, be s edna duma ne bachka...

Pls help! :cry :cry :cry :unsure:

A vprochem deamon-a mi e V3.47 - mozhe li ot tova da e problema?

I s alcohol 120 systo ne stava, problema trjabva da e vyv file-a :(

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

момци с Демон 3.46 и 3.47 пробвах да маунтна Цд1 вика ,че няма нищо в него включвах и изключвах РМПС емулацията пак не става .. ще пробвам с Алкохол след малко дано стане ..

Едит : Не и алкохолчето не баца .. казва ,че диска е повреден ..

Едит2 : пач 1.66ц http://stopgame.ru/files/nocd/Sacred_Crack_Patch_1.66c.rar

за съжаление ще трябва да си преинсталирате играта :( защото не може да се сложи върху 1.5 ... или 1.6

Едит 3 : току що свалих Цд-то от дата.бг е то бачка без проблеми !

• 7 months later...

Значи преди няколко дена си сложих играта 1.8.26 версия. От страницата на играта дръпнах PLUS версията и ъпдейта. Намерих си NOCD и всичко е наред, обаче никъде не можах да намеря накакво инфо за HOT Keys освен тия които сам открих. Ако някой знае от къде мога да видя всичките клавиши ще съм му благодарен. Има ли quicksave, как можеш да даваш кръвчица на твойте хода, както примерно при диабло ставаше. Ей такива работи :rolleyes: И дали има някъде качен новия експанжън underworld. 10x :D

Ами значи аз си открих една програмка sacred tools и проблема ми е решен. С нея се сменят клавишите и т.н. :punk

• 1 month later...

здравейте момчета :) винаги съм бил назат с материяла относно игрите , но преди няколко дни бях на гости на един приятел и там много се зарибих на тая игра ,та ся искам малко помощ (тъй като съм голям невежа в тия работи )намерих си играта ,свалих я, намерих си даже пач 1.7 за нея инсталирамя и вече потърквам само довлно ръчички че ще почна да играя на тая голяма зарибявка :blink: :confused :blink: ми пиши тва "Disk verification error" :sayjin :sayjin :wacko: кво ли не пробвах каде ли не ходих ,какво ли не изчетох но така и неможах да я подкарам тая игрица :( , та моля ви помогнете на един много закъсал човечец :cry и ако може някак си по подробо обяснение за да мога дори и аз да го разбера :)

благодаря предварително :)

• 2 months later...
Значи преди няколко дена си сложих играта 1.8.26 версия. От страницата на играта дръпнах PLUS версията и ъпдейта. Намерих си NOCD и всичко е наред, обаче никъде не можах да намеря накакво инфо за HOT Keys освен тия които сам открих. Ако някой знае от къде мога да видя всичките клавиши ще съм му благодарен. Има ли quicksave, как можеш да даваш кръвчица на твойте хода, както примерно при диабло ставаше. Ей такива работи  :rolleyes:  И дали има някъде качен новия експанжън underworld. 10x  :D

Ами значи аз си открих една програмка sacred tools и проблема ми е решен. С нея се сменят клавишите и т.н.  :punk

6te sym ti mnogo priznatelen ako mi kaje6 otkyde to4no si si ka4il tazi versiq 1.8.26 6toto kvo li ne probvah.6te ti kaja kakvo napravih otna4alo.insatliram igrata s diskove ot edin poznat i versiqta be6e 1.22....sled tova si namiram v data.bg patch za v1.66...namerih si i crack.....posle koi me bie6e da vlizam v oficialniq im sait i da vijdam 4e ima Sacred Plus....trygnah da tyrsq razni NOCD-ta i razni no igrata totalno mi se precaka...taka 4e sega sym re6il pone na v1.8.26 da igraq za tova te moql da mi pomogne6 pls!

• 3 months later...

С най новите съм :(

EDIT: Оправих го :) забравил съм да копирам fmod.dll в директорията, затва така е станало :)

• 1 month later...
  • 2 months later...

Винаги съм си супер доволен от наште пиратски игри...

преди 2 години играх малко Sacred и викам дай сега да поиграя пак

да - ама не... при нас намирам само Sacred.CD1.Clone-Cyclone-ENG.mdf т.е. MDF-a на първия диск на Cyclone рилийза + bin на DEViANCE рилийза на втроия диск...

само с .mdf не можах да направя нищо - иди найди .mds

супер ми докривя, че не можах да си пусна играта

:cry

Винаги съм си супер доволен от наште пиратски игри...

преди 2 години играх малко Sacred и викам дай сега да поиграя пак

да - ама не... при нас намирам само Sacred.CD1.Clone-Cyclone-ENG.mdf т.е. MDF-a на първия диск на Cyclone рилийза + bin на DEViANCE рилийза на втроия диск...

само с .mdf не можах да направя нищо - иди найди .mds

супер ми докривя, че не можах да си пусна играта

:cry

pich sq shti kaja kak da si q opravish ima 1 programa IsoBuster as si e iztelgih ot datata predi sq ne znam mojebi mojesh ot http://databg.svilen.com/ da si q svalish ama baq bavno she stane inache s taq programa otvarqsh faila i extraktvash sichko v nego v 1 nov folder i davash install sled tova kato installnesh 1viq disc vtoriq go installvash s Daemon tools tva e mnoo e lesno sichko

ako ima oshte neshto neqsno pitai

преди време теглих сакред и сакред:ъндъруърлд (:D)

та от gamez-a бяха и си работеха като пушки. Аз ползвам Virtual CD 7 за mount на имейджи и нямам проблеми.

А някой да знае нещо за Сакред + ?

п.с. Има ли някои да играе мулти? Ако искате да направим някоя и друга сесийка :unsure:

boomearst, мерси за инфото

иначе за обработка на image-те няма проблем... но не съм наясно с mdf/mds и ми се струва, че .mds файлчето има витална информация за начина по който е създаден image и без него не става - може и да греша - казвайте ако занете по-добре...

та липсва на CD1 mds файлчето и това ме спира - програмите не могат да отворят mdf

от arenabg дръпнах една версия ама се оказа изцяло на полски :rolleyes:

Намерих си .mds файла към CD1 - Инсталира се и веднага след това се качва пача до Плюс версията - тегли се от официалния сайт - около 130мб _eng версията отговаря за нашето копие, а от тук http://spacetarget.com/games/pc_sacred.shtml crack и всичко заспива

enjoy

• 2 months later...

Има ли некъф patch че не ми е на english?

На полски ми е играта.

Мерси за помоща. :blink:

svalqsh si prosto igrata ot gamez.com.tw i nqma nachin da ti e na polski na mene si mi beshe na angliiski

10x

Да не си избрал без да искаш , да е на полски още при инсталацията?

Опраих се мерси на помогналите.

Не, но доста мъчно се подкарва пач-а. Все пак трябва да ъпдейтнеш, след тва се праат магии за да излъжеш играта че имаш оригинално ЦД 1.. бе виж във форума на дата.бг описано е. За всеки случай си копни сейфовете, винаги бачкат след преинсталация :)

При мен тръгна отраз, но може да съм имал късмет, защото много хора се оплакват че не става при тях :(

П.С. Май като стигнеш до там, заставаш до водата и пишеш в конзолата : "wasser" не съм го пробвал..

Бачка ся го пробвах :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...