Legop4o Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 E, dobre, iztochih toja Sacred.CD1.Clone-Cyclone-ENG.mdf ot warez-a, i sja kvo? S DEAMON tools ne ste da se otvarja, be s edna duma ne bachka... Pls help! A vprochem deamon-a mi e V3.47 - mozhe li ot tova da e problema? I s alcohol 120 systo ne stava, problema trjabva da e vyv file-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 момци с Демон 3.46 и 3.47 пробвах да маунтна Цд1 вика ,че няма нищо в него включвах и изключвах РМПС емулацията пак не става .. ще пробвам с Алкохол след малко дано стане .. Едит : Не и алкохолчето не баца .. казва ,че диска е повреден .. Едит2 : пач 1.66ц http://stopgame.ru/files/nocd/Sacred_Crack_Patch_1.66c.rar за съжаление ще трябва да си преинсталирате играта защото не може да се сложи върху 1.5 ... или 1.6 Едит 3 : току що свалих Цд-то от дата.бг е то бачка без проблеми ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluelemon Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Значи преди няколко дена си сложих играта 1.8.26 версия. От страницата на играта дръпнах PLUS версията и ъпдейта. Намерих си NOCD и всичко е наред, обаче никъде не можах да намеря накакво инфо за HOT Keys освен тия които сам открих. Ако някой знае от къде мога да видя всичките клавиши ще съм му благодарен. Има ли quicksave, как можеш да даваш кръвчица на твойте хода, както примерно при диабло ставаше. Ей такива работи И дали има някъде качен новия експанжън underworld. 10x Ами значи аз си открих една програмка sacred tools и проблема ми е решен. С нея се сменят клавишите и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 здравейте момчета винаги съм бил назат с материяла относно игрите , но преди няколко дни бях на гости на един приятел и там много се зарибих на тая игра ,та ся искам малко помощ (тъй като съм голям невежа в тия работи )намерих си играта ,свалих я, намерих си даже пач 1.7 за нея инсталирамя и вече потърквам само довлно ръчички че ще почна да играя на тая голяма зарибявка ми пиши тва "Disk verification error" кво ли не пробвах каде ли не ходих ,какво ли не изчетох но така и неможах да я подкарам тая игрица , та моля ви помогнете на един много закъсал човечец и ако може някак си по подробо обяснение за да мога дори и аз да го разбера благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 няма ли crack в диска Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 такак и не си намерих рабитеш крак знеш ли от каде да си намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomolino Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Значи преди няколко дена си сложих играта 1.8.26 версия. От страницата на играта дръпнах PLUS версията и ъпдейта. Намерих си NOCD и всичко е наред, обаче никъде не можах да намеря накакво инфо за HOT Keys освен тия които сам открих. Ако някой знае от къде мога да видя всичките клавиши ще съм му благодарен. Има ли quicksave, как можеш да даваш кръвчица на твойте хода, както примерно при диабло ставаше. Ей такива работи И дали има някъде качен новия експанжън underworld. 10x Ами значи аз си открих една програмка sacred tools и проблема ми е решен. С нея се сменят клавишите и т.н. <{POST_SNAPBACK}> 6te sym ti mnogo priznatelen ako mi kaje6 otkyde to4no si si ka4il tazi versiq 1.8.26 6toto kvo li ne probvah.6te ti kaja kakvo napravih otna4alo.insatliram igrata s diskove ot edin poznat i versiqta be6e 1.22....sled tova si namiram v data.bg patch za v1.66...namerih si i crack.....posle koi me bie6e da vlizam v oficialniq im sait i da vijdam 4e ima Sacred Plus....trygnah da tyrsq razni NOCD-ta i razni no igrata totalno mi se precaka...taka 4e sega sym re6il pone na v1.8.26 da igraq za tova te moql da mi pomogne6 pls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 такак и не си намерих рабитеш крак знеш ли от каде да си намеря <{POST_SNAPBACK}> Aз ще се опитам да ти намеря работещ крак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Е никой ли не знае как се оправя този проблем с черния екран Link to comment Share on other sites More sharing options...
veloo Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Пробвай с драйвери за видео картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 С най новите съм EDIT: Оправих го забравил съм да копирам fmod.dll в директорията, затва така е станало Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Сървър за тая игра има ли!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Винаги съм си супер доволен от наште пиратски игри... преди 2 години играх малко Sacred и викам дай сега да поиграя пак да - ама не... при нас намирам само Sacred.CD1.Clone-Cyclone-ENG.mdf т.е. MDF-a на първия диск на Cyclone рилийза + bin на DEViANCE рилийза на втроия диск... само с .mdf не можах да направя нищо - иди найди .mds супер ми докривя, че не можах да си пусна играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Хайде някой да ми даде .MDS към Sacred.CD1.Clone-Cyclone-ENG.mdf ако пази още играта ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Винаги съм си супер доволен от наште пиратски игри...преди 2 години играх малко Sacred и викам дай сега да поиграя пак да - ама не... при нас намирам само Sacred.CD1.Clone-Cyclone-ENG.mdf т.е. MDF-a на първия диск на Cyclone рилийза + bin на DEViANCE рилийза на втроия диск... само с .mdf не можах да направя нищо - иди найди .mds супер ми докривя, че не можах да си пусна играта pich sq shti kaja kak da si q opravish ima 1 programa IsoBuster as si e iztelgih ot datata predi sq ne znam mojebi mojesh ot http://databg.svilen.com/ da si q svalish ama baq bavno she stane inache s taq programa otvarqsh faila i extraktvash sichko v nego v 1 nov folder i davash install sled tova kato installnesh 1viq disc vtoriq go installvash s Daemon tools tva e mnoo e lesno sichko ako ima oshte neshto neqsno pitai Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLO Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 преди време теглих сакред и сакред:ъндъруърлд () та от gamez-a бяха и си работеха като пушки. Аз ползвам Virtual CD 7 за mount на имейджи и нямам проблеми. А някой да знае нещо за Сакред + ? п.с. Има ли някои да играе мулти? Ако искате да направим някоя и друга сесийка Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 boomearst, мерси за инфото иначе за обработка на image-те няма проблем... но не съм наясно с mdf/mds и ми се струва, че .mds файлчето има витална информация за начина по който е създаден image и без него не става - може и да греша - казвайте ако занете по-добре... та липсва на CD1 mds файлчето и това ме спира - програмите не могат да отворят mdf от arenabg дръпнах една версия ама се оказа изцяло на полски Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Намерих си .mds файла към CD1 - Инсталира се и веднага след това се качва пача до Плюс версията - тегли се от официалния сайт - около 130мб _eng версията отговаря за нашето копие, а от тук http://spacetarget.com/games/pc_sacred.shtml crack и всичко заспива enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Има ли некъф patch че не ми е на english? На полски ми е играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Мерси за помоща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Мерси за помоща. svalqsh si prosto igrata ot gamez.com.tw i nqma nachin da ti e na polski na mene si mi beshe na angliiski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 svalqsh si prosto igrata ot gamez.com.tw i nqma nachin da ti e na polski na mene si mi beshe na angliiski 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Да не си избрал без да искаш , да е на полски още при инсталацията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Опраих се мерси на помогналите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Не, но доста мъчно се подкарва пач-а. Все пак трябва да ъпдейтнеш, след тва се праат магии за да излъжеш играта че имаш оригинално ЦД 1.. бе виж във форума на дата.бг описано е. За всеки случай си копни сейфовете, винаги бачкат след преинсталация При мен тръгна отраз, но може да съм имал късмет, защото много хора се оплакват че не става при тях П.С. Май като стигнеш до там, заставаш до водата и пишеш в конзолата : "wasser" не съм го пробвал.. Бачка ся го пробвах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.