Jump to content
BulForum.com

Sacred

veseo

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply
da otvariam ia s daemon tools i dava greshka...

Daemon Tools v.3.46 с включена САМО RMPS емулация!!! ЦД-то си е перфектно, работи без проблем с последния пач :) бтв имаш нужда и от ей този файл, за да захапе ЦД-то в Демон-а :) Sacred CloneCD.mds

• 4 weeks later...

Ako nqkoi q e vrytnal tazi zaribitelna igrica, neka pomogne. Na questa THE ASSASIN sym (trqbva davlqza v Braverock castle i da ubiq nqkva mutra) .Ama kak to4no se vliza v tozi zamyk?!?!? Ima edna vrata, ama e zdravo zatvorena. Gledam dali moje da se obikoli otdrugade, ama tc, nqma. Help!

Mdam, opravi se, sigurno ne6to se be6e sbygqsalo, sega vratata se otvori :)

a za igra v iternet moje li da se nameri ot niakade cd-key ? ;)

Можеш разбира се. Винаги можеш да я купиш оригинална.

• 3 weeks later...

някой пробвал ли е да пусне новия патч на Sacred-а 1.66 с CloneCD-то ?

става ли? щото при мене неще и неще да го подкара ;)

нито с акохола нито с даемон 3.46 с RMPS емулация...

Хора, аз ли съм калпав, на калпави версии ли попадам не знам.. ама си качих играта, пачнах я до 1.5.х.х версия, пускам я, избирам герои, стартира, дава ми картина за части от секундата, и.... дава черен екран (след дълги борби и ctrl+alt+shift-ове успях да изляза).... Странно, но факт... много ми е мъка 'шото ми се играй :( :( :( :cry :cry :cry .

Както гледам никой тук не се е оплакал за такова нещо... мрън!!!! ХЕЛП!!

Аз си го играя на сингъл и мултиплеър без никакви пачове. Работи си перфектно с една малка досада. Понякога героите с дълги имена си губят имената (само на мултиплеър). Последно време играя редовно в мултиплеър и правя сървър. Така че оглеждайте се! Но си сложете тимспик2 за да можем да си говорем, че писането ми е трудно(на латиница).

[EG]EndeR съжалявам немога да ти помогна... чувал съм за такъв проблем, но незнам как да го оправиш... на мене ми варви супер ;) само дет немога да подкарам 1.66 :)

OkiSan на коя версия са ти сърварите.. ?

аз сега малко немога да играя щото си затрих CD2 и немога да преинсталирам играта... а и както споменах 1.66 не върви.. :)

• 2 weeks later...

момчета, помогнете ми! как да изпълня куеста, в който трябва да убия един голям паяк? след като го убия преследвам един заек. не мога да го убия или поне не знам как. какво да правя???

Никакви пачове не съм слагал до сега. И героите ми продължават в мултиплеър да си губят имената. При това май проблема си е мой, щото не се случва на съседа. Накой ден като намеря време ще я преинсталирам.

• 2 weeks later...

abe hora bih iskal da vi pitam edin vazen vapros.dali niakoi znae za6to gogato vlezna v sacred mi dava 4eren ekran vednaga 6tom zaredi.predi tova si izbizam geroi i taka natatuk i vsi4ko e OK.molia pomognete za6toto mise igrae tazi zaribiava6ta igra.PLEASE :confused

—mod note:

···› topic merged

Моля те да прочетеш правилата на форума: http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=2383&st=0 и да ги спазваш. Когато има тема по даден въпрос се пише в нея, а не се отваря нова. Така е по-прегледно. Благодаря! :)

на data.bg във форума има няколко доста изчерпателни теми за sacred просто напишете sacred във сърча на форума и четете.

• 1 month later...

li4no az imam problem s tazi igra .. kato si q sloja na PC-to igraq 10 min i me izhvurlq .. tova 4e kato loadvam po nqkoi put pak me izkarva shte go prejiveq iskam samo da ne me izhvurlq prez 10 min .. ako nqkoi ima obesnenie za tova .. molq da kaje ...

igrata purvo q svalih ot warez.ru ot tam textures.bak ne se installva .. i sledovatelno bql ekran .. posle edin fr mi q dade na diskove .. i me izkarva .. .. SUX obshto zaeto ;]

li4no az imam problem s tazi igra .. kato si q sloja na PC-to igraq 10 min i me izhvurlq .. tova 4e kato loadvam po nqkoi put pak me izkarva shte go prejiveq iskam samo da ne me izhvurlq prez 10 min .. ako nqkoi ima obesnenie za tova .. molq da kaje ...

igrata purvo q svalih ot warez.ru ot tam textures.bak ne se installva .. i sledovatelno bql ekran .. posle edin fr mi q dade na diskove .. i me izkarva .. .. SUX obshto zaeto ;]

smeni si driver-a na videoto

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...