SSS Posted March 26, 2004 Share Posted March 26, 2004 Prodavam 4isto novi glavi za mastileno struini prinetri 4erna i cvetna modeli te sa 25 29 49 stavat za po4eti vsi4ki vidive printeri za HP novi v magazina sa po 60 lv ednata az gi davam za 30 ednata ako iskate pi6e6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted March 26, 2004 Share Posted March 26, 2004 не стават за всеки! за моя тряат 27 и 28 а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted March 27, 2004 Share Posted March 27, 2004 Аз ще искам 49-та. Принтера ми е 640С но черната глава е 20! ане 15? Ако и 15 става ша зема и нея. Главите разопаковани ли са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 moq printe e HP656C za nego stavat li Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 4erna i cvetna novi v magazina sa po 60 lv ednata az gi davam za 30 ednata off topic Za cenata v magazina na cvetnata glava sam dolu gore saglasen,no za chernata si v golqma greshka.Opravi si cenata i moje da napravim neshto po tvoq vapros.Inache i az sam s HP 656c i posledniq pat si kupih glavite za 70 lv(Dadoha mi gi bez DDS na dilarska cena) (cherna+cvetna) ot magazin v Sofiq na pl.Slaveikov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 Prodavam 4isto novi glavi za mastileno struini prinetri 4erna i cvetna modeli te sa 25 29 49 stavat za po4eti vsi4ki vidive printeri za HP novi v magazina sa po 60 lv ednata az gi davam za 30 ednata ako iskate pi6e6e Kak ti se struva cena 40 lv za chernata i cvetnata,az na tvoe mqsto ne bih gi dal za tolkova,no nema losho da pitam.Kolkoto i da sa novi tvoite glavi,ne sa ot magazina nali taka.Moq printer veche e prodaden i klienta mi e zadelil tolkova pari za reciklirani glavi,az ne moga da go ubedq che razlikata mejdu recikliranite i novite(tvoite) glavi ne e malka,choveka ima tolkoz pari,ti samo mi kaji dali si navitak. Otnosno vaprosa na VIPER po PM,da maina i cvetnata glava moje da se prezaredi,no ako si se zanimaval znaesh che ot tezi prezarejdaniq faida golema nema..samo det si capash racete V sofiq ima edna firma koqto palni glavite bez da gi probiva,ne sam probval no mi se struva nadejden variant,izpolzvat nqkakva specialna "tehnologiq" za reciklirane i cenite im bqha dosta zaintriguvashti.E veche mahnah mastilkata,istinata e v cvetnite lazerni printeri,verno sa po skapi no si vazvrashtat parite za period ot 6 meseca pri po seriozna rabota,a dori da ne go pozlvate s targovska cel pak e po dobre,zashtoto ot gledna tochka na konsumativi neshtata sa pak 1 kam 10 i kato cena i kato kachestvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.