Jump to content
BulForum.com

glavi za Printeri HP

Recommended Posts

Prodavam 4isto novi glavi za mastileno struini prinetri

4erna i cvetna

modeli te sa 25 29 49

stavat za po4eti vsi4ki vidive printeri za HP

novi v magazina sa po 60 lv ednata

az gi davam za 30 ednata

ako iskate pi6e6e

4erna i cvetna

az gi davam za 30 ednata

off topic

Za cenata v magazina na cvetnata glava sam dolu gore saglasen,no za chernata si v golqma greshka.Opravi si cenata i moje da napravim neshto po tvoq vapros.Inache i az sam s HP 656c i posledniq pat si kupih glavite za 70 lv(Dadoha mi gi bez DDS na dilarska cena) (cherna+cvetna) ot magazin v Sofiq na pl.Slaveikov.

Prodavam 4isto novi glavi za mastileno struini prinetri

4erna i cvetna

modeli te sa  25  29  49

stavat za  po4eti vsi4ki  vidive printeri za HP

az gi davam za 30 ednata

ako iskate pi6e6e

Kak ti se struva cena 40 lv za chernata i cvetnata,az na tvoe mqsto ne bih gi dal za tolkova,no nema losho da pitam.Kolkoto i da sa novi tvoite glavi,ne sa ot magazina nali taka.Moq printer veche e prodaden i klienta mi e zadelil tolkova pari za reciklirani glavi,az ne moga da go ubedq che razlikata mejdu recikliranite i novite(tvoite) glavi ne e malka,choveka ima tolkoz pari,ti samo mi kaji dali si navitak.

Otnosno vaprosa na VIPER po PM,da maina i cvetnata glava moje da se prezaredi,no ako si se zanimaval znaesh che ot tezi prezarejdaniq faida golema nema..samo det si capash racete :P V sofiq ima edna firma koqto palni glavite bez da gi probiva,ne sam probval no mi se struva nadejden variant,izpolzvat nqkakva specialna "tehnologiq" za reciklirane i cenite im bqha dosta zaintriguvashti.E veche mahnah mastilkata,istinata e v cvetnite lazerni printeri,verno sa po skapi no si vazvrashtat parite za period ot 6 meseca pri po seriozna rabota,a dori da ne go pozlvate s targovska cel pak e po dobre,zashtoto ot gledna tochka na konsumativi neshtata sa pak 1 kam 10 i kato cena i kato kachestvo ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...