samkijot Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 значи ще се опитам да обясня малко по-подробно какво ми трябва, защото не знам точно как се нарича ... ставa въпрос за това, че искам да извадя usb порт отпред на кутията: ... от самото дъно. кутията не знам каква ми е, ама е старичка и не мога да намеря снимка в нета, но помня, че един съфоромец продаваше подобни кутии и там я имаше - №9 (надявам се няма нищо против, че му ползвам снимката): ... по принцип към кутията трябва да е имало кабелче, но явно от фирмата преди време са ми го спестили та, ако на някой му се намира такъв конектор, който да може да се бучне в дупката отпред, да предлага. п.п. просто ми омръзна да се занимавам с един usb удължител, които доста често пада зад бюрото. ::edit:: сетих се, че можете да предлагате и с панел, който да е с размерите на стандартно флопи Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 http://www.reset.bg/catalog/product_info.p...roducts_id=2095 http://www.vakoss.com/vakoss/pImages/118834/PT-1253-P(w).jpg 8 USB порта - PCI + 4p USB HUB - 3,5". Комплект с интерфейсен и захранващ кабел. Цена - 20 лв. При интерес пишете ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CecoR Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Здравей! Имам 3 броя за вграждане на мястото на флопито. Имат 2бр USB и аудио жакове за слушалки и микрофон. Бели панели.Имат си и кабелчета. По 5лв на парче. EDIT: СНИМКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 В "ерата" има нови с гаранция са по 7 лева - преди седмица взех точно такова - мисля че е това което ти трябва. Поставя се на мястото на флопито. На него има и четец за 10-тина вида флаш карти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 30, 2008 Author Share Posted December 30, 2008 В "ерата" има нови с гаранция са по 7 лева - преди седмица взех точно такова - мисля че е това което ти трябва. Поставя се на мястото на флопито. На него има и четец за 10-тина вида флаш карти... това ли имаш в предвид: USB internal card reader 23-1 - 6.48 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.