Jump to content
BulForum.com

усетихте ли труса

morty

Recommended Posts

По-добре 10 такива отколкото 1 голям, така че споко...

Иначе докато се усетя беше свършило.. Седя и изведнъж столът почва да се хлъзга по корка и аз се мятам такъв наляво-надясно, хах ;Д.

Бахти...бяхме в една стая с жена ми и тя каза, че тръснало малко, а аз мислех, че си въобразява...като погледнах полилея обаче видях, че леко се клати... :wacko: ...Избъзиках се като й казах, че сигурно е била по-близо до епицентъра от мене, та затова го е усетила... :laughing:

Аз нищо не усетих, но сестра ми от другата стая дотича и каза, че имало земетресение. Като погледнах лампата наистина се клатеше ;)

На 12тия етаж в Тракия беше яко. Лампата се клатеше 2 мин след като свърши

Някой знее ли къде може да се види в почти реално време инфо за трусовете ?

Аз също го усетих точно в 01 часа, на 6-ти етаж в Кършиака се усети доста силно..

Няма никаква информация в медиите, нито агенция фокус нито никъде..

Аз също го усетих точно в 01 часа, на 6-ти етаж в Кършиака се усети доста силно..

Няма никаква информация в медиите, нито агенция фокус нито никъде..

Ха да не е в София че да гръмнат медиите... утре като се събудят

Някой да е усетил нещо в 1:00ч или на мен ми се е сторило, че има земетресение :)

Жената беше illegal зад волана на полигона на гребната и натисна стабилно газта .. може от това да е :bgrin:

И аз го усетих, както си стоях и стола бая се разтресе в момента в който го усетих както пишех в скайп и написах "земетресени" ама никой н е го беше усетил и зеха да ме бъзикат че съм прекалил с бирата, но майка ми дойде и вика "усетили го". Да се надяваме, че няма да има повече.

Пак няма да умрем де.

Знае ли човек? :unsure:

Аз карах по това време, но ми направи впечатление, че една леко нестабилна конструкция в нас се е поизместила, това обяснява защо.

Аз почвам да пия, че не се знае следващият трус колко ще е силен. :lol:

П.П. Днес е Неделя, не очаквам никакви новини в близките 5-6 часа.

Някой от така наречените модератори няма ли да направи нещо? Много смислени постове се трупат по тея теми.

Утре ще направя такава и ще питам дали и при някой друг е изгряло слънцето.

Някой от така наречените модератори няма ли да направи нещо? Много смислени постове се трупат по тея теми.

Утре ще направя такава и ще питам дали и при някой друг е изгряло слънцето.

Спокойно де....след час ще я изтрия, а и земетресенията нямат много общо с ежедневните изгреви май... :)

Мисълта ми е, че нищо не се постига със страници от постове "и аз". Който усетил - усетил. Слагат се няколко линка с информация какво да се прави при подобни случаи и се затваря или дообяснява.

Не е ежедневно събитие, но ситуацията с изгрева би била същата "Да, видях", "и аз видях" и т.н.

Вече няколко пъти има подобни теми с идентично съдържание.

http://www.bulforum.com/index.php?showtopi...%F1%E5%ED%E8%E5

...

брех аз си мислех че нещо ми се е сторило , бяхме в крумово с едни приятели и играехме билярдче .......

Спокойно, Васко...точно затова си пропуснал удара, а и когато играехме на еърхокея забравих да ти кажа, че и тогава имаше непрекъснати трусове... :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...