morty Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Някой да е усетил нещо в 1:00ч или на мен ми се е сторило, че има земетресение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 По-добре 10 такива отколкото 1 голям, така че споко... Иначе докато се усетя беше свършило.. Седя и изведнъж столът почва да се хлъзга по корка и аз се мятам такъв наляво-надясно, хах ;Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Мда , и аз го усетих (в кичука съм) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Бахти...бяхме в една стая с жена ми и тя каза, че тръснало малко, а аз мислех, че си въобразява...като погледнах полилея обаче видях, че леко се клати... ...Избъзиках се като й казах, че сигурно е била по-близо до епицентъра от мене, та затова го е усетила... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Аз нищо не усетих, но сестра ми от другата стая дотича и каза, че имало земетресение. Като погледнах лампата наистина се клатеше Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 и мен ме разлюля чак тръпки ме побиха да го ева ... плюите в пазвите и това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 На 12тия етаж в Тракия беше яко. Лампата се клатеше 2 мин след като свърши Някой знее ли къде може да се види в почти реално време инфо за трусовете ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Аз също го усетих точно в 01 часа, на 6-ти етаж в Кършиака се усети доста силно.. Няма никаква информация в медиите, нито агенция фокус нито никъде.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Добре де, и аз го усетих, ама чак пък цяла тема.....утре вече ще е в архивите! Отивам да лягам, поне ако повтори да е като люлка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Аз също го усетих точно в 01 часа, на 6-ти етаж в Кършиака се усети доста силно.. Няма никаква информация в медиите, нито агенция фокус нито никъде.. Ха да не е в София че да гръмнат медиите... утре като се събудят Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Усетих го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 В егейско море, на около 4-500 КМ от Пловдив. Около 4.5 по Рихтер. И мен ме уплаши, мноо ме е страх от земетресения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 http://earthquake.usgs.gov/eqcenter/recent...ps/10/25_40.php Интересен сайт, явно тея пичове са доста навътре в нещата. Щом веднага такива са го показали.. ХД Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 да и при мен се усети.важното е че беше лек Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Някой да е усетил нещо в 1:00ч или на мен ми се е сторило, че има земетресение Жената беше illegal зад волана на полигона на гребната и натисна стабилно газта .. може от това да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 И аз го усетих, както си стоях и стола бая се разтресе в момента в който го усетих както пишех в скайп и написах "земетресени" ама никой н е го беше усетил и зеха да ме бъзикат че съм прекалил с бирата, но майка ми дойде и вика "усетили го". Да се надяваме, че няма да има повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 В егейско море, на около 4-500 КМ от Пловдив. Около 4.5 по Рихтер. Magnitude 5.0 - 320 km (199 miles) SE (140°) from SOFIA, Bulgaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Ако гледате картата от сайта даже и на по-малко от 300. Пловдив е по-близко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Пак няма да умрем де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Пак няма да умрем де. Знае ли човек? Аз карах по това време, но ми направи впечатление, че една леко нестабилна конструкция в нас се е поизместила, това обяснява защо. Аз почвам да пия, че не се знае следващият трус колко ще е силен. П.П. Днес е Неделя, не очаквам никакви новини в близките 5-6 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Някой от така наречените модератори няма ли да направи нещо? Много смислени постове се трупат по тея теми. Утре ще направя такава и ще питам дали и при някой друг е изгряло слънцето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Някой от така наречените модератори няма ли да направи нещо? Много смислени постове се трупат по тея теми.Утре ще направя такава и ще питам дали и при някой друг е изгряло слънцето. Спокойно де....след час ще я изтрия, а и земетресенията нямат много общо с ежедневните изгреви май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Мисълта ми е, че нищо не се постига със страници от постове "и аз". Който усетил - усетил. Слагат се няколко линка с информация какво да се прави при подобни случаи и се затваря или дообяснява. Не е ежедневно събитие, но ситуацията с изгрева би била същата "Да, видях", "и аз видях" и т.н. Вече няколко пъти има подобни теми с идентично съдържание. http://www.bulforum.com/index.php?showtopi...%F1%E5%ED%E8%E5 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 брех аз си мислех че нещо ми се е сторило , бяхме в крумово с едни приятели и играехме билярдче ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 брех аз си мислех че нещо ми се е сторило , бяхме в крумово с едни приятели и играехме билярдче ....... Спокойно, Васко...точно затова си пропуснал удара, а и когато играехме на еърхокея забравих да ти кажа, че и тогава имаше непрекъснати трусове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.