misk Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Кецовете са чисто нови, донесоха ми ги от Англия, но са ми големи. Моделът е Court! Номерът е 11 UK или 46. Търсете ме на скайп online-casual-store. Обявата е за Пловдив или София, за другаде с куриер! Ето и реални снимки: http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0...ee437d/sdc10008 140 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misk Posted December 31, 2008 Author Share Posted December 31, 2008 120! Link to comment Share on other sites More sharing options...
misk Posted February 5, 2009 Author Share Posted February 5, 2009 110! Link to comment Share on other sites More sharing options...
локофен Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Даи малко по подробна информация. Изкуствена кожа ли са, шити ли са , някви снимки на етикети поне на езика да видим за кво става дума да не се разхождаме само Link to comment Share on other sites More sharing options...
misk Posted February 14, 2009 Author Share Posted February 14, 2009 Кожата е естествена, кецовете са шити само на някой места- се пак това е Court. Гарантирам за произхода им, за това няма нужда от снимки на етикети. Донесени са от UK. Ако толкова пък много мислиш, че си се разходил напразно- бирата ще е от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.