zlobil Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 нещо а4-ката спря да ми върви над 140км/ч умира , оборотите се качват ама ускорението не , катализатора съм го махнал преди извесно време имаше промяна ама не е както като я купих , съмнявам се за дебитомера ама искам първо да я закача на компютър може да се окаже нещо друго . кастрола в кичука го изключвам щото не ме кефи да се занимавам с тъпаци дет ми се държат нагло Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Формулата в кичука-хвалят го много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 28, 2008 Author Share Posted December 28, 2008 и за него се сетих ма после се сетих как ми сменяха антифриза и май и той отпада и ще си платя като поп в аутиюниона или в порше...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 редактирай скоростта че сега ще се изпишат две страници безполезни мнения от моралисти дето винаги карат бавно Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 срещу Бриколажа - АВТО ПЕРФЕКТ в двора на ВИТА 6 ще работят и днес в неделя след 10 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Вместо на елкон вземи иди да ти видят съединителя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Бившия официален сервиз на Ауди - "Ауто Унион". Намира се на бул. "Цариградско Шосе" № 92. Телефонът е 63-10-85. От опита с моята А6 съсм се убедил, че за диагностика на двигателя, това е мястото. P.S. Видях, че го знаеш Е, плащаш малко повече, но поне ще ти свършат работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Вместо на елкон вземи иди да ти видят съединителя. Тук колегата е адски прав.Боксува ти съединителя и то яко шом се качват оборотите а ускорение няма. П.П.Можеш да направиш много лесен тест дали това е проблема.Тръгни днес примерно към Марково и на баира настъпи рязко газта.Ако оборотите се качват а не усещаш да дърпа определено в съединителят е проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 28, 2008 Author Share Posted December 28, 2008 tiptronik........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Щом е с типтроник съединителят значи е хидравличен.Може да иска няква настройка или нещо подобно.В сервиз ще трябва да го погледнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 28, 2008 Author Share Posted December 28, 2008 утре ще отскоча до аутоюниона да видим кво ще излезе че след нова година я обявявам за продажба .... мерси за съветите все пак , днеска ходих до Белово с нея , посъветваха ме да я покарам малко душманската да издухало турбото боклуците и май има някаква малка промяна , може и турбото да ми е за зачистване , ще пиша кво е било Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Ako vse pak ti dotrqbva elkon, zad RUM Drujba ima edin serviz deto e hubav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 нещо а4-ката спря да ми върви над 140км/ч умира , оборотите се качват ама ускорението не , катализатора съм го махнал преди извесно време имаше промяна ама не е както като я купих , съмнявам се за дебитомера ама искам първо да я закача на компютър може да се окаже нещо друго . кастрола в кичука го изключвам щото не ме кефи да се занимавам с тъпаци дет ми се държат нагло Ми дано да не ти е дебитомера, че като знам колко струва на ФИАТ и като съм чел какво каза за обслужване.......не искам и да знам колко пари ти е дебитомера За хубав не знам, но БОШ със сигурност НЕ, освен ако не е НЕДЕЛЯ, ОФИЦИАЛЕН празник И ВСИЧКИ други са затворили Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 28, 2008 Author Share Posted December 28, 2008 Към 220лв е хубав дебитомер като върна и моя старият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Най - вероятно проблема ти е по съеденителя. Вместо по елкони вземи да идиш при някой читав майстор който не се страхува да си изцапа ръцете (щото повечето примадони ги е страх да не се изцапат) та да ти я прегледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.