KyPo Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Здравейте искам да си сложа на мрежата парола но .. ....... Когато отида на Wirless и от там в Wirless Security за да сложа парола правя Security mode на WPA2 Personal от там му задавам парола но след като му задам , като искам да влезна в мрежата ми показва на Лаптопа следното .... Настройките на този компютър не отговарят на мрежата ???? какво трябва да направя за мога да си влизам в мрежата със парола защото нали знаете как съседите искат да са на аванта ... а иначе този проблем не ми го прави когато мрежата ми е отключена Та къде греша не мога да разбера .... ако някой може да ми помогне да си заключа мрежата ще съм много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Ами един път като се конектнеш към някоя мрежа и я запаметиш, вече настройките за нея са по подразбиране. В момента в който ги смениш, лаптопа не знае какво да прави, т.е трябва да ги промениш, за тази промяна вече зависи какъв ти е Windows-а. Ако незнаеш от къде да ги промениш най-лесно ще ти е да смениш SSID името на мрежата и така лаптопа ще ти е открие като нова Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 27, 2008 Author Share Posted December 27, 2008 Благодаря много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.