Jump to content
BulForum.com

Проблем с Интерфейса на рутер

KyPo

Recommended Posts

Здравейте искам да си сложа на мрежата парола но .. ....... Когато отида на Wirless и от там в Wirless Security за да сложа парола правя Security mode на WPA2 Personal от там му задавам парола но след като му задам , като искам да влезна в мрежата ми показва на Лаптопа следното .... Настройките на този компютър не отговарят на мрежата ???? какво трябва да направя за мога да си влизам в мрежата със парола защото нали знаете как съседите искат да са на аванта ... а иначе този проблем не ми го прави когато мрежата ми е отключена

Та къде греша не мога да разбера .... ако някой може да ми помогне да си заключа мрежата ще съм много благодарен :)

Ами един път като се конектнеш към някоя мрежа и я запаметиш, вече настройките за нея са по подразбиране. В момента в който ги смениш, лаптопа не знае какво да прави, т.е трябва да ги промениш, за тази промяна вече зависи какъв ти е Windows-а. Ако незнаеш от къде да ги промениш най-лесно ще ти е да смениш SSID името на мрежата и така лаптопа ще ти е открие като нова ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...