Jump to content
BulForum.com

Firewalled, Why?

Bofix

Recommended Posts

Razbiram do nqkyde zashto se blockvat portovete pod 1024.

No zashto Evrokomci mi filtrirat i drugi portove. Za momenta sym otkril na Overneta che e blocknat (ne ne polzvam firewalls nito na Windows nito drugi).

Porta e 4662.

Razbira se kato se smeni vsichko si e OK.

Zashtooooooo?

Zashtoto inache cenata za tarifite bi bila po-visoka i segashnite ceni ne biha pokrili razhodite. Pone kato smenish porta se opravqsh.

[start rant]

Langame puk sa otrqzali port 21... seshtai se kakvo znachi tova. Gornoto e priemlivo nqkaksi, no ne razbiram kakuv e toq internet bez FTP...

[/end rant]

Не виждам какво общо имат орязаните портове с цената на тарифите ?!? Искаш да кажеш че ако дам някой лев повече могат да ми отпушат 21-ви и да си направа оун фтп от което ще дърпа някой френд навънка??? Малко ме съмнява да стане тва някога...

Не виждам какво общо имат орязаните портове с цената на тарифите ?!? Искаш да кажеш че ако дам някой лев повече могат да ми отпушат 21-ви и да си направа оун фтп от което ще дърпа някой френд навънка??? Малко ме съмнява да стане тва някога...

2x цената на тарифата и ти отпушват всички "проблемни" портове. Иначе за другото смятам, че обясних достатъчно ясно.

За лангейм ставаше дума, че юзерите им НЕ МОГАТ да СВАЛЯТ от фтп, а не че навън се филтрирал порт 21.

За лангейм ставаше дума, че юзерите им НЕ МОГАТ да СВАЛЯТ от фтп, а не че навън се филтрирал порт 21.

Dreamer какво ще рече това че не могат да свалят от FTP. Външен трафик FTP или локален защото от тяхния warez си свалят и си качват без никакви проблеми :)

Понеже нямат адекватни harware+software+акъл за да направят подходящия шейпинг - най-лесното е с балтията по порт 21, мухахаха :P :D

малко offtopic

Аз пък да ви кажа, ама то вече си го знаете, в langame или Angelsoft или каквото е там, вече толкова се обърках с техните имена че свят ми се зави :wacko: се филтрира ВСИЧКО за каквото се сетите, ама абсолютно всичко. Било политика на фирмата OK няма проблем ;)

Налойжи ми се да си дръпна нещо от една поща, която е там на техен сервер и е настроена на outlook ама не братче, никакъв достъп не ми дава до сервера им и толкоз (mail.langame.net) е аз в такъв случай какво трябва да направя, да се юрна и да бия сумати път до офиса, за да си отворя скапаната поща :wir Не, сменя се доставчика :D

така, че тези които са се запътили нататък да си помислят добре какво ще правят :lol:

ne samo che ne moje da se svalq i ne moje da se uplodva i vuobste nqma nachin da vleznesh do nikoe ftp za lokalnoto ne sum sigoren

s ftp klienta ti dava che ne moje da otvori 21 port

i sum suglasen s dreamer che nemoje da se nareche internet tova koeto te predlagat s orqzaniq 21 port i potochno ftp

разбира се никакъв нет не е това без ФТП! Баси, ми то аз половината време се занимавам с ФТП дет се вика, а и една поща ако не мога да чекна с Аутлука, егати.

То при тях май са отишли само разни геймърчета, то и името Langame май си отговаря на услугата! Само не знам дали поне всички игри вървят в мрежата им.. :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...