15614 Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Продавам SD card 4GB - Kingston. Закупена е днес от Метро- Пловдив за подарък но се оказа несъвместима с фотоапаратa.цена 18лв. P.S. Може и бартер за друга SD карта 2 GB. За контакти: лични или 0896253451 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Имам SD карта 2GB A-data 150X turbo. Въпросът е че не зная дали твоята ще стане на моят фотоапарат Panasonic DMC-LZ5(не зная какво е ограничението за памет??). Ако си сигурен че ще ми свърши работа ще ги разменим. Може и да пробваме на място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
15614 Posted December 26, 2008 Author Share Posted December 26, 2008 Нека пробваме на място. Ако си свободен утре пиши къде да направим срещета.Аз съм близо до бирената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Не зная утре още какво ще правя но няма проблем. Аз съм в Смирненски но ще дойда до бирената. Дай GSM и скайп и като стана сутринта ще се разберем. :fsj iudxm e kanara27 Ако до тогава някой друг ти предложи си я продай или подмени и само пиши на лично, в същност нещо не мога да ти пращам лично, да не би да ти е препълнена кутията че ми дава някаква грешка . До скоро. Разбрах че е от форума и има някакъв проблем с личните. И аз ще помоля после модераторите да изтрият мненията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEOO Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 здравеи утре ако ти пропадне зделката , аз имам една 2гб сандиск vehtucii ми е скаипа обади се да се разберем и аз съм до бирената, такаче дори и да имам работа набързо може да отскоча , весели празници п.с. и на мен ми дава грешка на пм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 По добре свърши работата с колегата NEOO че и без това не зная дали ще тръгне на моят фотоапарат пък и не ми се занимава. Ако не стане с неговата карта тогава пиши. Весери празници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Много мераклии станаха, но ако опреш до мене - имам една 2 гб Kingston. Link to comment Share on other sites More sharing options...
15614 Posted December 27, 2008 Author Share Posted December 27, 2008 Колегата Kanara27 се отказа, така че ако още имате желание пишете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Ами да, имаме желание. , но личните съобщения все още не работят, затовя давам един телефон да ми звъннеш - 0877-474-480 Link to comment Share on other sites More sharing options...
15614 Posted December 27, 2008 Author Share Posted December 27, 2008 Картата е продадена! Моля затворете темата и весело посрещане на Новата 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.