Jump to content
BulForum.com

продавам/заменям SD card

Recommended Posts

Продавам SD card 4GB - Kingston. Закупена е днес от Метро- Пловдив за подарък но се оказа несъвместима с фотоапаратa.цена 18лв.

P.S. Може и бартер за друга SD карта 2 GB.

За контакти: лични или 0896253451

Имам SD карта 2GB A-data 150X turbo. Въпросът е че не зная дали твоята ще стане на моят фотоапарат Panasonic DMC-LZ5(не зная какво е ограничението за памет??). Ако си сигурен че ще ми свърши работа ще ги разменим. Може и да пробваме на място.

Не зная утре още какво ще правя но няма проблем.

Аз съм в Смирненски но ще дойда до бирената. Дай GSM и скайп и като стана сутринта ще се разберем. :fsj iudxm e kanara27

Ако до тогава някой друг ти предложи си я продай или подмени и само пиши на лично, в същност нещо не мога да ти пращам лично, да не би да ти е препълнена кутията че ми дава някаква грешка .

До скоро.

Разбрах че е от форума и има някакъв проблем с личните. И аз ще помоля после модераторите да изтрият мненията.

здравеи утре ако ти пропадне зделката , аз имам една 2гб сандиск vehtucii ми е скаипа обади се да се разберем и аз съм до бирената, такаче дори и да имам работа набързо може да отскоча , весели празници

п.с. и на мен ми дава грешка на пм

По добре свърши работата с колегата NEOO че и без това не зная дали ще тръгне на моят фотоапарат пък и не ми се занимава. Ако не стане с неговата карта тогава пиши.

Весери празници.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...