REDLINE Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Остана само това : Dock-Station за Dell LATITUDE LS само за 5 лв 4лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazySexyCool Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 5. D-Link Wireless ADSL Router G604T /не е използван/ - 30лв. vzimam go utre shte ti se obadq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 20. мишка Wireless mouse Logitech mx700 купувам това, ще ти се обадя утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 17. Pioneer Wireless Speaker 2,4 Ghz Transmission - 17лв. ако работят ги вземам. пише някакво съобщение или да те потърся на skype !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 заплювам си следните неща: 6. DVD Sony DVP-NS300,TV Virtual Surround, Block Noise Reduction /без дистанционно/ - 15лв. 21. зарядно за лаптоп Dell 65W-AC adapter ; input:100-240V ~ 1,5A ; output: 19,5V , 3,34A - 10лв. 22. зарядно за лаптоп IBM Adapter , output: 16V 3,36A - 8лв. стига да работят нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Аз си харесах това: Видео VHS Panasonic J35 записващо /без дистанционно / - 17лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted December 26, 2008 Author Share Posted December 26, 2008 запазих 5. d-link router - за CrazySexyCool 6. dvd sony - за tango 17. wireless pioneer - за bio 20. wireless mouse - за Overdrive 21. зарядно Dell - за tango 22. зарядно IBM - за tango 7. - DVD JVC - за Midex 19. VHS - за булгаран ---- Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Айде да се наредя за тонколонките Ред. : Ем то аз съм почти последна резерва.Ще има да си чакам моя ред :ph34r: А иначе Мариото рулира де Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 5. D-Link Wireless ADSL Router G604T /не е използван/ - 30лв. и безжичните пионерки ги запазвам ако някой преди мене се откаже Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted December 26, 2008 Author Share Posted December 26, 2008 най-накрая `запали` тоя форум не ми го отваряше цял следобед.. продадени са 5. D-Link Wireless ADSL Router G604T /не е използван/ 14. 'DUAL' Music Station за I-pod 19. Видео VHS Panasonic J35 записващо 20. мишка Wireless mouse Logitech mx700 21. зарядно за лаптоп Dell 22. зарядно за лаптоп IBM Adapter запазих 16. Тонколони Pioneer 2x45w , 16 ohm - 22лв - за akvinski .... и ако midex не иска 'supermario' , ще вземе и тези 15. Тонколони Panasonic 2x30w , 6 ohm - 30лв подредба за WIreless Pioneer -> bio ,haha, zlobil за panasonic 2x30w -> akvinski, asasas ,transporterpld, zlobil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Понеже не можах да пусна лично съобщение на продавача и аз си позволявам да пусна едно лично тук което после ще помоля да бъде изтрито от модераторите но не се сдържах. Абе приятелю REDLINE, въпреки че се имам за технически образован не можах да се справя с двете неща които купих от теб днес пред Първо районно в Пловдив. Първото Докинг станцията за Айпод изобщо не издава никакви звуци и с батериии и с адаптера си .Само свети в синьо и до там. Според мене е издънено крайното стъпало защото не реагира на нищо. После за видео апарата, до картина го докарах но с звука пак проблем. Няма DK няма BG . Звука просто си го няма.Сега сме като едно време с нямото кино,само картинки гледаме. Поне едното от двете неща да работеше пък то и двете с проблем,които според мен трябваше да споменеш за да не се занимавам с неща които и на мен да не ми вършат работа, и си губя времето да се разкарвам до Пловдив. Чакам да видя коментара ти по този пост на Л.С. P.S. Хората излезнаха коректни и ми възстаовиха сумата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Днес купих Logitech mx700 с док-стейшън. Ясно, че цената беше ниска за такава мишка, но на док стейшъна му трябва адаптер, за да зарежда батериите - не смяташ ли, че беше редно да споменеш, че не даваш оригиналния адаптер и трябва да си купувам допълнително? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted December 26, 2008 Author Share Posted December 26, 2008 Понеже не можах да пусна лично съобщение на продавача и аз си позволявам да пусна едно лично тук което после ще помоля да бъде изтрито от модераторите но не се сдържах. Абе приятелю REDLINE, въпреки че се имам за технически образован не можах да се справя с двете неща които купих от теб днес пред Първо районно в Пловдив. Първото Докинг станцията за Айпод изобщо не издава никакви звуци и с батериии и с адаптера си .Само свети в синьо и до там. Според мене е издънено крайното стъпало защото не реагира на нищо. После за видео апарата, до картина го докарах но с звука пак проблем. Няма DK няма BG . Звука просто си го няма.Сега сме като едно време с нямото кино,само картинки гледаме. Поне едното от двете неща да работеше пък то и двете с проблем,които според мен трябваше да споменеш за да не се занимавам с неща които и на мен да не ми вършат работа, и си губя времето да се разкарвам до Пловдив. Чакам да видя коментара ти по този пост на Л.С. Не бих тръгнал да продавам ей така на сляпо разни неща без да съм ги пробвал, и 2те си работеха добре при мен.При VHS-а може би не съм имал проблем, защото телевизора ми също е английски и стандартите са си паснали без допълнителни настройки.Ipod-station-a го пробвах с N95 с кабелче (стерео жак в двата края) и свиреше(Ipod нямам). Извинявай за излишното разкарване, ако си някъде близо до плд ще дойда лично да ти възвърна сумата и да не оставаме с лошите чувства Днес купих Logitech mx700 с док-стейшън.Ясно, че цената беше ниска за такава мишка, но на док стейшъна му трябва адаптер, за да зарежда батериите - не смяташ ли, че беше редно да споменеш, че не даваш оригиналния адаптер и трябва да си купувам допълнително? Можеше да минеш и без обвинителния тон, казваш колко ампера/волта да е адаптера (отдолу на док-стейшъна) и ти го намирам, имам предостатъчно. При толкова боклуци в къщата не мога да помня пълните комплекти на нещата. Извинявай за неудобството. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iazoo Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 А аз уж бях след bio за Wireless Pioneer-a ама .......? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Даника Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 номер 15 дали е продадена User REDLINE: Last Active - 21st January 2009 - 19:25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_JELEFF Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 18. "Слушалки CANYON с отрязан микрофон" , работят , имат бас ако се сложи батерийка - 3лв.http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9577020 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9577021 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9577025 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9577027 Пиши ми на ЛС, да ги грабвам тези слушалки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted March 19, 2009 Author Share Posted March 19, 2009 Добавени са някои нови неща в първия поуст! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted March 30, 2009 Author Share Posted March 30, 2009 намаление! iPhone 2G, 8GB памет ,козметични забележки - 475лв. Монитор DELL 19'' P992 (старичък ,черния цвят е изсветлял) - 30лв. Sony SDM-X52 15" LCD Monitor с дефект (чертата в десния край) - 40лв. XBOX с 2 пад-а (единия неоригинален) ,няма чип ,4 оригинални игри, 1 демо CD - 95лв. PS2 с 2 пад-а и една клавиатура-пад , стойка , няма чип , 9 ориг.игри - 130лв. снимки: http://www.smirnofff.snimka.bg/album.php?album_id=352591 Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted March 31, 2009 Author Share Posted March 31, 2009 Намалям XBOX-a на 95лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted April 1, 2009 Author Share Posted April 1, 2009 Продадени са - Sony SDM-X52 15" LCD Monitor и - дискмен Philips 45 sec anti-shock Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted April 3, 2009 Author Share Posted April 3, 2009 Продадени са -Playstation 2 -Мултимедийна клавиатура Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted April 30, 2009 Author Share Posted April 30, 2009 НОВИ ЦЕНИ: 1.Монитор DELL 19'' P992 (старичък ,черния цвят е изсветлял) - 15 ЛВ 2.XBOX с 2 пад-а (единия неоригинален) ,няма чип ,4 оригинални игри, 1 демо CD - 60 лв 3.D-Link ADSL Modem /не е използван/ - 8 ЛВ 4.Колона Eltax 2 говорителя - 18 ЛВ 5.Joystick GRAVIS - Destroyer Xtreme - 12 ЛВ. 6.Клавиатура Dell - 10 ЛВ 7.Dock-station за лаптоп Dell LATUTUDE LS - 12 ЛВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sympozium Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Писал съм ти в скайп за бокса, влез да се разберем когато можеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos2 Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Колона Eltax 2 говорителя (Music Power - 120w , Sinus Power 75w , 8ohm , 55-22000 Hz ) изглежда зле, но работи - 20лв. 18 ЛВ ako njakoi drug predi men ne gi vzeme az sam sledva6tija Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted May 1, 2009 Author Share Posted May 1, 2009 XBOX-a заминава при Sympozium другия петък! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.