Jump to content
BulForum.com

Малък проблем с TV Tuner

Guest Rumbata

Recommended Posts

Guest Rumbata

Здравейте и Весели Празници на всички :)

Наскоро закупих от форума ТОЗИ тунер, но човекът ми даде погрешен кабел за A/V.

Tърсих в Конрад, Кузмов, Викиват и околните магазини, но за съжаление нямат такъв 9-пинов.

Някой има ли идея къде може да се намери и още един въпрос: тези бели конектори на платката (виждат се при увеличаване на снимката) да не би да са за звук директно към дъното?

Благодаря предварително :)

До крайната дясна букса няма ли надпис нещо? Или е за приемника на дистанционното, или е изход звук който с едно късо кабелче жак-жак включваш към звуковата карта.

Guest Rumbata
До крайната дясна букса няма ли надпис нещо? Или е за приемника на дистанционното, или е изход звук който с едно късо кабелче жак-жак включваш към звуковата карта.

Крайната дясна букса е за remote - дистанция, така пише под нея, иначе на другия ми тунер точно така съм извадил звука.

Трябва ти кабелче от бялата букса в/у самия тунер до дъното. Търси такова...
Да допълня, че това е същия тип, както аудио кабелчето на CD устройствата. Звукът на моя тунер е организиран по същия начин и аз съм го включил на пиновете за CD, съответно добавих към аудио панела плъзгача за CD.

Guest Rumbata

и аз така предположих, но да питам за всеки случай :)

буксите са две, май ще трябва да се действа по метода проба-грешка...на едната пише J7, на другата J8..

Още веднъж благодаря на отзовалите се :beerchug

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...