mi6o_ Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Prodavam Conexant 56kFlex fax,voice modem.Vutre6en v otli4no sastoqnie po4ti nov.Na pci slot Ako nqkoi se interesuva da pm.Polzvan e malko connectva bez problem i s xtra settings dari dosta qko liniqta.Davam go zaendo s Cd s driveri za vsi4ki OS Iskam mu 5 leva i ni6to drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 wow naistina cenata q biva ama aide malko konkorenciq Lenco 33,6k vyn6en s adaptor za 10lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 25, 2004 Author Share Posted March 25, 2004 Haha ami moq modem e perfekten a cenata mu e takava 6toto tolkova mi davat i vuv hardware firmite ama nikoga ne bih im go dal 6tot 6a go prodavat posle za 10 a ne iskam da se gu6kat bez da sa zaslujili zatva predpo4itam da q dam direktno na nqkoi pi4 za 5 lv:) pak i nqma konkurenciq s tiq 10 lv:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 27, 2004 Author Share Posted March 27, 2004 mai nikoi ne se interesuva neznam mai vse pak 6te trqbva da go dam na nqkoq firma,no 6te po4akam o6te nqkoi den i togava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 27, 2004 Share Posted March 27, 2004 az sa6to imam connexant, no mai ne e kato tvoq a nqkav drug, oba4e ne mi se 6te da go prodavam. Ako go mahna ot pc-to 6te trqbva da si prekroqvam jicite na telefona 6oto taka slojno sa uvurzani 4e ne moje pove4e. A ne mi se vqrva da struva 5 lv. ne6to te lujat oneq spored men e normalno da e pone 10 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 28, 2004 Author Share Posted March 28, 2004 Mi pital sam na dostamesta kazaha 4e nqmalo golqmo tursene i ne mojeli da mi dadat opive4e ot 5 lv.Predpolagam 4e 6a go zemat za 5 ot men i 6a go prodadat za 10 nali trea i te ne6to da pe4elat,a moje i za nov da go prodadat ne gi znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.