Runner Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Преди време имаше една тема в която се разискваха подобни въпроси, но не успявам да я намеря. Трябва ми някакво кресло, за да си гледам филми и други неща на пц-то, понеже стола с който съм в момента не е удобен за тази цел. Преди време в познат бях виждал такова кресло, който беше като люлка - с дъговидна основа, но в същото време беше страшно удобен за гледане на телевизия. Разглеждам някакви сайтове, но нищо не мога да си харесам. Някой виждал ли е подобно нещо из Пловдив, за да отида да видя на живо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Най-уникалните кресла са в Нов Дом Симеонов - с поставка за краката която като дръпнеш една ръчка и се изважда а целия стол някак ляга леко назад. Цена не мога да кажа, само помня че имаше и от дамаска но повечето бяха от естествена кожа та под 500-600лв не очаквай да са, обаче са уникално удобни. Комплекта 2ка, 3ка + кресло беше в зависимост от модела между 3500лв и 5500лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 21, 2008 Author Share Posted December 21, 2008 Сега се връщам от там много разочарован. Наистина има хубави кресла, които в момента са на цена 570лв. Лошото обаче е, че количествата са били изчерпани и трябва да изчакам следващата доставка, която се очаква в края на януари, но на цена 750лв. Еми да ме извиняват, но увеличение с около 30%, на фона на кризата и проблемите с безработицата - няма да стане просто. Губят ме като клиент... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Нещо не разбирам... Къде ти е компютъра, че КРЕСЛО ще слагаш пред него??? Иначе отдавна съм казал: за мен ТОВА е THE CHAIR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 21, 2008 Author Share Posted December 21, 2008 Аз имам офис стол, на който си стоя докато съм пред пц-то и върша някаква работа или играя на нещо. Но когато гледам филм, тоя стол не върши работа и за това исках да си имам едно кресло, на което да се излягам, когато гледам някой филм. Между другото, креслото, което харесах приличаше много на това, което си дал...но не е 999 паунда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 То може много да прилича, но няма нищо общо със стола на Джоуи: The Cool La-Z-Boy Chair is the modern day equivalent of a king’s throne. Beautifully hand-crafted, it is more comfy than the bosom of a Scandinavian princess, but it’s also packed with an incredible range of hi-tech features: Lift up the arm and you’ll find a built-in fridge that will keep up to six cans of your favourite drink cold for hours with a cup holder situated on the lid. Internal Dimensions: L 360mm W 145mm D 230mm And then there’s the pièce de résistance ... a six motor massage system built into the body of the chair! Just pick up the handset, adjust the settings to your personal preferences and let the chair massage your stress away. There’s even a built-in lumbar heating system to ensure that you never get chilly! Да не говоря, че има и поръчкови опции... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 RaptoR-е, това откъде се купува за БГ и колко струва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Айдееее....Дадо Мраз пак подпали....пуснахте му мухата и сега май отново ще се размине с мониторчето си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Само поръчка брат, само поръчка... В София гледах едни столове по 5-6 хилки, но не ме впечатлиха... Винаги ми е било мечта да имам стола на Джоуи, отделно, че той носи и наградата за най-добрия recliner... Поръчковите модели подминават и 3000$... За повчеко класика в жанра - Barcalounger - старите им столове с Чандлър, неговият се казваше Розита Тези са известни като Ролс-а в recliner столовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Леля ми има точно като креслото на Джоуи. Разликата е обаче че цялата холова гарнитура е такава. Даже е още по ефектна защото освен това което ти повдига краката може да се приплъзне напред а облегалката назад. Ставаш в почти легнало положение . Който иска ще му изпратя снимки с мен като главно действащо лице. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Моята холова гарнитура също има тези опции, както една група съфорумци знаят Разбира се и стола има тези елементарни механични 3 позиции, като всеки подобен стол. Но оттам нататък равен няма. Да не пропусна да спомена че този вид мебели изисква сериозни пространства... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Айдееее....Дадо Мраз пак подпали....пуснахте му мухата и сега май отново ще се размине с мониторчето си. Работата е там че още не мога да се сетя как да го навра под бюрото иначе досега да съм си взел А и малко наклонено назад става монитора ще трябва да се вдигне... трудна работа иначе си мисля за такава холова гарнитура (само 3ка обаче или ъгъл) но има да си се почудя как и какво... а и си имам 1 малък разбойник който е в такава възраст че чакаме всеки момент да види сметката на старата (къде с нож, къде с химикалки) та засега няма идея да се дават толкова пари за нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 23, 2008 Author Share Posted December 23, 2008 На Джоуи стола си остава за сега в мечтите, докато този, който го видях в Нов Дом, си беше доста близо до реалността. Много ми хареса - точно както обяснява netroot и Раптор - освен, че отпред се вдига, ами и облегалката се регулира според желанието ти. Накрая ще взема да се прежаля, ама да видим кога ще е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.