Alex Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Хаха ся се сетих да разкажа в сряда в края на втората смяна кво стана.Слизаме си по стълбите и кво виждаш.Между пейките до телефона, който между другото някой го беше подпалил, ама тва не знам кога е станало, седи едно хлапе и пикае и първото нещо, което виждаш като слезнеш е тоя малкия играч.По едно време минахава покрай него някви мадами и един пич му каза иди при какичките и онова ги подгони както си беше.Смях, смях пополиях се, а ония като се стреснаха и забъразаха ход, щях да колабирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 И аз уча във Френската. Не съм ви чел "километричните" поустове по горе и не знам какво обсъждате затова само отговарям на заглавието на темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Хаха ся се сетих да разкажа в сряда в края на втората смяна кво стана.Слизаме си по стълбите и кво виждаш.Между пейките до телефона, който между другото някой го беше подпалил, ама тва не знам кога е станало, седи едно хлапе и пикае и първото нещо, което виждаш като слезнеш е тоя малкия играч.По едно време минахава покрай него някви мадами и един пич му каза иди при какичките и онова ги подгони както си беше.Смях, смях пополиях се, а ония като се стреснаха и забъразаха ход, щях да колабирам. ; ) Бате тва са онея нахални циганчета, същите дето дебнат пред мегата и като си земеш няква закуска искат да им дадеш малко.Един път връщаме от мегата към даскало и едно от тея се оказа много упорито(ама такова малко, млако над кръста ти стига) и почна да тероризира една от нашия клас и оная като го изрита....мале ама като кон онова излетя 2-3 метра назад.... голям смях става тогава. ; ) А колкото до Булфона пред даскало....бате той не е подпален, той е взривен направо, повече за нищо не става, жалко имах навик като излизам от даскало да гледам колко е часа от тоя телефон.... ; ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Не ве пич не беше от циганчетата.Тях в понеделник един пич от моя клас ги целеше от третия етаж с разни шишета с вода.Така и не успя да закара до там(бяха до салона).Тва хлапе беше друго.Колкото за телефона така и не успях да го отворя.Мамка му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpEkTaRa Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Здравейте аз тази година ще сам във ФЕГ като гледам много лафове стават там надявам се да е яко и аз като дойда ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreflux Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Каква е тази тема бе?Сега ще звънна на Вачкова да ви се скара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny McCormick Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Ха така, малко късно я виждам темата, тамън миналата година я завърших таз гимназия. За френската или хубаво или нищо, щото ако почнем с лошото, нема да ми стигне целия интернет! Затова- нищо! (бай дъ уей, или по-скоро пардон, бех а-клас, ако некой го интересува) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 И аз ся я виждам темата, но както и да е... Сега ще съм 9 "г" Жоро се казвам пр ми е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Каква е тази тема бе?Сега ще звънна на Вачкова да ви се скара Ако искаш мога да ти дам телефона. Тя по телефона е доста по-нормална, отколкото на живо Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Ако искаш мога да ти дам телефона. Тя по телефона е доста по-нормална, отколкото на живо Мен на живо не ми хареса! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abacab Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 За Вачкова лошо да не съм чул Само в Алианса съм я виждал като е идвала докато съм на работа и е била супер точна, и много смях прави. Инак пред дъската не я знам как е. Казвала ми е че строява от време на време, ако е в такова настроение Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Абе ти недей така! Когати ти стане директорка ще разбереш закво стаа въпрос! Откачена е колккото си искаш. ДАскалото ни много страда заради нея, но уви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Питам аз къв е тоя резил-напраиха ни "хубавото" училилище розово кат няква лудница е ся Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Питам аз къв е тоя резил-напраиха ни "хубавото" училилище розово кат няква лудница е ся Еми по-добре така, отколкото преди както беше.; )Иначе кенефите много доволно са ги напрайли.Само дето по 1 куку не сложиха да вляза и със списание вътре следващия път ; Д.А между другото ся се връщам от личната.Бях да си зема протокол за плуването тая година, щото случайно пак мернах Бузю да фърля 1 кофа хлор сутринта в басейна и реших да си пощадя очите тая година. ; Д ПРОДАВАМ ВСИЧКИ УЧЕБНИЦИ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА(ЗА 11 КЛАС), ИМАМ НЯКОИ ПО 2 ДАЖЕ, А ОСВЕН ТОВА ОТ 8,9,10 КЛАС СЪЩО ИМАМ УЧЕБНИЦИ, ДЕТО НЕ СЪМ УСПЯЛ ДА ПРОДАМ.ЗА ЗАИНТЕРЕСОВАНИ НА ПМ, МОЛЯ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 ФЕГ розова Трябва да мина някой ден да видя и да се посмея. Ама като се замисля, наистина трябва да мина някой ден, че много хора искам да видя. Я раздуйте нещо ново от ФЕГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 ФЕГ розова Трябва да мина някой ден да видя и да се посмея. Ама като се замисля, наистина трябва да мина някой ден, че много хора искам да видя. Я раздуйте нещо ново от ФЕГ Йиийийийийиха ; ).Кво да ти раздуваме.Ти си много дърт вече. ; ) Ще кажеш, че няма нищо общо с едно време. ; ) И на мене ми е кофти, че вече влизат с 3,20 - 3,50 на изпитите ссега, ама кво да напрая....Абе според зам. директорите(щото и 2мата ми преподават тая година), нивото на гимназията пада, заради все по-ниския бал, ама кво да се прай. ; 0Ти коя паралелка беше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Йиийийийийиха ; ).Кво да ти раздуваме.Ти си много дърт вече. ; ) Ще кажеш, че няма нищо общо с едно време. ; ) И на мене ми е кофти, че вече влизат с 3,20 - 3,50 на изпитите ссега, ама кво да напрая....Абе според зам. директорите(щото и 2мата ми преподават тая година), нивото на гимназията пада, заради все по-ниския бал, ама кво да се прай. ; 0Ти коя паралелка беше? Докато Вачкова, Ангелов и техните крадливи протежета не се махнат не може да се очаква друго нещо. Аз бях буква "Г" и все пак си ми липсва гимназията. С удоволствие бих се върнал в 8ми клас, но искам да съм на тоя акъл, дето съм сега Ще е супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Докато Вачкова, Ангелов и техните крадливи протежета не се махнат не може да се очаква друго нещо. Аз бях буква "Г" и все пак си ми липсва гимназията. С удоволствие бих се върнал в 8ми клас, но искам да съм на тоя акъл, дето съм сега Ще е супер коя година си завършил в буква "Г"? и аз бях "Г" випуск 1999г съм аз а за вачкова е вярно, че доста покрадва-веднъж носихме 5-6 компа в час по физическо.месец след това завърших.след още месец четох в марица, че се оплаква, че нямало компютри и искала да закрива информатиката като час.малко след това един познат ми се похвали, че си е купил комп от нея-реалната му цена тогава беше към 1000лв.той го беше зел за 500лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Може да не знаете, ама Вачкова и Петров са партийки още отпреди 10-15 години, ако не и повече.Заедно са били директор и зам. д-р на някво даскало в Стамболийски.А историята как поемат ръководството на ФЕГ е много интересна.Както знаете ФЕГ е сравнително ново даскало.И едно време Вачкова е имала връзки в общината и е издействала някакви пари.Тогава сградата, в която е ФЕГ в момента е била докарана едва само до груб строеж и е била предназначена за няква административна сграда(данъчно или няква чиновническа сграда ко не се лъжа).Обаче нещо се променят плановете на общината и заебават сградата така.И както казах по-горе се появява Вачкова(защото дотогава ФЕГ се е помещавала в сградата на др. даскало, Руската ако не се лъжа) с предтекста, че ФЕГ има нужда от нова сграда, защото желаещите са твърде много и с тея връзки и за няколко години се прави задното крило(там дето са салон, фитнес, басейн, и отгоре даскалското крило) и се преразпределя цялото разпределение на сградата, така че да стане даскало.Сега...верно, че е малко консервативна Вачкова и че бърка за някои неща, обаче генерално погледнато е перфектния директор.Имам се почти със всички даскали, които са ми преподавали до ся и сички викат, че супер много им вика в учителската стая и винаги ги юрка и командори в наш интерес, винаги ние да получим най-доброто.Ние съответно реагираме грешно и я мразим, мислейки си че е супер задръстена и държи гимназията прекалено из късо.Даскалите също я мразят, щото и тях гони....Ако не беше тя нямаше да се запази тази дисциплина, нямаше да се осигури тая материална база и въобще нямаше да се изгради тоя елит на ФЕГ през годините.А за Петров и Ангелов кво да говоря....Петров е много точен, Ангелов също, само дето малко женкар си пада ама кво да прай ся.... и той иска да топнче чушлето някъде ; ) то при толкова много ученички около него.... ; Д Та откакто съществува Френската Вачкова командва и й пожелавам още дълги години управление. ; ) Ся, че краде верно, даже имаше дело с/у нея, от което като по чудо се измъкна, но според мен тя дава повече отколкото взима. (ъ-ъ-ъъъ почти всичко от тва инфо се базира на разказите на един от даскалите във ФЕГ, който също е почти от началото на гимназията) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Еееее, темата се съживила леко :Р Браос Link to comment Share on other sites More sharing options...
strider Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 здр аз ся съм 8 "Г" клас не е ло6о при Патриция Маринова съм от мн хора съм 4е е мн то4на но все о6те нз Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 здр аз ся съм 8 "Г" клас не е ло6о при Патриция Маринова съм от мн хора съм 4е е мн то4на но все о6те нз Еми блазе ти, че си при нея- наистина е готина даскалка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 A55A551N80R, инфото ти не е много вярно, но както и да е. Това няма значение. Колкото по-скоро Вачкова напусне поста на директор на ФЕГ и той се заеме от човек, на който му пука за гимназията, толкова по-добре за ФЕГ и реномето й Нищо лично против Вачкова - като професионалист е много добра /когато се появи и влезе в час/, но само това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Да уе и на мен не ми харесва тая Вачкова,според мен не води мн правилна политика спрямо училището и учениците на моменти и мн пъти с нейните решения ни прецква ,пък тоя Петров са прай на по -голям от колкот е и тва ме дразни че са изживяа кат някъв невероятен патрон а е пълна шушумига.Някой ми беше казал че Вачкова познавала Чомаков и за тва успяла и последните години да се задаржи кат директорка ма ся кат се смени кмета и най-вероятно ша си иде (един път и аз със още няколко човека от моя клас се заговорихме и стигнахме до заклучението че Вачкова доста си покрадва) Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Да уе и на мен не ми харесва тая Вачкова,според мен не води мн правилна политика спрямо училището и учениците на моменти и мн пъти с нейните решения ни прецква ,пък тоя Петров са прай на по -голям от колкот е и тва ме дразни че са изживяа кат някъв невероятен патрон а е пълна шушумига.Някой ми беше казал че Вачкова познавала Чомаков и за тва успяла и последните години да се задаржи кат директорка ма ся кат се смени кмета и най-вероятно ша си иде (един път и аз със още няколко човека от моя клас се заговорихме и стигнахме до заклучението че Вачкова доста си покрадва) Тва че Вачкова краде не го отричам, но политиката и към училището е много правилна според мен, айде кажи от какво не си доволен ти.Единственото, от което мога да се оплача аз е че като минеш 8 клас, на всяка година си с различен даскал по френски, което е заради нея, тъй като според нея така ученика се запознава с различни критерии и начини на оценяване. А против Петров пък нищо лошо да не чувам. ; Д.Като станеш 12 клас(защото той преподава само на 12 клас всяка година) и видиш наистина що за човек е тогава говори.Много по пекан е даже от Бузю или от Цветков.Ако беше гадняр до ся целия клас трябваше да има по 2 двойки по математика, а той си пита кат пич в началото "айде който е учил да става, да не пиша излишни двойки" и накрая ако няма нито 1 учил преподава нов урок.И не се прави на голяма работа; 0 , просто си пада малко дървен философ, изказва се чат пат посредством поговорки и други работи за да се направи на интелигентен. ; Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.