gerry^^ Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Pff,da , zabravih . V 8-mi koi klas si ? (Moje da si kazvala, ama zabravqm byrzo ) Poznavash li edin Krassimir Nikolov - ednoto uho mu e malko shtyrknalo, ama e djudist <{POST_SNAPBACK}> Не го познавам.Иначе съм 8е Link to comment Share on other sites More sharing options...
{{Nati}} Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Иначе съм 8е хахаха сладурско в класа на Василева )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 класа на Василева )) <{POST_SNAPBACK}> Русия Вятър! ...и все пак- човекът, който ме научи на френски! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 хахаха сладурско в класа на Василева )) <{POST_SNAPBACK}> снууп,снууп Русия Вятър! ...и все пак- човекът, който ме научи на френски! <{POST_SNAPBACK}> Абе малко ме стряска на моменти ама иначе е добра. п.п. "Така ли е или не е така"-простоооо...крилатата фраза-тва го повтаря през 1 минута Link to comment Share on other sites More sharing options...
{{Nati}} Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 gerry^^ хмм с Василева няма да имате проблеми...тя си е просто "Русия Вятър!"...като бяхме 8 клас в нейните часове ни беше много забавно хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 gerry^^ хмм с Василева няма да имате проблеми...тя си е просто "Русия Вятър!"...като бяхме 8 клас в нейните часове ни беше много забавно хахаха <{POST_SNAPBACK}> Определено няма да имаме-не съм я виждала оооот...ъм...вече стана повече от седмица-просто не идва и със занималката караме сутринта И да, определено е забавна Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 някой знае ли дали мадам стоянова преподава още щото тя ми преподаваше по френски на мене и нещо съм се затъжил за нея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 някой знае ли дали мадам стоянова преподава още щото тя ми преподаваше по френски на мене и нещо съм се затъжил за нея? За съжаление, ние бяхме предпоследният й 8-ми клас После Вачкова й постави условие, ако не вземе нови зайци ще я пенсионира. Тя взе и следващата година я пенсионираха Колкото ми (ни) е дала Ирина Стоянова, толкова не съм видял през всичките 5 години във ФЕГ. Невероятен човек и професионалист! Дори специално я поканихме на абитуриентския ни бал като нашата Класна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Русия Вятър! ...и все пак- човекът, който ме научи на френски! wow, i az sum taka! lele, sega kato se setq kak zakusnq za usniq izpit ;( wow! kakuv smqx e bilo samo v tozi 8 e to tova ne moje da se opi6e, trqbba da se prejivee Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Сигурни ли сте, че е толкова добра учителка? Защото аз като гледам, тя повече държи на оценките, от колкото на знанията! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 хахаха сладурско в класа на Василева )) тая още ли е там бре?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velito Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Ето ме и мен ... поредната възпитаничка на Френската мн лудо даскало... с любимата директорка въпреки всичко там сме най-откачените хахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 и аз съм бивший възпитаник на "Антоан дьо Сент Екзюпери" "уволниха" ме през 1999 год. поздрави на всички бивши, настоящи и бъдещи ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Брей, то ще вземе се окаже, че все пак имало народ от френската тук. Аз съм випуск 2002. Първите и последни "звезди" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HarDTokiLL Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 и аз съм бивший възпитаник на "Антоан дьо Сент Екзюпери" "уволниха" ме през 1999 год. поздрави на всички бивши, настоящи и бъдещи ! Az u4a tam ve4e 4ta god. qko e daskaloto ponqkoga ailqk ponqkoga ne ,no da dobro e ,imash li ambiciq da naui4hs ezika shte uspeesh...Nqkoi u4iteli sa gotini,dr. ne ,no nali znaete vinagi ima takiva NAVSKQDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Брей, то ще вземе се окаже, че все пак имало народ от френската тук. Аз съм випуск 2002. Първите и последни "звезди" Малиии с тея звезди беше ужасТ Като влезнах във ФЕГ ни запознаха с някакви 12 клас, после с 11 звезда и 11 "нормален" и направо такава салата беше, че не е истина. Така и не ги научих кой кво се води и за какво се бори Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 12ти нямаше... може да са ви запознали с 11ти, 10ти звезда и 10ти без звезда. В смисъл първите 12ки бяха тези след нас. Просто ние бяхме последните с подготвителен клас и затова така се получи. Другите почваха директно от 8ми. Иначе аз от гимназията останах доволен. Много добре си изкарах, научих език и с много точни хора се запознах. С някои от които още се виждаме, въпреки, че почти съм завършил магистратурата си и имам много нови приятели покрай университета Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 ; ) Абе яко е даскалото, но ме е яд, че тука пишат реалните оценки.То така трябва по принцип, ама защо тряа мг-то и иконома да си барат ташаците цяля година и накрая да са с диплома над 5,00, а ние дето ни спукват гъзъ цяла година, накрая едвам скалъпваш по някои предмети 3ки.(физика примерно). Иначе аз съм 11. ; 0 ХардТуКилл, казваш, че си 4 година в тва даскало, 11 кой си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Spoko 4ove4e... sled tova ti si barash tashacite, a na tqh im kusat zadnicite. Ili pone visshite matematiki na me mi varvqha kato pesen. Minimum trud, po4ti maximum result otdelno te ne znaqt frenski... a teq deto u4at v mg-to frenski, tolkova i go u4at. Ili pone pove4eto sa si jiv zqn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLeX PauL Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Момчета...прекалено много се надъхвате...в ФЕГ има звезди и това са ВИПУСК 2005 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nas_ Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 е! аз приключих със френската през 2000 Общо взето всички станахме хора, а като се сетя какви бяхме п.с. абе още ли ги има тия двама образа- Бузйо и Хуя - дето преподаваха по физическо.Евала им правя- такива шоумени и непукисти са си рядкост Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 е! аз приключих със френската през 2000 Общо взето всички станахме хора, а като се сетя какви бяхме п.с. абе още ли ги има тия двама образа- Бузйо и Хуя - дето преподаваха по физическо.Евала им правя- такива шоумени и непукисти са си рядкост Естествено че ги има, без тях Френската няма да е същата. Тея двамата са няй-големите образи там. Физическото във ФЕГ е най-забавния предмет, всеки даскал е уникален по свой начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 12ти нямаше... Имам предвид 12 нормален, без звезда Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Хахахах много ясно ; ).Даскала по плуване- Бузю и Цветков-Хуя.Тея двамата са басси олигофрените, но има и други олигофрени дето забравяте ; ).Например монтьора- Пецата или както го наричаме ние- Чичо Панталон(дига си панталона до немай си къде ; ) ) и Агоп-домакина на даскалото(един такъв нисък гаден арменец).Да не говорим колко даскали-изроди има ; 0.Например Монката по биология и Христев по философия. ; ) Незнам дали ще излезем ВСИЧКИ хора, но аз като влязох във ФЕГ имах много ама много лоша дисциплина и за 3-4 месеца станах чист и кротък като планински ручей ; ).Водиха ме 2пъти при зам. директора Петров и ме вкараха в пътя. ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Даскала по плуване- Бузю и Цветков-Хуя. Без нито да се хваля, нито да ме е срам... ама тея прякори от нас тръгнаха... Даже.. на Хуя сина му често идваше в даскалото и... ъъ... викахме му чурката. Леле, големи времена бяха! А на ония от випуск 2005 (aLeX PauL).. май нещо не е схванал идеята. Ааа, и относно дипломата. Много ме беше яд и мен на времето. Сега не съжалявам. Научих доста. И въпреки че не бях примерен ученик, накрая имах диплома 5.40! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.