Jump to content
BulForum.com

Тема за ФЕГ (Френската гимназия)

Recommended Posts

Художниците ще ги махат от догодина, ако Тодор Христев /история/, който е и в Общинския съвет, успее да им намери сграда и да се пребори за това. Миналата година не са му стигнали 4 гласа. Това, обаче, си има и минуси... Нали се сещате, че ако ги махнат ще трябва ремонт на другата част от сградата :D Познайте от три пъти кой ще го плати :P

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply
  chistacha said:
Объркал съм сметките ще почваш първа :)

Мамка му! Значи ще трябва да се бяга в седмицата на панаира... :lol:

Dunc said:
Помисли си пак не може да си почнал първа смяна щот аз като 10 клас по тва време почнах втора смяна и бяхме заедно с 11 клас а 9 и 12 които са в другата смяна почват първа

Миналата година започнах 2-ра смяна. МИсля, че с 12 клас. Може би се бъркаш нещо.

Lucky Luciano said:
Художниците ще ги махат от догодина, ако Тодор Христев /история/, който е и в Общинския съвет, успее да им намери сграда и да се пребори за това. Миналата година не са му стигнали 4 гласа. Това, обаче, си има и минуси... Нали се сещате, че ако ги махнат ще трябва ремонт на другата част от сградата :D Познайте от три пъти кой ще го плати :P

Ама разбира се, нали трябва да купим нови дранулки на Вучкова (Вачкова де :lol: )

Lucky Luciano said:

Аз тва за миналата година го бях чул и ми бяха разправяли че той като внесъл тва предложение в Общинския съвет идеятя му била художниците да се изнесът в някво друго училище където шяли да се премахнат незнам си колко паралелки и ученици за да има място за художниците(не помня с точност дали точно такава беше историята но е нещо подобно) и като чули тва другите от Общинския съвет го напданали как можело да предлага такива налудничави идеи ,още повече че той самият е учител.И още нещо закво ък точно той напъва толкова много да се махнат художниците той пък къв кяр ще има от тва

NeRoX said:
Миналата година започнах 2-ра смяна. МИсля, че с 12 клас. Може би се бъркаш нещо.

Отново ти казвам бъркаш се 10 и 10 клас започват с втора смяна и отделно ся тая година като си свършил с втора смяна земи и хубаво си проследи с едно календарче да видиш че си почнал с първа -абослютно съм сигурен

Последния път като говорих с Вачкова за "драскачите", тя каза че в момента прави доклад за всички училища и учебни центрове в Пловдив, за реалния брой на учениците. Тя каза че има хора, чиито ЕГН-та са записани в 3 различни училища, а в Центъра за работа с деца над 50% от записаните са нереални. Тя каза че място за художествената има, стига да се направи разбор на училищата в Пловдив, а също и посланника на Франция(един мушмул :) ) се е заел с преместването и е говорил с кмета по този въпрос.

П.С. Христев е по философия, малка поправка :)

Dunc said:
...Отново ти казвам бъркаш се 10 и 10 клас започват с втора смяна и отделно ся тая година като си свършил с втора смяна земи и хубаво си проследи с едно календарче да видиш че си почнал с първа -абослютно съм сигурен

Оу, да... Съжелявам грешката е моя... Значи последно тази година ще започна втора? :lol:

дам :)

chistacha said:
Последния път като говорих с Вачкова за "драскачите", тя каза че в момента прави доклад за всички училища и учебни центрове в Пловдив, за реалния брой на учениците. Тя каза че има хора, чиито ЕГН-та са записани в 3 различни училища, а в Центъра за работа с деца над 50% от записаните са нереални. Тя каза че място за художествената има, стига да се направи разбор на училищата в Пловдив, а също и посланника на Франция(един мушмул :) ) се е заел с преместването и е говорил с кмета по този въпрос.

П.С. Христев е по философия, малка поправка :)

А ти как така говориш с Вачкова по къв повод-някви раоботни отношения ли имате познавате се лично от някъде че ми стана чудно

NeRoX said:
Абе, най-добре да си нямаш работа с тая женица. :lol:

;) Супер готина е... ; ) всеки говори лошо за нея, ама не е чак толкова гадна, колкото си мислите.

Абе наистина пекана е и го казвам и от личен опит ама все пак не от неска и вчера и се носи тая недотам добра слава че е супер строга и т.н.

Dunc said:
Абе наистина пекана е и го казвам и от личен опит ама все пак не от неска и вчера и се носи тая недотам добра слава че е супер строга и т.н.

Ако не е такава нали цялото училище ще й се качи на главата ;)

А ти как така говориш с Вачкова по къв повод-някви раоботни отношения ли имате познавате се лично от някъде че ми стана чудно

Като станеш 11 клас ще разберете за какво ви говоря :D

Вачкова понякога може да бъде и човечна, зависи от настроението й! ;) Но в сравнение с някои от учителите във Френската, не струва пукната пара.:)А това,че е строга, не я прави лош човек или учител... Има за какво да й се носи лоша слава,но не е заради отношението към учениците. :)

• 1 month later...

Айде "честита" ви нова учебна година французи! :lol: Да питам имате ли няква впечатления от Цветелина Абаджиева (Математика)? Че малко имам проблеми с математика. :lol:

До миналата година бях с нея тая е пълен хал хабер. Говори си сама обеснява си сама няма никва дисциплина в чаовете всеки прави квото си иска моеш си говориш тя е точна не е няква гадна обаче ако не си на първия чин и да си зяпнал в нея( и пак не е сигурно) няма да научиш. Освен тва на контролни моеш си преписваш както си искаш и ако знаеш как да я помолиш може да ти реши и някоя и друга задача :D . Мнението ми е че не преподава добре до ся най ми хареса Иванка Станева - една стара

dasse said:
здр кво мислите за г-жа банялиева 4е ми преподава и ни сплаши солидно та кажете си мнението плс

Тя е най-яката класна, която съм имал. В 8 клас ни спука от учене, но ни направи хора, домашна под 5 листа не беше домашна за нея. Ако не учиш, ще имаш много проблеми, просто учиш и не се заяждаш с нея, щото си еб*ло мамата. Гледайте да не я ядосвате, щото ще разберете, какво е учене до скъсване. Иначе като човек е доста разбрана. Имаш голям късмет да ти преподава, ще научиш френски 100%. Можеш само да се радваш, че няма да изпиташ цялата й сила, нашия клас й беше първия във Френската и ние "поехме удара". След някоя друга седмици пиши пак, за да изкажеш мнение.

bluedog said:
Аз съм магнит за зарзават... иначе "здравейте" на всички от ФЕГ,аз съм от тазгодишните зайчета

Аз съм от тазгодишните завършващи :P

Dunc said:
До миналата година бях с нея тая е пълен хал хабер. Говори си сама обеснява си сама няма никва дисциплина в чаовете всеки прави квото си иска моеш си говориш тя е точна не е няква гадна обаче ако не си на първия чин и да си зяпнал в нея( и пак не е сигурно) няма да научиш. Освен тва на контролни моеш си преписваш както си искаш и ако знаеш как да я помолиш може да ти реши и някоя и друга задача :D . Мнението ми е че не преподава добре до ся най ми хареса Иванка Станева - една стара

Учудвам се от думите ти. Днеска имахме първи час при нея и бая ни наплаши. Проверявала тетрадки, не позволявала на никой да не пише. Слядяла стрикно затова. Още първия час ми направи впечатления, че не може да обеснява. Но и да може така или инче нищо няма да разбера сигурно. :lol: Т'ва за контролните ще го пробвам. А накрая на годината как постъпва. Оставя ли? Прави ли проблеми? Иначе за Станева сме на 1 мнение. Страхотен преподавател. Може би една от малкото учителки по математика, от които съм разбрал нещо. Много съжелявам, че тази година не ни преподава отново.

dasse said:
здр кво мислите за г-жа банялиева 4е ми преподава и ни сплаши солидно та кажете си мнението плс

Страхотен преподавател! В 8-ми клас й се носеше славата на една от най-лошите очителки в даскалото и сички потрепервахме при споменаването на името й. В 9-ти клас на 15-ти като разбрахме, че ще ни води френски и щяхме да се самообием. Но малко по-малко ни хареса и си я заобичахме. Много е точна. В никакъв случай обаче не трябва да заставате с/у нея, защото ще ви язеде с парцалите. Пък и е тясна с директорката такаче... Но много ни е помагала, смели сме се с нея и така. Но си е сериозен преподавател и ще ви научи на доста.

bluedog said:
Аз съм магнит за зарзават... иначе "здравейте" на всички от ФЕГ,аз съм от тазгодишните зайчета

"Магнит за зарзават"! :lol: Така сега сериозно... 8-ми кой си? А и можеш ли ти или някой да ме освети как стоят тази година нещата със зайците, че нищо не разбрах. Английска паралелка, "ж" и "з" клас, 2 смени, незадължителни занимални. Абе лудница.

bluedog said:
Някой може ли да си каже мнението за Цветков? вижда ми се забавен,ама ...

Абе хуя е опасен. Супер точен е. Много смях пада с тоя даскал. Ама ша ви спука от бягане. Пригответе се за много бягане. Даори ни е изкарвал при температури до 10 градуса навънка. Аз един път се бях прибрал, после отсъствия, майка се беше разправяла с него. Абе премеждия. :lol: Ама е готин, спокойно! Няма да имате проблеми с него.

NeRoX said:
Учудвам се от думите ти. Днеска имахме първи час при нея и бая ни наплаши. Проверявала тетрадки, не позволявала на никой да не пише. Слядяла стрикно затова. Още първия час ми направи впечатления, че не може да обеснява. Но и да може така или инче нищо няма да разбера сигурно. :lol: Т'ва за контролните ще го пробвам. А накрая на годината как постъпва. Оставя ли? Прави ли проблеми? Иначе за Станева сме на 1 мнение. Страхотен преподавател. Може би една от малкото учителки по математика, от които съм разбрал нещо. Много съжелявам, че тази година не ни преподава отново.

Еми тя сигурно тва нововъдение е решила да го направи тая година като превантивна мярка :lol: щот то миналата година целия випуск си знае че при нея си е аиляк праиш си квот си искаш и не пишеш въобще иначе по едно време втория српок и на нас ни каза и от следващия час миавам и проверявам всеки час тетрадките - един път преди часа се подписвам и втои път накрая минавам да вида кво сте писали и се подписвам пак. Тва го направи точно два пъти- несериозна е за много неща и за доста забравя. Поне на нас накрая никви проблеми не ни прави пак и на останалите накрая горе долу последния месец оставя за изпитвания и разни такива поправки на оценки и тем подобни, абе айляк учтел

NeRoX said:
Така сега сериозно... 8-ми кой си? А и можеш ли ти или някой да ме освети как стоят тази година нещата със зайците, че нищо не разбрах. Английска паралелка, "ж" и "з" клас, 2 смени, незадължителни занимални. Абе лудница.

До колкото аз разбрах заради тия нови паралелки отпадат занималните за да има две смени и да стигнат стаите. Малее ся как им се дразня тия малките много отаърваха без тия занимални. Да видат и те къш гурч беше цяла година сам първа смяна по цял ден на училише чуствах се като парцал копнеех за вканции като едвм издържах до тях като помна че с тва ранно ставане ми се искаше да умра и никога не успявах да се наспя

Абе щом е учител по физическо и е от мъжката част начи е супер айляк стават само муабеди и смях супер точни и минават много хубаво часовете всички са супер образи

NeRoX said:
"Магнит за зарзават"! :lol: Така сега сериозно... 8-ми кой си? А и можеш ли ти или някой да ме освети как стоят тази година нещата със зайците, че нищо не разбрах. Английска паралелка, "ж" и "з" клас, 2 смени, незадължителни занимални. Абе лудница.

Аз съм 8-ми З, Ж е другата с англииски,ние сме 2-ра смяна - от 13:00 или от 13:50( не знам защо).Занималнята не е задъжителна,мисля че от 2-те паралелки с англииски нито един не е записан на занималня

Едит: Има ли някои при Миткова по математика да каже нещо за нея? Междудругото чух слух от при

ятел,че имало известна.. неприязън към англииските паралелки от страна на французите 10+ класовете.Има ли нещо вярно?

bluedog said:
от 13:00 или от 13:50( не знам защо).

Защото в нащо училище няма нищо логично :lol: всичко е по свой собствен образец

bluedog said:
Едит: Има ли някои при Миткова по математика да каже нещо за нея?

Миткова е само на 8 клас и е с най точни думи трън в задника. Не обеснява въобще добре не е добър учител ама хич се гледа да те забие и накрая едвам се отърваш от изпит при нея. Всеки който е минал 8 клас през нея не е казал нещо хубаво за нея

bluedog said:
Междудругото чух слух от приятел,че имало известна.. неприязън към англииските паралелки от страна на французите 10+ класовете.Има ли нещо вярно?

Я обеси малко по- добре че нещо не схванах кво точно имаше предвид и за кво става въпрос ква неприязан кви други класове

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...