mi6o_ Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Aide ako ima hora ot feg molq vi se da drasnete tuka po nqkoi red da se znaeme az sam ot 11d klas mi6o Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 27, 2004 Author Share Posted March 27, 2004 Haha mai nqma ili po-skoro ne polzvat forum4eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 има, обаче вече не са на този етап и едва ли ги ебе за шибаната френската .... п.п. btw и аз бях Д клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amancer Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 mi6o_, нека позная. Преди да влезеш във френската си учил в Лиляната 5,6,7Е клас? Познах ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted April 25, 2004 Author Share Posted April 25, 2004 mi6o_, нека позная. Преди да влезеш във френската си учил в Лиляната 5,6,7Е клас? Познах ли? Hahahah da we su6tiq sam:)kak e we antoni:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted April 26, 2004 Share Posted April 26, 2004 Ima ama mnogo malko izpozvat foruma.Samo durpad btw.Az sum ot 9b. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted April 26, 2004 Author Share Posted April 26, 2004 Ima ama mnogo malko izpozvat foruma.Samo durpad btw.Az sum ot 9b. I kak se kazva6 alex? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted April 27, 2004 Share Posted April 27, 2004 hm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 27, 2004 Share Posted April 27, 2004 Има бе Ми6о, ...и настоящи, ...и бивши ученици. Мене си ме знаеш. Дано некой ден и аз тебе те узная. Но наистина, какво от това ако има хора от френската? Ти не излизаш от mIRC, не е ли по-лесно от IP-то им да ги разпознаеш? Но ти си знаеш де, френската могат и тук да направят купона. Пък нали знаеш че и аз се бутам при тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazy Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Sestra mi u4i vav FEG ama ne i az Tq samo tegli Link to comment Share on other sites More sharing options...
{{Nati}} Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 i az se podvizavam v lubimata FEG ~~~ "D" klas4e ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 az be6ix ... ... ... v tazi .... .... .... .... ... gimanziq! mi6o_, нека позная. Преди да влезеш във френската си учил в Лиляната 5,6,7Е клас? Познах ли? <{POST_SNAPBACK}> toni, kak e kraka? dano s teb da se zasi4ame samo po xubavi mesta, ne bolnisi p.s. da vidim dali 6te se seti6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
{{Nati}} Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 toni, kak e kraka? dano s teb da se zasi4ame samo po xubavi mesta, ne bolnisi <{POST_SNAPBACK}> Ти май на друго място освен в болници не ходиш та и хората покрай тебе повличаш ~~ особено такива като мен дето обичат да се заяждат с теб ~ ~ ~ P.S. if_pif аа и да не забравиш да ни идваш на гости от веме на време ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 И аз бях в "Д" клас.Вече съм бивш възпитаник на най-яката гимназия в града, ама още минавам от там от дъжд на вятър.Колкото да си видя класната и Мишо Колев Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 mi6o_, нека позная. Преди да влезеш във френската си учил в Лиляната 5,6,7Е клас? Познах ли? <{POST_SNAPBACK}> А ти да си учил в Благоев? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Аз не у4а във Френската ама живея то4но до нея.На "Вук Караджи4 21" съм.На 4-ия етаж.Някои път може да се обадите да се видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Аз не у4а във Френската ама живея то4но до нея.На "Вук Караджи4 21" съм.На 4-ия етаж.Някои път може да се обадите да се видим. <{POST_SNAPBACK}> Ахахах колко цигари сме изпушили пред вашия вход Иначе и аз съм горд възпитаник на най-яката гимназия в града. Колкото простотии съм правил там...ех...спомени. Колко яко беше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Ахахах колко цигари сме изпушили пред вашия вход Иначе и аз съм горд възпитаник на най-яката гимназия в града. Колкото простотии съм правил там...ех...спомени. Колко яко беше... <{POST_SNAPBACK}> Еми то това много добре го знам!!!Ина4е за какво си мисли6 4е махнаха пейките пред входа (това е една от при4ините).Дано да се засе4ем някои път(в което се съмнявам ама както и да е). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Еми то това много добре го знам!!!Ина4е за какво си мисли6 4е махнаха пейките пред входа (това е една от при4ините).Дано да се засе4ем някои път(в което се съмнявам ама както и да е). <{POST_SNAPBACK}> Спокс, ако се засичем (и аз живеа там някъде) няма да се познаем, дак . Когато съм идвал да те викам, доста хора съм виждал да пушат, може и него да съм кьорнал, но не го познавам и ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Спокс, ако се засичем (и аз живеа там някъде) няма да се познаем, дак . Когато съм идвал да те викам, доста хора съм виждал да пушат, може и него да съм кьорнал, но не го познавам и ... <{POST_SNAPBACK}> Еми то това много добре го знам!!!Ина4е за какво си мисли6 4е махнаха пейките пред входа (това е една от при4ините).Дано да се засе4ем някои път(в което се съмнявам ама както и да е). Малко уточнение - аз съм бивш възпитаник на ФЕГ. А иначе напълно е възможно да сме се мяркали. Я зад блока, я в Палмата, Baci Club, Red One...май доста време съм прекарал в кафетата като се замисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
{{Nati}} Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 ехх спомени, спомени, като си помисля как се молех да я завърша тая френска и ето на ... тази година имам прекрасния шанс да го направя, ама много ще ми липсва признавам си )) Lucky Luciano коя година си завършил ) може и да сме се мяркали по коридорите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Lucky Luciano коя година си завършил ) може и да сме се мяркали по коридорите <{POST_SNAPBACK}> Випуск 2004 Няма начин да не сме се мяркали, но като не се познаваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Някой знае ли сегашните зайци кога свършват ? И има ли някой осмокласник от ФЕГ-а във форума ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Малко уточнение - аз съм бивш възпитаник на ФЕГ. А иначе напълно е възможно да сме се мяркали. Я зад блока, я в Палмата, Baci Club, Red One...май доста време съм прекарал в кафетата като се замисля <{POST_SNAPBACK}> Много поздрави от лелката от дупката Някой знае ли сегашните зайци кога свършват ? И има ли някой осмокласник от ФЕГ-а във форума ? <{POST_SNAPBACK}> Един брой нали ти бях казала Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Един брой нали ти бях казала <{POST_SNAPBACK}> Pff,da , zabravih . V 8-mi koi klas si ? (Moje da si kazvala, ama zabravqm byrzo ) Poznavash li edin Krassimir Nikolov - ednoto uho mu e malko shtyrknalo, ama e djudist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.